Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
hulya
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 3:20 pm Mesaj konusu: C++ Nedir |
|
|
merhaba arkadaşlar bana bu forumu bir arkadaşım söyledi. Bende uzundur zamandır düşüyorumki acaba c++ dilini nasıl öğrensem acaba fakat aramadığım sayfa kalmadı dükümanların çoğu ingilizce ingilizcem olmadığı için hiç bir şeyden anlamıyorum ondan sizlerden yardım isteyeceğim bana kısaca bu c++ dilini anlatırmısınız ve nedir nasıl kulanılır acaba bende öğrenebilirmiyim, ben kütahyada yaşıyorum genellikle ev modenleme işleri ile uğraşıyorum fakat kardeşim ve ben bu dili öğrenmeye karar verdik bizlere yardımcı olursanız memnun oluruz |
|
Başa dön |
|
|
malihsen
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 3:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
c++ öğrenmek için kitapçılarda satılan kitaplar var onları alabilirsin .Yada En yakın teknik lisesine gidip eğer lise 4üncü sınıfına gidebilirsinde.Öğretmenlerden ben programlama dersine girmek için izinde alabilirsin. |
|
Başa dön |
|
|
hulya
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 3:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
biz kiyabını aldık fakat ben tam anlamıyorum hangi programı kulanacağımı bilmiyorum ve okulda okumuyorum kısacası bir bayan olarak zor geliyor bana bu konular fakat hevesliyim öğrenmeye derslerini nereden bulabilirim ve nereden başlasam acaba ilk çözeceğim örnek ne olmalı , |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
|
Başa dön |
|
|
hulya
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 3:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
malesef ingilizcem yo, fakat türkçe kaynakları nereden bulabilirim ve bu notepad mı yazağız ? |
|
Başa dön |
|
|
malihsen
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 3:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
oooooooooooooooooooooooooooooo yaz yazda neyde çalıştıracağını bilimyorsun galiba |
|
Başa dön |
|
|
hulya
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 3:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
hayır bilmiyorum dedim ya neyin ne oluğunu bile bilmiyorum |
|
Başa dön |
|
|
levent
|
|
Başa dön |
|
|
malihsen
|
|
Başa dön |
|
|
dahaka
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 5:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
burasıda var "C++'yı yeni bir dil olarak öğrenmek" http://acehreli.org/~ali/turkcecpp/cpp_ogrenmek.html
ben 16 yaşındayım kitabını aldım okudum öğrendim.(önce C öğrendim çünkü okuduğum kitap C biliyo diye varsayıyordu)
ama bu işin sırf internetle olması zor gibi geliyor bana |
|
Başa dön |
|
|
DG
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 5:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Profilinize bakılırsa C++ doğru bir seçim değilmiş gibi geldi bana, bilmem yanılıyor muyum?
Neden C++ da başka bir dil değil? Birileri size C++'nın en iyisi(!) olduğunu mu söyledi?
Eğer bilinçli tercihin C++ ise şu gruba üye ol:
http://groups.yahoo.com/group/cdili
Hatta:
http://cdili.8m.com/yeni.htm |
|
Başa dön |
|
|
ferdemoncel
|
|
Başa dön |
|
|
playmaker
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 8:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada benim sayfamda biraz c++ derslerine basladim. oradan baslaya bilirsin istersen.
http://ulakar.tripod.com/
daha yeni basladim.o yuzden fazla ders yok ama en yakin zamanda bu dersler cogalacak. |
|
Başa dön |
|
|
zafer811
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 8:22 pm Mesaj konusu: model |
|
|
modelleme işiyle uğraşıyorsanız model editorleriylede yapabilirsiniz bu işi. (3ds max,3d studio game gibi). C++ daha çok bu modelleri canlandırmada ve fiziksel özelliklerini belirlemede kullanılan bir dildir. |
|
Başa dön |
|
|
zafer811
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 8:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
3d Home Desing diye bir program var bende ev modellemek için, orjinal. bana özel mesaj atarsanız ya da e mail gönderirseniz ki email adresim bu=ridvan_can15@mynet.com, programı size gönderebilirim. |
|
Başa dön |
|
|
|