Tarih: Wed Jun 09, 2004 6:17 pm Mesaj konusu: Yeni Üyeler..
sürekli yeni üye geliyor.. bu çok sevindirici bir durum.. ilginin bu kadar artması çok iyi ama;
Yeni Üye olan arkadaşlardan rica ediyorum. Eğer bu işle ilgileniyorlarsa veya ilgilenmek istiyorlar ise Profillerini güncellesinler, ne ile ilgilendiklerini belirtsinler, iletişim adresleri girsinler...
Tarih: Mon Feb 28, 2005 12:26 am Mesaj konusu: selamlar
siteye ne zamandır uğramıyordum. oldukça gelişmiş gördüm. umarım daha da ileriye gider.
Bizim ana sayfadan link verdim. bu ziyaretçi sayınızı biraz daha arttıracaktır. bantları zorlamaya hazır olun
..........................
gördüğüm kadarıyla forumlarda bazı sıkıntılar var, şu olaya dikkat edin:
Kural 1) Forum kapsamı dışındaki konularda mesajlar yazmayınız. Bir soru soracağınız zaman konunun hangi forumun kapsama alanına girdiğine dikkat ediniz.
bu kuralın arkasına:
Yanlış foruma açılan konu silinir ve açıklama yapılması gerekmez.
gibi bir ibare üyeleri uyaracaktır. birde yöneticilerin kişi ayrımı yapmadan bunu uygulaması gerekir.
Bunları niye söylüyorsun diyebilirsiniz. başımıza çok geldiği için biliyorum. başınız daha fazla ağrımadan kuralları tüm üyelere iyice ezberletmelisiniz .
.........................
böyle güzel bir siteyi ayakta tutan ve emeği geçen herkese kolay gelsin diyorum... iyi çalışmalar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız