Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
MytientireaListic
|
Tarih: Sat Oct 22, 2005 2:49 pm Mesaj konusu: Test |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
hakanfatih
|
Tarih: Sat Oct 22, 2005 7:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
güzel gözüküyorda karanlık fazla olmuş yaa |
|
Başa dön |
|
|
berk
|
Tarih: Sat Oct 22, 2005 8:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
MytientireaListic yaptığın şeylerden hiç bir şey anlamadığımı açıkça söylemeliyim.Birde hiç bir açıklama yapmamışsın neyi nesi bu fotolar yapacağın oyunun fotosu ise oyunuda biraz tanıtırmısın bu arada ilk 3 fotoyu biraz ışıklandır hiç bir şey gözükmüyor |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Sat Oct 22, 2005 9:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben gordum tamamen aydinlik olarak
Ekran iyi benim tabii, ne yaparsin eheheh (bak sen puhah)
BSP mi bunlar? Nedir?
Biraz aciklama, vertex hatta usenmeden neden yaptigina dair ufak bir metin.. |
|
Başa dön |
|
|
MytientireaListic
|
Tarih: Sun Oct 23, 2005 12:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Uc resimide pembe ve karanlık monitörümde yapmış bulunmaktayım.Ben görerek yaptıgıma inanıyorum.Sizde sorun olabilir.Ama yinede ışıkları açıp gönderirim.Cotanak teşekkür ederim senin monitor yeni galiba .)
Bir oyun düşünüyorum onun için karanlık mekanlar denemekteyim.
Kesinleşince yazıcam inşallah.Bu arada siteyi çok beyendim.Ellerinize sağlık.Buradan herkesin mutlu çıktıgına ve mutlu girdigine eminim.kardeşlik hissediyorum.
Ilginiz için yeniden teşekkür ederim.
Çalışmak...Çalışmak.... |
|
Başa dön |
|
|
MytientireaListic
|
Tarih: Sun Oct 23, 2005 12:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada 3. resmi açıklamayı unutmuşum.Oturmakta oldugum binayı modellemek istedim.Hızlı bir giriş yapıyordum ki durumlar devam etmeme izin vermedi malesef.Ileride devam edicem inşallah. |
|
Başa dön |
|
|
berk
|
Tarih: Sun Oct 23, 2005 1:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
MytientireaListic öncelikle hiç birimiz gözlerinde bir problem yok allahımıza bin şükür.Bu fotoları hangi motorla tasarladın.Birde bunlar için hazır bir model mi kullandın ve tekrar söylüyorum şu 3 fotoyu biraz daha ışıklandırırmısın? |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Sun Oct 23, 2005 2:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Resimler hakikaten çok karanlık. Monitörümün aydınlatması sonuna kadar açık olmasına ramen hiçbirşey görülmüyor. Nasıl desem monitörün ığışı sonuna kadar açık. Sanki güneşe bakıyorum ama senin resimler hala görünmüyor. |
|
Başa dön |
|
|
MytientireaListic
|
Tarih: Sun Oct 23, 2005 7:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar karanlık bir mekan yapmak istemiştim ama okadar olucagını da tahmin etmedim.Uc adet monitor degistirdim bende hala gozukmekte.Sizin neyi göremiyorsunuz? Bu arada boş zamanım da ışıklarla oynayıp göndericem.Teşekkür ederim. |
|
Başa dön |
|
|
MytientireaListic
|
Tarih: Sun Oct 23, 2005 8:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
berk demiş ki: |
MytientireaListic öncelikle hiç birimiz gözlerinde bir problem yok allahımıza bin şükür.Bu fotoları hangi motorla tasarladın.Birde bunlar için hazır bir model mi kullandın ve tekrar söylüyorum şu 3 fotoyu biraz daha ışıklandırırmısın? |
Arkadaşım sanırım yanlış anladın.Sizde sorun var derken monitor olarak kastetmiştim.Resimlerdeki gordugunuz mekan 3D Studio Max 6 dan çıkmadır.Hepsi için mouse kullandım.Hazır model mevcut degil.Evet tabiki ışıklandırırım. |
|
Başa dön |
|
|
berk
|
Tarih: Sun Oct 23, 2005 8:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
ışıklandırmana gerek yok ben monitörümü biraz daha aydınlattım iyi görünüyor problem bendeymiş sorry! |
|
Başa dön |
|
|
MytientireaListic
|
Tarih: Sun Oct 23, 2005 10:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
berk demiş ki: |
ışıklandırmana gerek yok ben monitörümü biraz daha aydınlattım iyi görünüyor problem bendeymiş sorry! |
|
|
Başa dön |
|
|
|