sanal ortamda olmanın yararları ve zararları üzerine bir deneme;
şimdi, biz bir dernek falan olsak, ne biliim, amatör oyun yapımcıları derneği lokalı olsa mesela. oraya da bi tip dalsa, liseli, hop alo, bana oyun lazım dese ben herhalde bir iki kere güzel güzel anlatırdım, adabı muhaseret falan şeklinde.
sonra bana ne ya senin projenden demeye başlardım.
uç besten sonra da dayanamaz dalardım kafadan herhalde..
ama böyle şeyler gerçek hayatta olmaz, gerçek hayatta insanlar sopa yemekten ürktüklerinden midir ne utanmaz arsız isteklerini en azından kendilerine saklarlar, yapmacık da olsa bir iki merabaaa, ehem kem kum şeklinde uslu dururlar. sonradan illa ki azıtır azıtacak o ayrı.
ama sanal ortamda, alırsın nicki başlarsın atıp tutmaya, alo, hop kankalar, bana ordan azıcık kod verin bakem.. lazım oldu..
bana ne arkadaşım senin arsızlığından diye sanal bir kafa atamazsın ki..
ama bu da faydası, sanal kafa aynen sanal arsızlık gibi basını belaya sokmaz. olsa olsa iki laflaşırsın, unutulur gider. unutulmazsa da alırsın yeni nicki, hop kimsecikler tanımaz.
ya deniz, kapıya 18 yaşından küçükler ancak ebeveynlerinin müsadesi ve herkes ikametgah suretiyle üye olabilirler desek ya. böylece dellendiğimde sanal kafa falanla uğraşmam..
gavurun crunch time dediği bu hal oluyor sanırsam. verdiğim rahatsızlıktan dolayı ben kendi adıma şimdiden özür dilerim..
kurt arkadaşım sen de ev adresini verirsen en kısa sürede elden teslim ederim oyun ihtiyacını.
[ Bu mesajı düzenleyen: mentat _FIL 20-04-2004 16:28 ]
Tarih: Tue Apr 20, 2004 4:05 pm Mesaj konusu:
vaybe döktürmüşün ...
bu arada nedendir bilinmez ben artık nick kullanmayı sevmiyorum.. herhangi büyük bir hatada dediğin gibi nick değiştirirsin tekrar devam edersin.. ben nick değiştirmiyorum çünkü hatalarımdan kaçma gereği duymuyorum. İnsanlar hatalarımıda doğrularımıda tek bir isim altında görürler böylece.. (şu ana kadarki en büyük hatam turkgames oldu.. vakit kaybettim.. 2,3 ay kadar..)
+Sistem gereksinimi : Gülmeyin arkadaşlar evet oyunumun test sürümü hızlı bir bilgisayar istiyor P41.7 ve üzeri yada AMD 2000+ veya üzeri. Çarpışma denetimi için baya beyin fırtınası yaşadım. Üşendiğim için (yalan) klavye girdisi yapamadım...
[ Bu mesajı düzenleyen: MD-C _FIL 20-04-2004 21:33 ]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız