Tarih: Sun Nov 13, 2005 10:26 am Mesaj konusu: 3D Demo Video ( Yapım Ozguruz.net )
3 Hafta Olalı Uğraşıyorum bu demo üzerinde ama sonunda 1 dakikalık bir şeyler yaptım. Snk ın ünlü oyunu kof yani the king of fighters kahramanları olan iori ve kyo için yaptığım bir demodur . Ben Demoyu o kadar beğenmedim çünkü aceleye geldi bazı sorunlar yüzünden ancak bir dakika tek yaptım fakat inanıyorumki yüz benzetmesini aynen iori ve kyo ya benzettim bu da benim ayrı bir yeteğim sadece mekanlar diyarbakırlı bir arkadaş tarafından tasarlandı geri kalan dövüş sahneleri bana aittir. fakat bu aralar hardisikim silindiği için hiç bir program kalmadı ondan demoya ara verdim yoksa 20 - 25 dakikalık güzel bir şey yapmaya niyettim var oda kaç ay sürer Allah bilir. neyse fazla uzatmaya gerek yok alın size link
teşekkür ederim beğendiğin için fakat ben tam beğenmedim bir sürü hatam var öncellike en büyük hatam ise seslendirme ve texturelerin tam iyi yerine oturulmamasıdır ama yinede kendimle gurur duyuyorum yaptığım için tabiki arkadaşımında payı var onunda hakkını yememek gerekli
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız