Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
UzMaN
|
Tarih: Wed Apr 21, 2004 12:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gecen bir seminerde tesadüfen Mevlut Dinc'in konuşmacı oldugunu gördüm ve tabiki hemen daldık salona.Yeni projelerinden bahsetti.İstanbul adlı yeni bir 3d MMO yapıyorlarmıs.İlk bölümü eminönünde gececekmis.karakterleri konsept tasarımlarını gosterdi.gercekten guzel gözüküyordu.ama daha fazla bilgi veremedi. |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Wed Apr 21, 2004 12:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
........
[ Bu mesajı düzenleyen: ferit _FIL 30-04-2004 22:51 ] |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Wed Apr 21, 2004 11:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
bildigim kadariyla (emin degilim, arkadas anlatti) Dual Blades adli gba oyununu yazanlar bu arkadasin arkadaslariymis. Oyun Mevlut Dinc tarafindan hazirlatildi. Yanliz oyundan gelen butun parayi mevlut cebine atmis, bu arkadaslarada ofiste calisirlarmis gibi 3-5 kurus maas vermis ve basindan atmis... Valla anlatan kisi cok guvendigim biri, oyunlarla pek ilgisi yok, ve gelip bana bak sen oyunlarla ilgileniyorsun benim boyle boyle 2 arkadasim var mevlut dinc diye bi adam boyle boyle yapmis dedigine gore yalan olmadigini dusunmekteyim... |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Thu Apr 22, 2004 11:21 am Mesaj konusu: |
|
|
..........
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Thu Apr 22, 2004 11:46 am Mesaj konusu: |
|
|
"dünyanın en çok oynananları arasına girmiş"
kaynak görebilirmiyiz.. bu ergumanın doğruluğu konusunda ciddi şüphelerim var.. oyunun 10.000 ile 15.000 arası bir satış rakamına ulaştığını bi bilgisayar dergisinde okumuştum sanırım.. tabiki isterim oyun milyon satsın ..ama.....
Bu arada oyunu programlayan arkadaş ilk olarak "Slashers" isimli projeyi götürüyordu, pc üzerinde.. daha sonra mevdinç devreye girip bunu elemana GBA üzerinde birdaha yazdırttı..
ilgili link: Slashers
ayrıca google da "Slashers galip" yazarak merlinin kazanında yapılmış review a da ulaşabilirsiniz.. |
|
Başa dön |
|
|
MeMoKaN
|
Tarih: Thu Apr 22, 2004 11:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Galiba bu konuda en fazla bilgiye ben sahibim...
Dual blades adlı oyun Slashers adlı ve vb ile yazılan oyunun gba versiyonu oyun daha piyasaya cıkmadan Mevlüt Dinç in yanına gidip Galip ( Dual Blades 'in Programcısı ) ile oyunu gba da oynamıstım gerçekten iyi bir çalışmaydı...
Tabii böyle dedikoduları bilmiyorum (para cebe atıldı vb ) ama oyun gerçekten piyasada iyi bir yer edindi Dünyada piyasaya cıkan ilk türk oyunu (?)(Japonya versiyonuda yapıldı galiba ) olarak tarihte yer aldı
Tabii Mevlüt Dinç'in yanında çalısan Engin Cilasun'da Duyduguma göre ancak bir webmaster kadar maas aldıgı için Mevlüt Dinç'in yanından ayrılmıştı...
|
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Thu Apr 22, 2004 10:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
e iste dogruymus demekki dediklerim... mevlut dinc falan hikaye yani.. |
|
Başa dön |
|
|
Arda
|
Tarih: Fri Apr 23, 2004 12:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Quote:
|
On 2004-04-22 23:56, Sith wrote:
e iste dogruymus demekki dediklerim... mevlut dinc falan hikaye yani..
|
|
yani hikayeyle ne kastettiğine bağlı...
http://www.vividimage.co.uk/Demo/ActorDemoV2.exe
bu kalitede türklerin yaptığı başka bir demo görmedim şu ana kadar... |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Fri Apr 23, 2004 12:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
kalite kısmında sana katılıyorum ama... türklerin yaptığı kısmı biraz bulanık.. özellikle Engin Cilasun un takımdan ayrılmasından sonra.. |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Fri Apr 23, 2004 1:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
..........
|
Başa dön |
|
|
Arda
|
Tarih: Fri Apr 23, 2004 6:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet doğru söylüyorsun Deniz bu yazılımı programlayan takımın tamamı (Mevlüt hariç) ingiliz diye hatırlıyordum. Fakat şimdi siteye baktım team şöyle:
Programmers
Will Cowling
Engin Cilasun
Galip Kartoglu <- türk
Arkin Terli<- türk
Ozgur Soner<- türk
Graphics
Erkan Erturk<- türk
Kerim Keskin<- türk
Producer
Mevlut Dinc<- türk
Actor programlandığı zaman hatırlıyorum epey bir yabancı vardı... Hmmm şimdi o eğer o insanları da çıkarmışsa listeden onlara ayıp... Actor'u çalıştırmadım video driverlarım la ilgili bir sorun var.. belki oraya yazmıştır diye kontrol edecektim ama... |
|
Başa dön |
|
|
MD-C
Kayıt: Feb 26, 2003 Mesajlar: 1258 Nereden: Dünya.Türkiye(54)
|
Tarih: Sat Apr 24, 2004 10:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Uygulamayı indirdim ve çalıştırdım Fizik Motoruna hayran kaldım... Kumaşları çekiştirme... top sekmesi... esneme vs. vs. harika |
|
Başa dön |
|
|
DoganBir
|
Tarih: Fri Apr 30, 2004 9:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yaw ben bir şey anlamadım. Burda yazılanlar mı doğru? Yoksa Mevlüt Dinç mi iki yüzlü. 27 nisan salı Sakarya Üniversitesinde kendisi konuğumuzdu. Seminer verdi. Yardım etmeye hevesli biri gibi duruyordu. Gelsinler destek olalım felan diyordu. Burda ise yardım felan etmiyor diyenler var. Ben bir şey anlamadım. Bakalım ilerde kokusu çıkar. |
|
Başa dön |
|
|
DG
|
Tarih: Sat May 01, 2004 12:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu demonun fizik motoru MathEngine'ye ait. Aynı motoru Deus Ex 2, Arx Fatalis gibi oyunlarda da görebilirsiniz. Demodan fizik motorunu çekersek, geriye ne kalıyor orası da ayrı mesele. |
|
Başa dön |
|
|
|