Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
stroma
|
Tarih: Sun May 02, 2004 11:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Feritin pek çok yerde dediğini gördüğüm sinüs dalgası çiziminin nesi zor anlayamadım
Bi deniyeyim dedim ve 5 dk. da 15 satır kod ile çizdirdim. ornege bakmak isteyenler:
http://www.mikrop.gen.tr/dosyalar/sinus.zip
peki ferit kac satır kodla yapıyor ki millete oyun yapımı için şart koşuyor?
.
.
.
|
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Mon May 03, 2004 6:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
stroma demek ki yazdıklarımı iyi okumamışsın..
işte 15 satırda fazla olmuş 5 satırda bitirsin sinus fonksiyonunu
ben ne diyorum arkadas ekrana sinus cizebiliyon mu diyorum ? adam cevap veremiyor yapamiyor bu kadar basit birseyi yapamayan birisinin oyun motoru yapmasini bekleyebilirmisin? ben beklemem.. sinus isin espirisi diyorum
ufak bir denklemi bile ekrana yansitamiyorsa kisi oyun motoru yapmaya kalkmamali.. önce benim dediklerimi iyi okuyup anlamalasın..
bir dahada lütfen adımı kullanma bu forumda bana karsi bir mesaj atma..
hepiniz alin sinusunuzu cosunuzu sokun cebinize... |
|
Başa dön |
|
|
stroma
|
Tarih: Fri May 14, 2004 1:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet arkadaşlar, feritin çığlıklarını duymaktayız... sinus cebine girdi heralde.
peki niye böyle sert karşıladı? çünkü sanıyor ki biz bişey yapamayız. bu zamana kadar kimse ona cevap veremedi. böylelikle kral oldu...
olm ferit ben istediğim her türden oyun yaparım, sadece zaman alır. Sitemizdeki anket bunun göstergesi zaten. şimdi sen göster ne yapabildiğini. alarmlı analog saat yap. anlayayım ne yaptığını.
öyle konuşmayla olmaz bu işler. ben 4 günde oyun yazıyorken senin bön bön bakman tabi acı geliyor sana ama bu işler lafla yürümez.
hem sinus fonksiyonu tek satır da olur, ama fonksiyon ayrı çizdirmek ayrı. bunu da mı bilmiyon yoksa? |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Fri May 14, 2004 6:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Quote:
| stroma
evet arkadaşlar, feritin çığlıklarını duymaktayız... sinus cebine girdi heralde.
peki niye böyle sert karşıladı? çünkü sanıyor ki biz bişey yapamayız. bu zamana kadar kimse ona cevap veremedi. böylelikle kral oldu...
olm ferit ben istediğim her türden oyun yaparım, sadece zaman alır. Sitemizdeki anket bunun göstergesi zaten. şimdi sen göster ne yapabildiğini. alarmlı analog saat yap. anlayayım ne yaptığını.
öyle konuşmayla olmaz bu işler. ben 4 günde oyun yazıyorken senin bön bön bakman tabi acı geliyor sana ama bu işler lafla yürümez.
hem sinus fonksiyonu tek satır da olur, ama fonksiyon ayrı çizdirmek ayrı. bunu da mı bilmiyon yoksa?
|
|
euaehea stroma çok yaşa emi.. yıllardır bu kadar gülmemiştim.. allahta seni güldürsün.. dediklerine yorum yapmıyorum eheuaeh cok guldüm sadece.. demek 4günde oyun hee vay be...
|
|
Başa dön |
|
|
|