arkadaşlar ben HakanFatih herkese ve bu siteye verdiğim rahatsızlıktan dolayı hepinizden çok ama çok özür diliyorum Lütfen beni affedin isterseniz affetmeyin ama ben özürümü diledim.... ha birde visual basic te yapıp sattığım sanayiye o program doğru arkadaşlar gerçekten şimdide bir tane mobilyacıya yapıyorum 200 tl felan onun için lütfen bana inanın birde oyun programlama işine ben 1-1 buçuk senedir çalışıyorum ve ben endüstri meslek lisesi bilgisayar böl. mezunuyum yani ben 3 sene programlama gördüm ben hava atmıyorum sadece söylüyorum nedense oyun yapma işini bir türlü bırakamıyorum bu siteye verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkes ama herkesten özür diliyorum
ben 1-1 buçuk senedir çalışıyorum ve ben endüstri meslek lisesi bilgisayar böl. mezunuyum yani ben 3 sene programlama gördüm ben hava atmıyorum sadece söylüyorum nedense oyun yapma işini bir türlü bırakamıyorum
İşte çok yaygın olan yanlış bir yargı: "Oyun yapımı = Programcılık bilgisi"
Ama aslında kesinlikle öyle değildir. Bence oyun yapımı bir sanattır, programcılık ise bir zanaat.
Ayrıca oyun yapmak için bence ilk önce genel olarak oyun kültürünün de olması gerekir. Mesela realtime strategy ile turn-based strategy arasındaki fark gibi.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız