Yazar |
FERIT BUNLARI OKU |
huzeyfecoskun
Üyelik tarihi 29-12-2003
OFF-Line
| Yollanan 23-04-2004 at 14:57  
Selam herkese
Ferit, bak sen bana hala kodları copy-paste yaptın pscode dan aldın deyip duruyosun san bişey söyliyim mi düşman kazanmak kolay iştir işte bir iftira attın ve beni kendine düşma ettin.Sen kendin böyle şeyler yapamdığın için oradan ahkam kesiyorsun aynen futbol oynamayı bilmeyen eleştirmenler gibi maçı izler sonrada ben daha iyi oynardım diyenlerdensin.Senin gibilerini çok gördüm.herkese sataş tamam mı herkeze iftira at umrumda değilsin.
Senin yaptığın eleştiri değil resmen karalama benim yaptığım programın kodlarına çalıntı diyosunya seninki şuna benziyor çamur at izi kalsın...
Bana at çamurunu,ama ben çamuru temizlerim...
sana bişey söyliyeyim sen onu bunu karalamakla nereye varılacağını sanıyorsun...
ona buna iftira atmak kötü bişey wallaha kul hakkına girdin bana iftira atarak öteki tarafta bu hakkımı senden alacam.
adam olsaydın iftira atmazdın
Bu güzel sitenin huzurunu bozuyorsun.bigün siteyi takip etmeme noktasına gelecem nerdeyse
Ha Deniz Kusura bakma Nolur
Senin Adını kullanarak CEM UZUNLARLA Röportaj yatım sonra o bu siteyi Tanıyıp buraya üye oldu ve kendi sitesinde bu sitenin linkini verdi inanmazsan CEM UZUNLARA SOR bu siteyi nasıl tanımış.ben sırf bu site tanınsın güzelyerlere gelsin diye çalışırken FERIT SİTENİN İÇİNE EDİYO
ben böle saldırgan bir insan DEĞİLİM AMA BENİ BU HALE FERIT GETIRDI
adamı çıldırtıyor....
Ferit sana sadece birşey diyorum ADAM OL ADAM , İFTİRA ATMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Düzenle
Gönder
|
ferit
Üyelik tarihi 17-10-2003
OFF-Line
| Yollanan 23-04-2004 at 15:31  
ala ala çok enterasan... ben yorum yapmiyorum... biraz daha relax ol...
bravo cem uzunlara tanıtmışsın.... ben zaten senle muhattap bile olmak istemiyorum ama nedense her yerde bana karsi birseyler yaziyorsun bende seni biraz sıkıştırınca patlıyorsun... Zengine forumlarinda bana demissin oyun motorunda neler olur fizik felan biliyorum demissin bende sana ozel mesaj attim eger kutuna baktiysan forumlara yazmiyayim tartisma olmasin diye ozel mesaj attim. madem bu kadar biliyorsun burda cevap yazacagina otur motor yap dedim.. dedim mi demedim mi?
|
|
|
E-posta
Yolla
Düzenle
Gönder
|
ferit
Üyelik tarihi 17-10-2003
OFF-Line
| Yollanan 23-04-2004 at 16:08  
yani tamam zamaninda esseklik edip cok geyige vurdum bu yuzden mesaj sayim cok fazla sirf bu yuzdende adamin uzerine gelinmezki be kardesim... yeniden uye olcam valla sifirdan baslasin mesaj sayim..
ben bu site iyi olsun diye maasimdan para vermeyi goze aldim ciddi ciddi yazdim kimse birsey demedi arda dalga gectigimi sandi.. ben denizweb.net e buranin hostlugu yapan yer aradim buldum... hediye etmek istiyorum ekstra domain ve host dedim.. bana net bir cevap yazmadilar oyunyapimi.com ve .net i ni alip buraya yonlendiricektim.. istersen maillerdeki konusmalari buraya pasteleyim..
ayrica sitede buglar vardi bunlari buldum kotu niyetle kullanilmasin diye denizi uyardim hatta denize bir mesajimda buraya saldiracak birisi olursa bulup alnini karislarim diye bir mesaj attim. ben bu ortami sevmesem yıkılmasını istesem bu kadar çok mesaj atmam ben sadece olayin biraz daha ciddiye alinmasini istiyorum...
[ Bu mesajı düzenleyen: ferit _FIL 23-04-2004 16:10 ]
|
|
|
E-posta
Yolla
Düzenle
Gönder
|
RoadMaster
Üyelik tarihi 17-10-2003
OFF-Line
| Yollanan 23-04-2004 at 18:33  
bu kadar basit olma huzeyfe yada zürafa
|
|
|
Yolla
Düzenle
Gönder
|
Nomax
Üyelik tarihi 24-01-2003
OFF-Line
| Yollanan 23-04-2004 at 21:21  
Sakın hakaret ediyormuşum gibi yanlış bir fikre kapılma huzeyfecoskun ama kaç yaşındasın? Ferit'in sana attığı çamurdan değil ama forumda böyle konular açmaktan insanların gözündeki değerin düşüyor.
|
|
|
Yolla
Düzenle
Gönder
|
ferit
Üyelik tarihi 17-10-2003
OFF-Line
| Yollanan 24-04-2004 at 00:27  
beyler bayanlar kaydıraktan kayanlar.. arkadaşa yüklenmeyin yazık biz aramızda hallederiz.. tabi böyle bir mevzuyu özel mesaj atmak varken buraya açmak yanlış ama açılmış birkere..
|
|
|
E-posta
Yolla
Düzenle
Gönder
|
MD-C
Üyelik tarihi 26-02-2003
OFF-Line
| Yollanan 24-04-2004 at 22:58  
2004-04-23 21:21, Nomax wrote:
Sakın hakaret ediyormuşum gibi yanlış bir fikre kapılma huzeyfecoskun ama kaç yaşındasın? Ferit'in sana attığı çamurdan değil ama forumda böyle konular açmaktan insanların gözündeki değerin düşüyor.
2004-04-24 00:27 , ferit wrote:
beyler bayanlar kaydıraktan kayanlar.. arkadaşa yüklenmeyin yazık biz aramızda hallederiz.. tabi böyle bir mevzuyu özel mesaj atmak varken buraya açmak yanlış ama açılmış birkere..
Tezad hehehhehehe ard arda yazılmış güzel bir tezad neyse bu kadar birbirinizin üzerine gitmeyin yaaa. Böyle birbirinizi kırarak, bir gününüzü rezil etmeyin!
[ Bu mesajı düzenleyen: MD-C _FIL 24-04-2004 23:01 ]
|
|
|
Düzenle
Gönder
|
amator
Üyelik tarihi 21-12-2003
OFF-Line
| Yollanan 25-04-2004 at 00:32  
[konu disi]
Bu alintilardaki span mozillada yazilari birbirine karistiriyor.
[/konu disi]
|
|
|
Düzenle
Gönder
|
Sith
Üyelik tarihi 09-11-2003
OFF-Line
| Yollanan 25-04-2004 at 05:37  
*sigara yakar*
cikcikcik... durmadan tarsitma, durmadan antin kuntin.. guzel cocuklarim... nereye tartisiyorsunuz?? amac oyun yapmak!? hadi bakiim oturun kullandiginiz programin basina 2 kod yazin, bi grafik hazirlayin bisey yapin... kaybettiginiz zamana yazik tartisarak... cik...
|
|
|
Yolla
Düzenle
Gönder
|
huzeyfecoskun
Üyelik tarihi 29-12-2003
OFF-Line
| Yollanan 25-04-2004 at 19:11  
Benim amacım kimseyle tartışmak değil nitekim forumları dikkatli kontrol ederseniz olayların balamasına sebe olan yazıları ilk başta ferit yazmıştır.
Ferit ilk TurkGames dediği zaman çok heycanlanmıştım öyleki katılmayı düşünüp ona başvurdum adıma ftp alan açtı 3D çalışmalarımı yollayacaktım öyleki konu VB de ^D olunca insan heycanlanıtor keşke konu buralara gelmeseydi ama haksızsam söle ferit ilk başta olayları sen başlattın.
Ayrıca ROADMASTER sen gerçektende ROADMASTER sın E5 te hergece bir numarasın.
|
|
|
Düzenle
Gönder
|