Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
hakanfatih
|
Tarih: Sun Oct 23, 2005 9:28 pm Mesaj konusu: visual basic ve c dersi |
|
|
ya arkadaşlar bende visual basic ve c dersi var ben bu siteye koymak istiyorum nasıl koyucam visual basic power pointte hazılranmış temelin herşeyini anlatıyor c ise acrobat reader de hazırlanmış oda aynı temeli anlatıyor tanıtıyor c yi nasıl koyucam dersleri |
|
Başa dön |
|
|
Erdeminho
|
Tarih: Mon Oct 24, 2005 8:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
benim mailime gonderebilirmisin ikisini de sitemde yayinlamak istiyorum da iznin olursa |
|
Başa dön |
|
|
berk
|
Tarih: Tue Oct 25, 2005 8:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
The_cotonak söylermisin bende visual basic ile c yazılarını merak ettim.Nereden indirdin elinde link yok mu? |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Tue Oct 25, 2005 9:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
berk demiş ki: |
The_cotonak söylermisin bende visual basic ile c yazılarını merak ettim.Nereden indirdin elinde link yok mu? |
TheCotanak nickim
Sorunu dogru anladiysam, "TheCotanak'a soyler misin" demek istedin galiba.. Arkadas bana özel mesaj atmisti zaten, ancak o dosyalarin nasil dokumanlar bolumune eklenecegi dokuman yollama kurallarinda tamamen aciklanmis durumdadir. Bu sorudan once o kurallari okursniz sevinirim.. Ondan sonra zaten soracaginiz bir sey kalmaz.
Gerekli islemleri yaptiktan sonra (kurallari okuyunca bayagi bir islem yapmaniz gerekecegini goreceksiniz) hibbit veya mentat'a dokumanlari yollayiniz..
Hoscakalin. |
|
Başa dön |
|
|
|