Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Notre_Dame
|
Tarih: Sat Jun 05, 2004 8:51 pm Mesaj konusu: cfxweb |
|
|
bu sitede gitmiş şimdi farkettim.. demekki herkezin başına böyle şeyler gelebiliyormuş.
Hackerlik felan boş işler ztn sevmiyorum bu tip insanları. Bence bu insanlar prog. yazamnın özellikle oyun yazmanın algoritmik karmaşıklığının altından kalkamadığı için böyle işlere girişiyorlar işte.. |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Sat Jun 05, 2004 9:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
3dtotal'e de sabotaj duzenlemislerdi gecen hafta.. ofislerine girip cdleri felan dagitmis adamlar.. disardan pc ye girip hackleyemeyince iceri girip hacklemisler yeni bi yontem bulmuslar.. |
|
Başa dön |
|
|
Notre_Dame
|
Tarih: Sat Jun 05, 2004 9:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yok öyle şeyler yapacaklarını sanmam bunun arkasında farklı bir psikoloji var. Toplum medya felan hackerliği süper insan sıfatı olaraktan gösterdiği için kendi kendine üstün olduğunu kanıtlamak için felan işte böyle şeyler yapıyorlar. |
|
Başa dön |
|
|
RoadMaster
|
Tarih: Sun Jun 06, 2004 10:50 am Mesaj konusu: |
|
|
hack eğlenceli bea hocalar.adamın emeğini mahvetmek çok eğlenceli tabi hacker açısından |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Sun Jun 06, 2004 11:31 am Mesaj konusu: |
|
|
emek mahvetmek çok mu eğlenceli "bea hocalar" ??? neresi eğlenceli? büyük ihtimalle sosyal ortamda ezilmiş kişiliğin sanal ortamda egolarını tatmin edişidir bence "hack"... |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Sun Jun 06, 2004 11:48 am Mesaj konusu: |
|
|
hacker aslında girdiği sisteme zarar vermez. istediği bilgileri alır çıkar.. bilginin önemini bilir hacker...
lamer ise abuk subuk programlar ile karsidakinin bilgisayarina girip zarar ver aha bak bunu ben yaptim ben kralim diyenler oluyor..
gerçek hacker yaptığını gizli tutan hackerdir.
//
3dtotal in studyolarina girmiş adamlar hırsız gibi.. ortamı felan dağıtmışlar 1,2 hafta kapalıydı o site.. |
|
Başa dön |
|
|
Tesla
|
Tarih: Mon Jun 07, 2004 3:13 am Mesaj konusu: Hacker oyunlari |
|
|
Gercekten hackerlik medya sayesinde cok ozendiriliyor. Laptop'ta catir cutur iki satır yazarak sehrin elektrigini kesen cool gencler gibi... Neyse herkes bisey yazmis, zaten o insanlarda artik bu yastan sonra fikirlerini degistirmezler...
Ama hem hackleyim hemde zarar vermeyim diyorsaniz su adrese bir bakin http://quest.gipshack.ru/index.htm eglenceli sayilabilecek bir hacker oyunu. Daha bir suru var ama ben en cok bunu sevdim. Ben 4. bolume geldim orda kaldim, HTML ile fazla alakam olmadiginfan orda kaldim. Yalniz ilk bolum biraz hamallik gerektiriyor hemen caymayin.
Ya da Uplink diye bir oyun vardi o da cok eglenceli. |
|
Başa dön |
|
|
|