Tarih: Mon Jun 28, 2004 4:09 pm Mesaj konusu: Radiant
Selamlar..
Radiant kullanıyorum senelerdir. q3 için mod geliştirme takımlarında bulundum, sürüyle level tasarladım falan dı filan dı..
Ama birşey yapmamışım hiç... Hiç yapılı birmodeli import eylememişim. Hep prefab kullandım, prefab çalıştım.
Radiantta -ki şu an gtk kullanıyorum- yapılmış bir modeli import ettikten sonra, bu model neden no draw modunda oluyor? İçinden yürüyerek geçebiliyorsunuz haritada dolaşırken.. Ateş edince kurşun içinden geçiyor modelin mesela. Bunu çözemedim.
Quake3 motorunda her triangle icin collision yok. Sadece patchler ve brushlar icin collision olayi var haritalarda. Collision olayi icin tek bir cozum var clipping brushlar eklemek. Ornegini q3dm7sample.map taki heykellerde gorebilirsin (hani railgun ın oldugu yerde iki kolonun ustunde). Tek yol bu benim bildigim. Ayrica bu cok mantikli boylece collision yuzeyini kucuk tutarak oyunu hizlandirabilirsin. Kolay gelsin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız