Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Oyun Nasil Duruyo ? |
Super |
|
66% |
[ 6 ] |
Iyi |
|
33% |
[ 3 ] |
Fena Degil |
|
0% |
[ 0 ] |
Kotu Gibi |
|
0% |
[ 0 ] |
Bence bosuna vakit harcama! |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Toplam Oylar : 9 |
|
Yazar |
Mesaj |
MrCha0s
|
Tarih: Fri Jun 04, 2004 1:06 pm Mesaj konusu: Pixel Park TechDemo |
|
|
Selamlar,
Forum kapanmadan 1-2 hafta once basladigim PixelPark in teknoloji demosunu cikardim... Hani oyunda kullanilan pek bi teknoliji olmasa bile bunu cikarmamdaki amac daha isin basindayken oyun motorunun mumkun oldugunca cok kisi tarafindan denenmesi ve hatalari basinda duzeltmem oyun motoru diyince de ole komplike bi sey beklemeyim bi isometric tile engine smoth scroll icin 2 satir kod biraz collision detection mouse rutinleri icin bi class dan olusan basit bi sey herneyse biraz hostingsel problemlerim var onlari asip biraz vakit ayirip teknoloji demosunu paketliycem ozaman buradan dagiticam ama simdilik siz su screen shotlarla ilgilenin oyun hakkinda teknik bilgi isterseniz grafikleri pixel art olarak yapiyom adindan anlasilcagi gibi calma cirpma yok grafiklerde tamamen kendi yapimim ama ole ozgun cizimlerde degil hani diger pixel artlarin taklidi oluyor grafikler ole cok buyuk bi yaraticiligim yok... bunun disinda oyun c# da directX 9b kullanarak gelistiriyorum yorumlarinizi bildirirseniz sevinirim
|
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Fri Jun 04, 2004 1:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla grafikler oldukça güzel duruyor açıkçası.. ne tür bir oyun olacak bu?? "park taycoon" tarzı bişi mi.. demoyu denemek için sabırsızlanıyorum.. çabuk ol |
|
Başa dön |
|
|
SnaizeR
|
Tarih: Fri Jun 04, 2004 2:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hakikaten çok güzel... Kıskandım şimdi |
|
Başa dön |
|
|
MrCha0s
|
Tarih: Fri Jun 04, 2004 2:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
walla aslinda oyunun biraz gecmisini anlatayim bu oyun benim okuldaki advanced multimedya dersi icin bitirme projem... ve bunu haziranin sonuna kadar release etmem gerekiyor. Ondan oyunu basit tutucam belirli itemlar olucak belirli bir butce olucak o butce ile gusel bi park dizayn ediceksiniz iste belirli rulelar koyarim ona gorede parkiniza gelen ziyaretci sayisi artar veya azalir oyunun o kisimlarini cok fazla dusunmedim ama oyunu basit tutucam esas olarak ben bi red alert fanatigiyim ve 3d dense sprite lar daha cok hosuma gidiyor... bu oyun bittikden esas gusel red alert tarzinda bi starateji oyunu yapmayi dusunuyorum oyunun bazi seylerini hazirladim zaten bu oyun benim icin tecube olsun yeter Ondan bu Pixel Park dan pek fazla bir sey beklemeyin ben sinif geciyim engine olarak duzgun calissin yeter sonra grafiklerinde yardimci olucak birilerini bulur bulmaz strateji oyununa basliycam... |
|
Başa dön |
|
|
streamline
|
Tarih: Sat Jun 05, 2004 2:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
resimler pek bi şahane...
ama resimlerde pek canlı varlık göremedim. galiba parkı kurup açtıktan sonra geliyorlar.. müzikleride "Holiday" tarzı oyun müzikleri gibi olursa çok iyi bir oyun ortaya çıkabilir diye düşünüyorum.
bide ilk resimde copyright(c) meliksah ozoral da pixel tarzda yazilsa daha bi guzel gozukurmus gibi geliyor
tebrikler, başarılar... |
|
Başa dön |
|
|
MrCha0s
|
Tarih: Sat Jun 05, 2004 2:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
pixel olarak insan cizmesi zor geliyor hatta bunlari yurutmek filan cok daha zor ondan en sona biraktim onu en kotu ihtimall insanlar static olarak belircek yani ne biliyim harket olmuycak ama havuzun veya sinemanin doluluk derecesini gostermek icin static insan resimleri kullanicam.
copyright ekranina gelince o oyunu release edince olmiycak oraya ufak bi animasyon koyabilirim ozaman daha dikkatli font secerim evet orda gitmemish font olarak...
yorumlariniz icin tesekkurler... |
|
Başa dön |
|
|
Tesla
|
Tarih: Mon Jun 07, 2004 2:47 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet zaten herkes soylemis... guzel olmus.
Yalniz havuza inen o koca merdivenler biraz gozume takildi o kadar...
basarilar, kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
|
|