Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
berk
|
Tarih: Sat Sep 24, 2005 10:13 pm Mesaj konusu: Silah tasarımı |
|
|
Evet arkadaşlar oyunum için senaryo ve bir iki tane müzik hazırladım.Sizlerdende birazcık olsun destek ve ilgi beklemekteyim.Aranızda silah yapımı ile ilgilenen var ise lütfen msn'e eklesin bulbulum@msn.com burada konuşabiliriz tek silah yapımı değil oyun yapımı hakkında deneyimli yapımcılar beni msn'ine eklesin bu konu hakkında konuşalım lütfen |
|
Başa dön |
|
|
DarkScythe
|
Tarih: Sat Sep 24, 2005 10:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
dostum senaryo müzik gibi şeyler kodlamanın yanında çok kek (en azından amatör işlerde) kalıyo , http://www.turbosquid.com de bi dünya bedava model var , silahta vardır sanırım , kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Sun Sep 25, 2005 2:34 am Mesaj konusu: |
|
|
googleda her model var araştırmayı bildikten sonra hatta yok ben yapcam özel olcak dersen bi dünya tutorial var hiç ingilizce bilmesen bile resimlerine bakarak bile çizersin bende önce google dan tutorial bul sonra kendin çiz başkasının modelinde sınırlı kalma |
|
Başa dön |
|
|
berk
|
Tarih: Sun Sep 25, 2005 11:28 am Mesaj konusu: |
|
|
diyelimki ben google'dan bir hazır silah modelini aldım ve oyunumda kullandım google bana dava açmazmı çünkü google'a ait |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Sun Sep 25, 2005 11:34 am Mesaj konusu: |
|
|
berk demiş ki: |
diyelimki ben google'dan bir hazır silah modelini aldım ve oyunumda kullandım google bana dava açmazmı çünkü google'a ait |
google ne alaka? google arama motoru sadece baska siteleri gosteriyo sana o zaman benim site googleda cikiyo onlarda benim siteyi caldi diye bende onlara dava acayim? olmaz oyle sey zaten senin bir sitede gordugun dosyada download linki varsa lisans kismina bakarsin yada indirince icinde cikar lisans ona gore ne sekilde/hangi amacla kullanabilecegin yazar |
|
Başa dön |
|
|
|