Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Fri Apr 01, 2005 9:22 am Mesaj konusu: Mars'ın Kılıçları: 2114 |
|
|
Bu benim (bizim) oyun projemizin ana görüntüsü. Oyunumuzun adı "MARS'IN KILIÇLARI: 2114" olacak. Oyunun konusu ve sürükleyici senaryosundan ziyade çok iyi bir oyun olacak. Biliyorum resim biraz basit gözükse de yakında oyun harika olacak.
Orhan Güç |
|
Başa dön |
|
|
Cofurt
|
Tarih: Fri Apr 01, 2005 10:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Oyun projenizde başarılar dilerim.Yalnız ufak bir eleştirim olacak, cümle düşük.Ne demek istendiği tam olarak anlaşılmıyor, anlam karmaşası var.
Mesela şöyle olabilir:
"Bulunduğun acayip yeri bir dünya sanma!
Çünkü burası bir dünya değil!"
Başarılar. |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Fri Apr 01, 2005 3:29 pm Mesaj konusu: Re: Mars'ın Kılıçları: 2114 |
|
|
Başarılar
Alıntı: |
Biliyorum resim biraz basit gözükse de.... |
Yo, bence gayet güzel. |
|
Başa dön |
|
|
mentat
|
Tarih: Fri Apr 01, 2005 5:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
gunun resmi kısmına dikkat etmeden foruma bakınca; "anaa deniz oyun procesine başlamış yeni!" hissi uyandı.. sonra da; "anaa deniz adını da değiştirmiş!" oldum.. benim gibi dalgınlar için imza Orhan Güç kısmına dikkat diyeyim.. |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Fri Apr 01, 2005 5:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
Biliyorum resim biraz basit gözükse de yakında oyun harika olacak. |
Keşke oyun harika olduğunda görüntüyü yollasaydın...Bu görüntüden oyunla ilgili pek birşey anlamadım da... |
|
Başa dön |
|
|
XDman
|
Tarih: Tue Apr 05, 2005 8:42 am Mesaj konusu: oyun |
|
|
oyun ne zaman bitecek..........................................
başarılar |
|
Başa dön |
|
|
GameRealist
|
Tarih: Wed Apr 06, 2005 11:47 am Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar.
Orhan'ın projesi bence oldukça güzel. Kararlı biçimde işe başlamışlar. Ben de başarılar diliyorum. Ekibimiz ile de onlara tam destek vereceğimizi bilmenizi isterim. Herkse başarılar. Daha çok bitecek proje görmek dileği ile... |
|
Başa dön |
|
|
malihsen
|
Tarih: Wed Apr 06, 2005 11:58 am Mesaj konusu: Re: oyun |
|
|
[quote="XDman"]oyun ne zaman bitecek..........................................
quote]
+3,14 |
|
Başa dön |
|
|
GameRealist
|
Tarih: Sat Apr 09, 2005 5:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Neden ne zaman biteceği konusunda ısrarlı biçimde sorular sormaya devam ediyorsunuz. Maksadınızın başka şeyler olduğunu düşünmeye başlıyorum. Kaç tane Türk bilgisayar oyunu belirtildiği gün bitmişşşş? Şimdi bi kişi tarih verse ne malum o tarihte bu oyunun çıkacağı. Bu piyasanın böyle ölü olduğu bir memlekette şu gün oyun çıkacak diye bir garanti verilebilir mi? Bunları söylememe bile gerek yokken sizler daha yeni girişilmiş bir proje için ne zaman bitecek diye soru soruyorsunuz. Ayrıca sorularınızda alaycı bir tavır seziyorum. Bu doğru mu? Eğer bu doğruysa sizlerden bu projeden çok çok daha ciddi bir proje yapabiliyor olmanızı görmek isterim. Eğer bu tavrınız doğruysa ve ciddi bir projeniz yoksa tek bişey söyleyeceğim. Bu tarz yaklaşımlarla iş yapmayarak iş yapanları da rencide etmeyin. Umarım mesajım gitmesi gereken yerlere gitmiştir ve yine umarım bu tavrı ben yanlış anlamışımdır. Herkese işlerinde başarılar diliyorum. Kolay gelsin. |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Sun Apr 10, 2005 11:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
@GameRealist: sadece 1-2 screenshot göstermekle oyun yapılmıyo |
|
Başa dön |
|
|
GameRealist
|
Tarih: Mon Apr 11, 2005 6:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tekrar Selam;
Burda bir duyuru söz konusu. Ayrıca bir oyunun yapılması için neyin gerektiğini de gayet iyi biliyorum (1-2 ss demişsin). Tutup ta ben bu oyunu yaptım dememiş Orhan. Dikkatlice okursanız adının "MARS'IN KILIÇLARI: 2114" olduğunu değil olacağını söylemiş. Yani olmuş bitmiş bir iş gibi göstermemiş. Dediğim gibi bir duyurudur burda gördüğünüz. Duyuru olmasa da bu proje için çalışan birileri olacaktı.
Oyun yapmak oldukça kafa yorucu bir iş. Oyunu yapmak genel olarak programlama ve grafik tasarım ile biten bir iş de değil. Sanırım herkes bunun farkında. SoulOfSilent demek istediğim söylediğinin zaten farkındayım.
Saygılar.
Melih ÜNVER
3D Game Designer |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Mon Apr 11, 2005 7:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
konu dışı;
GameRealist demiş ki: |
Melih ÜNVER
3D Game Designer |
nedir ya? Türksün, Türkiye'de yaşıyorsun.E neden "tridi geym dizaynır" yazıyosun ki? |
|
Başa dön |
|
|
GameRealist
|
Tarih: Mon Apr 11, 2005 7:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Türk'üm ve bu sıfatıma bir laf edenin alnını karışlarım. Sen heralde yaptığın ya da yapacağın veya yapmayı planladığın oyunu (varsa) ingilizce ve diğer dillerin desteğinden mahrum bırakacaksın. Evet devam et. Biz burda oyun yapalım Dünya çapında olsun derken senin ettiğin lafa bak. Tabi yazarım. Bu iş evrensel ise yazarım. Foruma o zaman yabancıları da sokmayalım ha ne dersin? Geleni kovalım geleni kovalım. Ayrıca konu dışı diye belirtip konu dışı mesajlar yazman sana bunu yapma hakkını vermez. Söylemek isteyip söyleyemediğim çok şey var. Seni bu mesajdan dolayı şiddetle kınıyorum. Bu topiğin kilitlenmiş topicler arasında yerini almaması için daha fazla uzatmıyorum. |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Mon Apr 11, 2005 8:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
ırkçılık yapalım |
|
Başa dön |
|
|
karloff
|
Tarih: Tue Apr 12, 2005 12:35 am Mesaj konusu: Oyun Gerçekçisi... |
|
|
Sayın Game Realist gayet konuiçi olduğunu düşündüğüm bir soru sorucam çünkü bu başlığı ve içerisindeki mevzuları ancak soracağım sorunun cevabını aldıktan sonra sağlıklı bir şekilde değerlendirebileceğim kanaatindeyim; Kaç yaşındasın abi?
Kesinlikle ciddiyim.
Not: İsterse Orhan Güç de bu soruya cevap verebilir... Hatta iyi olur. |
|
Başa dön |
|
|
|