Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Arda
|
Tarih: Sat Apr 17, 2004 10:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Microsoft yeni jenerasyon oyun geliştirme platformu: XNA
Eğer hızlı bir bağlantınız varsa, kesinlikle aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edip videoları izleyin. Hepsi gerçek zamanlı videolar, cinematic/film değiller...
http://www.microsoft.com/xna/ |
|
Başa dön |
|
|
DG
|
Tarih: Sat Apr 17, 2004 11:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hapı yuttuğumuzun resmidir. Oyun yapımı gitgide "garajdan" uzaklaşıyor. Oyun yapımı, dünyada (Türkiye'de dallanıp budaklanamadan) sinema sektörü kadar önemli bir yere sahip olacak ki bu durumda bizim işimizin kat be kat zorlaşacağı anlamına gelir. |
|
Başa dön |
|
|
MD-C
Kayıt: Feb 26, 2003 Mesajlar: 1258 Nereden: Dünya.Türkiye(54)
|
Tarih: Sun Apr 18, 2004 6:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Video'ları izledim bu platrofmun çıktısı ise bunlar harikalar ama Microsoft'un daha önceki ürünlerinde herşeyi abartması ve daha sonra bu abartmaların, abartma olmasının anlaşılması vakaları aklımıza gelirse bu video'lar 3DS max yada türevi bir araçta hazırlanmış, yani bu videolar bana kalırsa trişka, ikinci bir emire kadar panik yapmaya gerek yok! |
|
Başa dön |
|
|
Arda
|
Tarih: Sun Apr 18, 2004 8:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valla ben bir tv programında (yurt dışında) gördüm, adamlar real-time olarak arabanın speed'ini vesaire ye ayarlıyorlardı. Ayrıca o morph eden karakteri sağ sola adam götürüyordu. Yani trişka değil ciddi bunlar... |
|
Başa dön |
|
|
DG
|
Tarih: Sun Apr 18, 2004 9:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
X-Box çıktığında da; Microsoft anlamaz bu işlerden, ülü yatırım demiştim ama elimde patladı. Bu zımbırtıyı DirectX gibi ücretsiz sunmaz da fahiş fiyatlardan pazarlarlarsa hapı yuttuk demektir. İş "Hollywood" misali olur. Bize de, bağımsız oyun yapımcıları derler bundan sonra |
|
Başa dön |
|
|
|