Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ferit
|
Tarih: Mon Apr 25, 2005 1:49 pm Mesaj konusu: Savaşan Şahinler |
|
|
Belki biraz reklam gibi olucak ama Dost Kitabevinde orjinal oyun cd kısmına göz atıyordum.. Fiyatları kıyaslamak açısından birde bir baktım Savaşan Şahinler diye bir oyun. Kutusunun üzerinde Türkiyede yapılmış ilk F16 oyunu yazıyor.. Şaşırdım inceledim kutuyu 12.5 ytl fiyatı var eurosoft diye bir firma yapmış
Oyun shoot em up tarzı üstten görünüş..
ilgili link..
http://www.eurosoft.com.tr/bigsoft/urun2.asp?kid=7
böyle oyunlarda raflara girebiliyormuş demekki.. |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Mon Apr 25, 2005 1:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende şimdi görünce hatırladım oyunu bi dönem bende D&R da görmüştüm, baya kurcalamıştım hatta elemanlar yürütcemmi acaba diye etrafımda dolanmaya başlamıştı |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Mon Apr 25, 2005 2:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
sitede goruntu yok merak ettim nasil bir sey acaba? |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Mon Apr 25, 2005 2:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Neden haberimiz yok bizim bundan yahu.. |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Mon Apr 25, 2005 2:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
işte kutunun arkasında resimler buna benziyodu biraz daha iyisi grafikler tabi.. daha gercekci |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Mon Apr 25, 2005 6:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Mon Apr 25, 2005 7:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
@ferit:
Senin koyduğun görüntü SkyForce adlı oyun kendisi şu an smartphone'umda yüklü olan güzide oyunlardan biridir..
Cumhuriyet oyununun ekran görüntüsü fena değilmiş açıkçası.. ve şunu da belirtmek isterim ki, o adamın elindeki TÜrk bayrağının nasıl yerçekimine karşı koyduğunu anlamış değilim. |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Mon Apr 25, 2005 9:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
@cotanak
3660 ımdada deli gibi oynuyorum skyforceyi.. çok başarılı.. |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Mon Apr 25, 2005 9:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
@sith:
süper bir oyun gerçekten.. bir telefon için yapılmış en başarılı, en dinamik oyunlardan. |
|
Başa dön |
|
|
OlcaytoCarlos_
|
Tarih: Tue Apr 26, 2005 11:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Beyler birkaç gün bekleyin, adamlarla ayrıntılı bir röportaj yapacağım. Bu firmadan hayli başarılı oyunlar çıkacağını umuyorum. 3 kişiyle Doom3 yapmaya çalışmıyorlar, işi ağırdan alıp daha ileriye götürmek için uğraş veriyorlar. Savaşan Şahinler henüz ilk oyunları, onu da deneme amaçlı yapmışlar. Cumhuriyet ve birkaç tane projeleri var, hepsi izometrik strateji oyunları. Grafikler Blitzkrieg'e benziyor. Oldukça başarılı yani.
ps: Firmayı buralarda göremememizin sebebi, firmanın halkla ilişkileri aida iletişim diye bir firmaya devretmesi bu arada. |
|
Başa dön |
|
|
DoganBir
|
|
Başa dön |
|
|
OlcaytoCarlos_
|
Tarih: Sat Apr 30, 2005 11:28 am Mesaj konusu: |
|
|
Eurosoft yetkililerinin bana gonderdikleri Savasan Sahin isimli oyunu oynadim. Inanilmaz hayal kirikligina ugradim. Hayir, kotu olsa neyse kabulum ama, bu oyun Game Maker oyunu ya! Game Maker kullananlar bilirler, bir tane ucak oyunu example'i var icinde. Adamlar o oyundaki seyleri aynen alip sprite'larini 3d objelerle degistirmis ve oyun yaptik diye piyasaya surmusler! Oyunda da sadece 2 ses efekti mevcut, biri GM bundle'i patlama sesi, digeri ise bir baska GM bundle'i olan Street Race example oyununun muzigi! Oha dedim oynarken..
Aslinda burada suc sanirim Eurosoft'un degil Kandemiroglu diye bir sirketin, zira Eurosoft dagitimcilik yapmis gelistiricisi ise Kandemiroglu-Omega Picture yaziyor.
Cumhuriyet de duruyuor su an karsimda ama yuklemeye korkuyorum.. Kim bilir ne cikacak icinden..
Keske o trgamer'daki yaziyi hazirlamasaydim diyorum bazen.. Turk oyun sektorunu gelistirmek isteyenlere sonuna kadar destek veririz ama boyle sahtekarliklara degil. |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Sat Apr 30, 2005 11:49 am Mesaj konusu: |
|
|
hehe
sen nasıl bir oyun bekliyordun ki? ben shoot em up demiştim zaten başta.. hatta ekran görüntüsü olmadığı için benzer türde bi görüntü yollamıştım..
zaten son da yazdığım cümlede bu konuya değiniyodu.. böyle basit oyunlarda girebiliyormuş demek istemiştim..
mesala savaşan sahin yerine soğuk kabus u pazarlasalar daha çok satardı .. (ne kadar satmislarki?) |
|
Başa dön |
|
|
tetanoise
|
Tarih: Sat Apr 30, 2005 11:54 am Mesaj konusu: |
|
|
oyunun ne olup olmadığını bilemem de,
"yücelttiysen batırmayacaksın, batırdıysan yüceltmeyeceksin" derim olcay'cım...
hele ki bu ülkedeki iyi bir oyun sitesinin ropörtaj yapan bir editörü olarak bence biraz daha dikkatli olmak lazım.
kimseyi koruduğum filanda sanılmasın, ama son zamanlarda siteye girilen hemen her haber "sansasyonel" bir ağızla yazılıyor ve üzerinde saatlerce polemik yaratılıyor...
bu işi yapan arkadaşlarımız da bu tip hatalara ortak oluyorlar,
oyun güzel olmasa bile "sahtekar" biraz ağır bir itham olmuş...
tarzlarımızı gözden geçirip uygun biçimde tartışmaya özen göstermemiz dileğiyle,
sevgiler...
|
|
Başa dön |
|
|
|