Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
LorenSoth
|
Tarih: Sun May 01, 2005 8:47 pm Mesaj konusu: Karabasan Demo Çıktı |
|
|
Karabasan adlı geliştirmekte olduğumuz oyunun demosu çıkmıştır.
www.emirarkman.com/karabasan
Yukardaki linkten Demoya ulaşabilirsiniz. Oyun hakkında bilgide sitede mevcuttur. Sitenin oyun hakkında kısmındaki itemler in tamamı oyunun gercek versiyonunda geçerli olacaktır.
NOT : Oyuna girmeden önce benioku.txt i okumanızı tavsiye ederim ve oyun a girdikten sonra ayarlardan kontroller e bakmanızı tavsiye ederim bir çok soru geldi acaba diger silaha nasıl gecerim falan gibisinden. Herkese iyi oyunlar. Umarım beğenirsiniz. Görüşlerinizi bekliyorum |
|
Başa dön |
|
|
madprogrammer
Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Sun May 01, 2005 8:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
ilk oynayanlardan biri olarak belirtmeliyim ki MÜKEMMEL! Yok böyle bir iş mutlaka iblis amcayla yüz yüze gelin. O zombilerle altta kalanın canı çıksın oynayın. Tam stres atmalık hani böyle bir şeye sıkılır ya insan yumruklamak ister o şeyi aynen öyle müzikler de tam puan aldı benden tek kelimeyle süper |
|
Başa dön |
|
|
nameless
|
Tarih: Sun May 01, 2005 9:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
acaip zevkli arkada çalan müzik süper gitmiş stres attırıyo adama
ayrıca geberdiniz yazısı kopardı beni |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Sun May 01, 2005 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gayet güzel fakat zor bir kere yattinmi kalkamiyosun Çok eğlendim oynarken, tabi eklenecek çok şey var...Tebrik ederim dostum beklediğime değdi şahsen...
Kişisel not:Özel teşekkürler kısmında adım geçmemiş, küstüm Az mı model kastım ya senin için, o zombiyi gönderen de bendim ühüh.... |
|
Başa dön |
|
|
LorenSoth
|
Tarih: Sun May 01, 2005 9:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nomax kardeşim zombie modelini yolladığın ve bir kaç model yaptığın için sana teşekkür ederim, zombie modeli animasyon icin cok uygundu cünkü, bi sonraki versiyonda teşekkürler kısmında olacaksın İnsan bazen unutuyor |
|
Başa dön |
|
|
damnlucifer
|
Tarih: Sun May 01, 2005 9:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
gerçek hayatta da tanıdığım sevgili arkaşım LorenSoth'un oyunu kesinlikle muhteşem olmuş.kendisinin yeniliklerini dörtgözle bekleyeceğim.
saygılarımla. |
|
Başa dön |
|
|
GameRealist
|
Tarih: Sun May 01, 2005 10:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum. başarılı bir iş olmuş. elinize sağlık. devamı gelir inşallah. kolay gelsin. |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Sun May 01, 2005 10:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ediyorum ben de kendi adıma ve LorenSoth adına..
Loren çok uğraştı ama, gerçekten başarılı bir iş koydu ortaya.. Tebrik ediyorum onu da buradan. |
|
Başa dön |
|
|
LorenSoth
|
Tarih: Sun May 01, 2005 10:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
TheCotanak a teşekkür ediyorum her bakımdan. Valla 2d dizayn edilecek çoğu şeyde yardımcı oldu saolsun. |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Sun May 01, 2005 11:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
her şeyiyle süper olmuş ellerinize sağlık |
|
Başa dön |
|
|
DragonSoul
|
Tarih: Sun May 01, 2005 11:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
LorenSoth yeni tanıştığım bir arkadaşım , oyun yaptığını öğrenince merakla download edip oynadım.Gerçeği sölemek gerekirse bu kadar iyi ve eğlenceli bir oyun beklemiyodum grafikler çok hoş olmuş ses de çok iyi oynanabilirlik bakımından biraz zor ama ilerde çok başarılı olacağını ümit ediyorum...
Başarılarının devamını diliyorum.
Bert |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Mon May 02, 2005 1:08 am Mesaj konusu: |
|
|
yeni levellar, silahlar ve yaratiklar geldigi zaman ne kadar zevkli olabilecegini tahmin bile edemedigim, muthis bir calisma
en sonunda, sorunsuz ve bugsuz bir demonun cikmis olmasina cok sevindim (gunlerce sabahlara bugfix yapti adam ya...), ellerine saglik lorenim |
|
Başa dön |
|
|
Tesla
|
Tarih: Mon May 02, 2005 10:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Ölülerin Şafağı filmini geçen hafta izledim, bu oyunda aynen o ortamda gibi hissettiriyor. Zombiler geliyor her taraftan, makinelinin kurşunu bitince pistol çekmek... güzel olmuş süper....
Şu uçan, ateş topu atan şey gelmek zorunda mı? Havalarda uçup, yere düşmekten bi hal oldum
Yalniz:
2 Defa yeni oyun deyince sistemi kitledi. Bunu yazmadan önce son bir kez daha deneyim dedim bu sefer de Çıkış'a basınca kitledi. Kimse bir şey demediğine göre sorun sadece bende sanırım.
Ekran kartının sürücüsü güncel değil belki de ondandır...
Kolay gelsin.... |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Mon May 02, 2005 10:54 am Mesaj konusu: |
|
|
süper atmosfer, elinize sağlık.. devamını iştahla bekliyoruz |
|
Başa dön |
|
|
fikretduru
|
Tarih: Mon May 02, 2005 2:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
selam
oyun bende çok yavaş açılıyor oyunun menusu bile 30 sn geliyor haliyle oyuna giremiyom acaba neden olabalir..
win xp sp2
1.8 ghz rdr
ati 9600xt 256mb |
|
Başa dön |
|
|
|