Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
lucifer
|
Tarih: Wed Mar 09, 2005 5:11 pm Mesaj konusu: Request: Ignore list |
|
|
Simdi soyle diyelim. Bazi kimseler hep acayip acayip notlar birakiyor forumlara, ve ben bu notlari okumak istemiyorum.
Soyle bir sey desek... Mesela ben bu mentat denen elemanin biraktigi notlardan tiksiniyorum (begenmiyorum iste allahallaaa), Mentat'i ignore list'ime ekliyorum, ve bir daha elemanin biraktigi notlari, actigi topicleri vb. gormuyorum.
Yapilabilir mi boyle birsey? Hayir bazi notlari okurken cidden canim sIkIlIyor... |
|
Başa dön |
|
|
3doyun
|
Tarih: Wed Mar 09, 2005 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet yegen ben senin dediğine katılıyorum.destekliyorum. bende tiksiniyorum. alalala sevmiyom o caferi.. |
|
Başa dön |
|
|
mentat
|
Tarih: Wed Mar 09, 2005 5:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
lucy, rüyana girerim..
ben de aynından istiyom bu arada.. |
|
Başa dön |
|
|
lucifer
|
Tarih: Wed Mar 09, 2005 5:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hush...dalga gecmeyin.
Valla.
Demin bi forumda bi not vardi. Biri directx sdk'i nasil kurabilirim diye sormus, oteki cevap olarak bosver visual assist kur demis...
Simdi ben bu iki elemanin bundan sonraki notlarindan bana bir fayda gelecegini dusunmuyorum. hooopp ignore. ve ne oluyor, bundan sonra siteye girdigimde daha mutlu bir insan oluyorum. |
|
Başa dön |
|
|
cjungie
|
Tarih: Wed Mar 09, 2005 6:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
iyi olur da forumda öyle bir özellik yok maalesef ... umarım en kısa zamanda yeni bir forum kurarız. |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Wed Mar 09, 2005 6:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ignore yerine davetli sistemi yazarsak işte o zaman temiz ortam, sistematik güzellik, flamingo pembeliği.. (ne!?) |
|
Başa dön |
|
|
Norman
|
Tarih: Wed Mar 09, 2005 7:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cotanağı bir dinleseniz pişman olursanız 2 gün içinde eski sisteminizi iade ediyoruz |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Thu Mar 10, 2005 9:48 am Mesaj konusu: |
|
|
şimdi teorik olarak böyle bişi rahatlıkla kodlanabilir. sonuçta bi db sorgusu, soora hoop mesajlar ve topikler listelenirken adamın ismi uyuyorsa göstermeyiver olsun bitsin... fakaaaat: böyle oluncada potansiyel topik cevaplamalarında kimilerinin yazdığı şeyleri görmeden yazı yazacağımız için bazı acaip kopuk durumlar oluşabilir..
ya siz ciddi misiniz bu arada? yani boşuna açıklama felan yapmaya kasmıyım yoksa |
|
Başa dön |
|
|
tetanoise
|
Tarih: Thu Mar 10, 2005 12:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
ignore list güzel bir uygulama olabilir ama davet konusuna ben pek sıcak bakmıyorum...zaten davetli bir sisteme geçmek için biraz geç de kalındı bence, bu saatten sonra mevcut üye listelerinin kontrolü, vs...çok uğraştırır...
bir ikincisi de davetli sistem kullanan pek çok sitenin de bir süre sonra içinden çıkılmaz sorunlarla boğuşmaya başladığını biliyoruz herhalde? (bkz: 80630.com)
yani aslında o da süper kolay, sorunsuz bir sistem değil...
Fakat 80630'da kırmızı ve sarı kart gibi bir olay vardı.
Hatalı davrandığınızda kart alıyordunuz ve yetkiniz sınırlanıyordu, mesela o güzel bir sistemdi...
Amma velakin onu kim kodlar o apayrı bi husus zaten |
|
Başa dön |
|
|
lucifer
|
Tarih: Thu Mar 10, 2005 1:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben ciddiyim.. mentat da ciddidir bence. benim bildigim mentat dalga gecmez
Notlarda kopukluk olabilir, dogru. Ama zaten kopukluk yok mu notlarda... Kirmizi kart, puanlama, davetiye, daha forcing kurallar/moderation belki daha etkili olabilir. Ama yine bir ignore sistemi yukaridakilerle yanyana gayet guzel yasar.
Fikir aklima buces bbs'den geldi. orada da forumlar/moderatorler var, moderatorler cok ciddi ve agir bir sekilde note_remove ve kick yapiyorlar, bunun yaninda bir de 'ignore' list var, kisisel tercihlere yonelik.
Forum'un yanindaki bi checkbox ile ignore ettiginiz kisilerin notlarini da gormek mumkun olabilir. Deniz de yapilmasi cok zor degil diyorsa... ne dersiniz?
Ignore gelirse ilk mentat'i ignore edicem mesela ben. Ha, mentat? Sen de beni ignore edicen mi ))) |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Thu Mar 10, 2005 1:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
+1 .. Guzel bir fikir..
ama ignore edilenleride su kisi tarafindan ignore edildiniz gibi bir mesaj bolumu olusturulmali cunku forumda ona karsi mesaj attiginda cevap gelmeyince veya cevabi okumayinca tuhaf bir durum olusabilir.. |
|
Başa dön |
|
|
cjungie
|
Tarih: Thu Mar 10, 2005 5:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
komple forum yazılımını değiştirmek ve forum.oy.org'da açmalıyız... yeni versiyonlar bu tür bi sürü zaptirik özelliği destekliyor. forum huzura kavuşur. |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Thu Mar 10, 2005 6:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Davetli sistem en iyisi.. |
|
Başa dön |
|
|
RoadMaster
|
Tarih: Thu Mar 10, 2005 9:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
basit bir mod ile yapılır eve tolur hatta kendiniz bile kodlarsınız en fazla 1 saat surer mod kurarsak 10 dk |
|
Başa dön |
|
|
DoganBir
|
Tarih: Thu Mar 10, 2005 11:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
lucifer demiş ki: |
Hush...dalga gecmeyin.
Valla.
Demin bi forumda bi not vardi. Biri directx sdk'i nasil kurabilirim diye sormus, oteki cevap olarak bosver visual assist kur demis...
Simdi ben bu iki elemanin bundan sonraki notlarindan bana bir fayda gelecegini dusunmuyorum. hooopp ignore. ve ne oluyor, bundan sonra siteye girdigimde daha mutlu bir insan oluyorum. |
cevabım sadece bu olacaktır. Daha öncelerde geçmiş bi konuşma
lucifer demiş ki: |
huzeyfecoskun demiş ki:
Aslında o resimde gördükleriniz grafik motoru testleri
amacımız sadeec test ama hata bende böle seviyesiz bir foruma yazı yazmak.
No offense, man, kotu birsey soylemedim ben...
O diil de, screenshot'lar aslinda pek aciklayici olmuyor genelde. Soyle screen capture yapip AVI falan olusturabilen bir program var mi bildiginiz? Ne guzel olurdu di mi..
Hatta, 3D desteklemeyen ortamlarda da show yapabilirdik boylece (misal : benim isyerimdeki WMWare icindeki Win2k).
Ya da bunu yeni bir topic'e yaziim en iyisi. |
|
|
Başa dön |
|
|
|