Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
vmeydaneri
|
Tarih: Sun Dec 12, 2004 9:53 pm Mesaj konusu: TurkOP Grubu |
|
|
Herkese selamlar,
Şu an bu yaziyi yazarken normal duygular içinde olmadigimi belirtmem gerek ... Burda sadece açıklamak istedigim oyun yapim işinin gercekten gönüllü ve internet üzerinden yapilamayacagi ve hatta imkansiz olduguna karar vermemden dolayidir.
Bunun bir çok nedeni var ..Her neyse bundan sonra 1999 yilinda kurdugum ve herkesi davet etigim gubumu biraktigimi açiklmak için yaziyorum ...
Bundan sonra TurkOP adli grupla ilgim ve alakam yoktur.Artik sadece kendim hobi olarak devam edicegim bir internet sitem olmiyacak sadece yaptiklarimi güzel bir sey olursa yayinlarim..
Dedigim gibi artik internet üzerinde gonullu calisan bir grup kurmuyacagim ve katilmayacagim..
Herkese sevgiler, saygilar ve basarilar dilerim...
Vedat Meydaneri.. |
|
Başa dön |
|
|
harzememo
|
Tarih: Sun Dec 12, 2004 10:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoca şaka di mi?
şok oldum... |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Sun Dec 12, 2004 10:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yok gercek..
Bak sevinende cikti ....Turkiyede zaten kimsenin iyiligi istenmez belli oluyor baksana burdan diger gruplara ornek olsun bu...
Karalama kampanyalarina dikkat etsinler..Comezin bana neden boyle yazilar attigi belli oldu..
Birde guvendigim daglara kar yagdi derler ya aynen oyle oldu ..Sendemi brutus olayi.. |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Sun Dec 12, 2004 11:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
vedat ben bu dediklerine hak veriyorum bence doğru yolu seçmissin. aynı şeyleri bende geçen sene yaşadım ve tecrübe edindim... tek olarak yola devam et kendini daha hızlı geliştirsin.. biliyorsun bazen şirketler opengl bilen elemanlar arıyorlar bakarsın iyi bir iş kaparsın... |
|
Başa dön |
|
|
kmn
Kayıt: Nov 29, 2004 Mesajlar: 321 Nereden: Nereye gelmiş ülkemizde oyun yapımı...
|
Tarih: Mon Dec 13, 2004 6:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Biraz morelini kırmak gibi olmasın ama "BÜYÜK" yani "DEV" yazılımlar grup çalışmsaıyla doğar... Senin yaşadığının aynısını yaşadım... Satıldım...
2001 yılında kurduğum grupla bu yola kadar muhteşem güzel bir oyun yaptık... Paralı olacaktı... Sonra grup bibirinden kopmaya başladı... Oyun bitti bitecek kimse oyunla ilgilenmeyip SAÇMA SAPAN işler yaptılar. Şansıma o gün tüm veriler bendeydi hepsini win98'de shift delete yaptım (bunun anlamını umarım biliyorsunuzdur) Cd'leri disketleri kırdım...
O günden beri düzgün bi oyun yapmaya hiç heesim yok ama tekrarlıyorum "BÜYÜK" yani "DEV" yazılımlar grup çalışmsaıyla doğar... |
|
Başa dön |
|
|
harzememo
|
Tarih: Mon Dec 13, 2004 7:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
kmn demiş ki: |
Satıldım...
2001 yılında kurduğum grupla bu yola kadar muhteşem güzel bir oyun yaptık... Paralı olacaktı... Sonra grup bibirinden kopmaya başladı... Oyun bitti bitecek kimse oyunla ilgilenmeyip SAÇMA SAPAN işler yaptılar. Şansıma o gün tüm veriler bendeydi hepsini win98'de shift delete yaptım (bunun anlamını umarım biliyorsunuzdur) Cd'leri disketleri kırdım...
O günden beri düzgün bi oyun yapmaya hiç heesim yok... |
satılman konusunda eminim haklıymışlardır, diğer kısımlara ise inanan olur mu bilmem.
bu arada ben çok süper bir oyun yapıyordum. sene 1999; doom 4 ü yazmaya başlamıştık arkadaşlarla. tabii 3. sünün çıkışı uzayınca 4. sünü bekletemedik, o kadar "az daha bekleyin, birazdan çıkar" dememize rağmen uçtu sidiler. o zamanlar boş sidi pahalıydı, ne paramız gitti bu uğurda: 20 sidi idi. zaten onlar uçunca bilgisayara da bi haller oldu, yemeden içmeden kesildi, bi türlü program yüklenemez hale geldi ve 17 ağustosta göçtü....
----
yaw grup dağılmış espri yapıyorum kusura bakmayın.. |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Mon Dec 13, 2004 7:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu espriyi kime yaptigini sorabilir miyim? |
|
Başa dön |
|
|
RoadMaster
|
Tarih: Mon Dec 13, 2004 8:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
sen bilirsin.1 sene önce gruba girdim bir şey yapmadım ama turkop grubunun 2. elemanıyım.hala grubu devam ettiricem.elinde sonunda bir amaç için olucak.istediğin zaman grup sana açık |
|
Başa dön |
|
|
RoadMaster
|
Tarih: Mon Dec 13, 2004 8:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
vmeydaneri demiş ki: |
Yok gercek..
Birde guvendigim daglara kar yagdi derler ya aynen oyle oldu ..Sendemi brutus olayi.. |
eğer benim dün yaptığım şeyse bu cok basit birşey.afedersin eğer ondan dolayıysa |
|
Başa dön |
|
|
Norman
|
Tarih: Mon Dec 13, 2004 8:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
mantıklı bir karar vermişsin... |
|
Başa dön |
|
|
cjungie
|
Tarih: Mon Dec 13, 2004 8:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
kmn demiş ki: |
Biraz morelini kırmak gibi olmasın ama "BÜYÜK" yani "DEV" yazılımlar grup çalışmsaıyla doğar... Senin yaşadığının aynısını yaşadım... Satıldım...
O günden beri düzgün bi oyun yapmaya hiç heesim yok ama tekrarlıyorum "BÜYÜK" yani "DEV" yazılımlar grup çalışmsaıyla doğar... |
aynısı bize olmuştu bir zamanlar. şirkette çalışıyorduk 17 kişiydik. gold oldu tam basıma yollıycaktık oyunu, bi arkadaşla atıştık, ben de binayı ateşe verdim (umarım bunun anlamını biliyorsunuzdur). |
|
Başa dön |
|
|
cjungie
|
Tarih: Mon Dec 13, 2004 8:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
ehe daha güzeli de var:
bu yaz süper bir oyun motoru yazmıştım. hl2 fln halt etmiş. tam derleyecektim, bilgisayar kitlendi, birşeylere basarken bir de baktım tüm kodlar silinmiş , virüs varmış bilgisayarda. ah be. şimdi trilyonerdim , heygidi heey... |
|
Başa dön |
|
|
kmn
Kayıt: Nov 29, 2004 Mesajlar: 321 Nereden: Nereye gelmiş ülkemizde oyun yapımı...
|
Tarih: Mon Dec 13, 2004 8:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
"Muhteşem bir oyun" derken umarım onu Hl2 Doom3 ile kıyaslamamışsınızdır. Kendi çapımda muhteşem bir oyundu. Ve anlatmak istediğinizi daha açıkça belirtiniz. Zaten bu olaydan dolayı moralim bozuk bu olay gerçekten yaşandı.. . Ya ben çok alıngan biriyim yada siz bir olayı saçma bir biçimde karşısındaki aşağılayıcı konuşmalarla kendi çapınızda espri yapıyorsunuz...
Espri yapıp yapmadığınızı anlayamıyorumda...
(Espri karşındaki insanı eğlendirmektir aşağılamak değ)il... |
|
Başa dön |
|
|
kmn
|
Tarih: Mon Dec 13, 2004 8:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada konu benim yazıma kaymasın... Benim o yazım size alay konusu değil arkadaşa moral vermek içindi... |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Mon Dec 13, 2004 9:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar kmn nin üstüne gitmeyin ne de olsa o Game Maker ve Visual Basic te "süper" bir insan evladı.Daha ne olsun?
Grubun dağıldığına üzülmeli mi sevinilmeli mi zaman göstericek bence.En azından bugüne kadar sürekli birşeyler üretmeye çalışmaları güzeldi.Bakalım bundan sonra neler olacak... |
|
Başa dön |
|
|
|