Tarih: Fri May 14, 2004 4:45 am Mesaj konusu:
Abiler Ben bu işlere yeni başladım...Çok az bir java öğrendikten sonra c++ öğrenmeye başladım..Herkez javalardan bahsediyor.Peki c++ la oyun yapılamaz mı? Hani yapılsada yapılışı javadan falan daha mı zor?(java ile de yapmayı bilmiyorumda )
Zaten 3D falan demiyorum..Şöyle güzel bi mantıklı (strateji olabilir) 2D platform üzerine olabilir.
Not:c++ a da 2 ay önce başladım.. )) Ama kodum kafaya öğrencem..!
Tarih: Fri May 14, 2004 3:25 pm Mesaj konusu:
Şey birde sizn yaşlarınızı merak ettim BEnim 17 ......(geç mi kaldım acaba programlama için) )..
Bir sorum daha var; Şimdi ben birtek c++ öğreniyorum başka bir bilgim yok(önce c öğrenseydin demeyinde)..Bunun yanı sıra sırf oyun için demiyorum da başka neler öğrenmem sizce yararlı olur? Sizler bir sürü şeylerden bahsediyosunuz da?Pek anlayamadım..
Tarih: Sat May 15, 2004 10:13 am Mesaj konusu:
spiderhip e
çok geç değil..
Ancak başlangıç için C++ seçiyorsan, sana bol şans ve sabır dilerim..
İlerleyen aylarda neden C++ ı seçtim ki şeklinde kendi kendine kızıyo olabilirsin
Ancak sonuçta en sağlam oyunlar için tabii ki C/C++ lazım..
Ayrıca, C++ dan önce C öğrenmene gerek yok diyenlere inanma.. C++ dan önce C öğrenMEMEK şart. yoksa, C++ ı, struct yerine class lar olan C şeklinde kullanırsın.. (Zavallı ben..)
kain e:
eğer VB ye başladıysan, VB ile devam et derim.. azcık VB, azcık Delphi, azcık Flash, azcık game std.. sonra her programı denemiş, ancak hiçbirini hakkıyla bilmeyen biri olursun..
Delphi hakkında: Eğer VB kullancaksan delphi ile ilgilenme, eğer delphi kullancaksan VB ile ilgilenme. (ikisi birbirinin aynı, sadece biri pascal biri basic üstüne kurulmuş..)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız