Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
WhiteTiger
|
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Tue Jun 15, 2004 9:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
madem deneyim kazanmak icin yapmissin..
kaynak kodlari bizle paylas bizde deneyim kazanalim...
avi yi hangi programla kaydettin ? |
|
Başa dön |
|
|
WhiteTiger
|
Tarih: Tue Jun 15, 2004 9:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Video yu BSR (Bulent Screen Recorder) adli programla kaydettim. Kaynak kod istiyorsan internetten bulabilirsin. Ben kendi kodumu kendim zor anliyorum. Sana bir faydasi olacagini zannetmiyorum ferit kardesim.
Takildigin bir yer olursa ben elimden geldigince yardimci olabilirim. |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Tue Jun 15, 2004 9:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
yok ben netten bi yerden indirmistim zaten bomberman inn java ve j2me icin olan versiyonunu.. seninkiyle karsilastirmak icin bakmak istedim aslinda.. tabi çalıntı olup olmadığını anlamak için değil ne kadar temiz, düzenli ve doğru olduğunu görmek içindi..
şimdi 40 adet cd var yeedek cd si iclerinden birinde bulursam update ederim..
nokia developer suite 2 ile bende bir zamanlar ugrasmistim.. keske ugrasmaya devam etseydim.. |
|
Başa dön |
|
|
WhiteTiger
|
Tarih: Tue Jun 15, 2004 9:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Belirtmeyi unuttum. Oyunun grafiklerini macrospace firmasinin detonate adli oyununun ekran goruntulerinden aldim. Hepsi tekrar elden gececek. |
|
Başa dön |
|
|
MrCha0s
|
Tarih: Tue Jun 15, 2004 11:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
gelistirme ortami olarak ne kullaniyorsun ? hic borland jbuilder mobile edition kullandin mi ? biraz bilgi verirmisin ? |
|
Başa dön |
|
|
WhiteTiger
|
Tarih: Tue Jun 15, 2004 11:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
JCreator adli programda kodu yaziyorum. Hata yoksa java.sun.com adresinden download edilebilen Wireless Toolkit ile derleyip test ediyorum. En son testi nokia developer suite yapiyorum. Boylece gercege en yakin sonuca ulasiyorum.
JBuilder mobile edition i arkadasim kullaniyor. Uzerine nokia developer suite eklentisi kurunca cok kullanisli oluyor. Kodu yazip derleyip direk sonucu gorebiliyorsun. Ama ben alisamadim. |
|
Başa dön |
|
|
|