Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Magician
|
Tarih: Sun Aug 01, 2004 4:00 pm Mesaj konusu: Profesyonel Müzisyen - Stüdyo |
|
|
Merhabalar;
Ankara'da bir stüdyomuz var ve müzik sektörü ve üretimi ile profesyonel olarak ilgileniyoruz. Ayrıca oyunlar konusunda da ilgili ve üretmeye istekli kişiler olarak oyun müzikleri yapmak istiyoruz. Bu bizim için bir iş gibi gözükse bile, aslında bir hobi, bir amaç.
Eğer oyunlara profesyonel soundtrack, jingle, vs. yapımına ihtiyaç duyuyorsanız, bizimle irtibata geçebilirsiniz.
www.midasinkulakligi.com adresinden stüdyo ekipmanımızı ve referanslarımızı görebilir siniz.
Her ne kadar profesyonel bir yaklaşım, maddi kaygılardan ötürü bu gibi girişimlerden uzaklaşılmasına sebep olsa da, en azından bir e-posta atmaktan çekinmeyin, belki uygun birşeyler yapabiliriz.
Bana e-posta yolu ile ulaşmak için;
oganalp@churchofthemachine.com veya oganalp@zormuzik.com adreslerini kullanabilirsiniz.
Ayrıca, kişisel olarak gelecek vaadettiğini düşündüğümü çalışmalara, kendi desteğimi koyabilirim, bu nedenle de ulaşmaktan çekinmemeniz faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Herkese saygılar, başarılar.
Oganalp |
|
Başa dön |
|
|
cjungie
|
Tarih: Sun Aug 01, 2004 4:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba, Oyunlar için ses efektleri , konuşmaların kayıtları fln bunları da yapabliyor musunuz? |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Sun Aug 01, 2004 10:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence bu öneriyi yapan beyfendi yada hanfendi bi kaç örnek demo çalışması sunsa ne tarz müzikler yapabildiklerini görsek... mesala eski caglardan gladiatorlerin konu edildigi akustik ezgilerin fazla olduğu bir demo cikarabilirler bizde tarzlarını öğrenip ona göre tekliflerimizi sunarız demi.. |
|
Başa dön |
|
|
burak575
|
|
Başa dön |
|
|
Magician
|
Tarih: Sat Aug 07, 2004 4:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
herkese selam.
Stüdyomuzu taşıyoruz, ondan bu ara pek bakınamıyorum etrafa, geç cevap veriyorsam kusura bakmayın.
Seslendirme vs. yapabiliriz elbette. Daha önce ses efektleri vs. üzerine İstanbul'da bir firma ile çalışmıştık ancak pek bir iş olmadı orayla, o nedenle referanslar arasında yok.
Size, eğer projeleriniz ciddiyse, bir tanıtım cd'si yollayabilirim ancak internete yaptığımız işlerin örneklerini koymuyoruz, çünkü yaptığımız reklam, vb. nin telif hakları, reklamın sahibi şirkete ait. Verdiğim internet sitesinde referanslarımız var. Size bir ICQ numarası vereyim, benim evimdeki bilgisayarda olan birşeyleri atabilirim size ICQ'dan. Kusura bakmayın, telif hakkı işi çok ciddi, iyi niyetle bile olsa, bir dosyayı internete koymadan önce 200 kere düşünmek gerekiyor. |
|
Başa dön |
|
|
Magician
|
Tarih: Sat Aug 07, 2004 4:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Numarayı yazmayı unuttum
69741144
Belki o sayfalar rahat görüntülenemiyordur, o nedenle referansları bir de buraya yazayım dedim.
Albümler
-Dreamtone
-Ominous Grief
-Lost Infinity
-Episode 13
-Suicide
-Murat Kapkiner
-Esat Aydogan
Demo Kayıtlar
-Flatground
-Abea
-Aradın Azun
-Karasis
-Orta Frekans
-Sokak Kopekleri
-Yalın
-Gokhan & Sener
Mix:
Comma
Mastering:
-Blaster
-Comma
Jingle' lar
-Yayla Bakliyat - Ankara
-Harika Fotograf Studyosu - Malatya
- Akyurt Marketler Zinciri - Ankara
- Ferstore - Ankara
-Studyo Kemiksiz - Malatya
-Koner Tasarım - Ankara
-Yapimci - Ankara
- Banyo Mutfak Seramik Fuari 2003 - Ankara
- Bayrak FM - Ankara
- Basari Telekom - Ankara
- Infotech - Istanbul
- Ekinoks Reklam ve Organizasyon - Ankara
- Lila Tanitim - Ankara
- Saklikent - Ankara |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Sun Aug 08, 2004 1:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Comma ve Omnius Grief çok dikkatimi çekti.
Ah hemen Comma cdmi çıkarayim ortaya.. |
|
Başa dön |
|
|
Magician
|
Tarih: Sun Aug 08, 2004 11:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Comma dağıldı ne yazık ki :S
Stüdyo zaten Ominous Grief'in gitaristi Cüneyt ve Suicide'ın frontman i Erkan'ın stüdyosu, bilgisayar, soundtrack gibi işlerde ortak birşeyler yapıyoruz. . |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Sun Aug 08, 2004 6:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nasıl dağıldı ya!??
Antisilence dağıldı yahu..
Comma hala beraber benim bildiğim..
Grup bassist değişikliğinden sonra 2. cdyi çıkardı ve hala devam ediyolar.. |
|
Başa dön |
|
|
Magician
|
Tarih: Sun Aug 08, 2004 8:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Comma dağıldı. bir hafta veya öyle birşey oldu. Müzikal uyuşmazlıktan dağıldı. Daha sık kontrol etmelisin müzik gündemini, zırt pırt birşey değişiveriyor.
İkinci CD'yi biliyorum, kayıt aşamasında değil ama mix ve masteringde bizim stüdyodan geçmişti. Dağılmışlar işte. |
|
Başa dön |
|
|
malihsen
|
Tarih: Sun Aug 22, 2004 1:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Rock Slow , Rock ve Tekno müzik yapılır ....
Karşılıklı!!!!! |
|
Başa dön |
|
|
MeMoKaN
|
Tarih: Sun Aug 22, 2004 10:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Türkiyede yeni baslayan bir sektör için destek vermeniz gerçekten sevindirici bu baslığı okurken bir yandan da uzun uzun düşündüm...
Arada Sırada Halimize Güldüm...
Biz Grup olarak bir araba yarısı oyunu yapıyoruz bize harbi harbi arabanın motor sesleri lazım acaba sizin stüdyoya Bir Şahin felan Sıgarmı
Neyse bu işin şaka yanı tabii ama su anda çogu oyun grubu eminim bunun için para yatırımı yapamaz... yapmak istese bile yapamaz ama oyunlar tutuldukca ve eminim sektör büyüyecek ve bir çok insan bu işte para kazanacak...
Ücretsiz yardımda bulunmak isterseniz buralardayız..
Mehmet Akdeniz
www.3dturk.com |
|
Başa dön |
|
|
|