Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Grinder
|
Tarih: Mon Dec 20, 2004 8:43 pm Mesaj konusu: 3D den anlıyanlar bi yardım edin |
|
|
Selamun Aleykum. Ben 3d tasarıma yeni başlıyorum.Şuanda 3d Max4 kitabına sahibim ama pek bişi anlayabilmiş değilim.Çizdiğim bi kutuyu yamultmak bile uzun vakit alıyo.Oyunlarda gördüğümüz karakter modellemeleri için 3d Max mi kullanılıyo yoksa sadece bu işe yönelik programlar varmı?Milkshape die bişi duydum ama necidir bilmiyorum. Bu iş için tavsiye program ve kitaplar varsa sevinirim. Ama online dökümanlar olmasın yeter. Eyw. |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Mon Dec 20, 2004 10:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
sadece karakter çizcem diosan poser kullan hem ondan 3ds max olarak çıkış alabiliyosun |
|
Başa dön |
|
|
RoadMaster
|
Tarih: Mon Dec 20, 2004 10:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
poser kullan polygon sayını abart sonra bilgisayarın cekmesin |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Tue Dec 21, 2004 11:56 am Mesaj konusu: |
|
|
tabi işin o kısmıda var ama kaliteli model istiyosan poser çok sağlam ben kullanıyorum ve memnunum |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Tue Dec 21, 2004 6:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Poser da high poly model yap ve 3ds çıkış al -> Polycruncher da low poly hale getir -> Oyunda kullan... |
|
Başa dön |
|
|
Grinder
|
Tarih: Fri Dec 24, 2004 7:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
poser ne abi program adımı.Eğer öyleyse nerden bulucam? |
|
Başa dön |
|
|
madprogrammer
Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Fri Dec 24, 2004 7:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
poser max'e bir alternatif diyelim valla site kurallarında yasak kopya ve hepimiz de karşıyız ama bakman gereken yegane yerler: KADIKÖYPİYASASI.kopyabulunur.com veee Beşiktaş Tansaş'ın altı ama dersen ki orijinal alacağım o zaman www.hepsiburda.com ya da www.amazon.com (var mı bilmiyorum ama aramadığın herşey var bir de acaba TR'ye servisleri var mı ) |
|
Başa dön |
|
|
|