Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
fikretduru2
|
Tarih: Tue Jul 20, 2004 1:31 pm Mesaj konusu: oyun içindeki dosyaları alma |
|
|
bildiniz gibi oyun yapan firmalar oyunun (texture map vb. ) dosyaları kullanmanızı istemezler bu yuzden paketliyorlar. biz bu pakatleri nasıl acarıs diyorsanız size anlatıyım: 'PakScape' adlı program '*.pk3' uzantılı dosya paketleri hem acma hemde kaydetme imkanı veriyor ben bu programla quake 3 ve call of duty gibi oyunları acmayı basrdım. link vermek isterdim ama indirdigim adresi unuttum . herkese kolay gelsin... |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Tue Jul 20, 2004 1:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
hehe çalmaya teşvik var..
aslında önemli olan açmak değil, yaparken kapatabilmek
pakexplorer diye birşeyde var..
ama birçok oyun kendi formatlarını kullandigi icin acip bakmasida zor oluyo.. |
|
Başa dön |
|
|
graphmaster
|
Tarih: Tue Jul 20, 2004 4:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Öyle programlara gereQ bile yoQ.Winnrar'ı bile Qullanabilirsin.bende jediQnight'ı açmıştım. |
|
Başa dön |
|
|
burak575
|
Tarih: Tue Jul 20, 2004 4:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
bildiniz gibi oyun yapan firmalar oyunun (texture map vb. ) dosyaları kullanmanızı istemezler |
senin bu bahsettidiğin firma ID firması plz. adamlar qüeky 1-2 nin kaynak kodunu paylaştılar daha neyi paylaşcaklar plz insaf... bütün bu firmaların dosyalarını kullanabilirsin ama bu dosyalarla oyun yapıp sattdığınız zaman olmaz dolayısıyla baştan kullanmayın daha iyi plz |
|
Başa dön |
|
|
Arda
|
Tarih: Wed Jul 21, 2004 1:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet. Ve, bildiğim kadarıyla bu paket sistemi dosyalar çalınmasın diye değil, hiyerarşiye göre daha kolay organize edilsin ve oyunun klasöründe 100 tane alt klasör oluşmasın diye kullanılıyor. |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Wed Jul 21, 2004 2:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
PakScape programı genellikle "açma" temalı değil de "paketleme" temalı nolarak bilinirse daha güzel olur bence..
Programı çok uzun zamandır kullanıyorum çünkü.. .pak ve .pk3 dosyaları için idealdir. |
|
Başa dön |
|
|
|