Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
HANCAN
|
Tarih: Fri Apr 09, 2004 5:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Haberlerden de gördügünüz gibi istiklal madalyasi adli FPS projemiz hilza devam ediyor.Oyun Kurtulus Savasini ele alicak.Su anda seslendirmelerin çogu, map'ler, atmosfer hazir.Silah, kursun, saglik gibi terimlerde hazirlandi.
Eksik olan seyler düsman askerlerinin yapay zekasi ve kullanilacak silahlar toplar ve tabi ki bölümler...Senaryo üzerinde de çalisiyoruz...Nisan ayi sonunda bir demo çikarmayi planliyoruz..Oyunun yenilenen screenshotlarini sitemizden bulabilirsiniz.Sitemiz www.hancangames.com .
Oguzcan Yenidünya |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Fri Apr 09, 2004 5:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
bab 2,3 ses koyda şuraya bi dinleyek.. counter striketan felan gibi olmasında hadi hadi hadi tamam anlaşıldı czzzt pisst merkez merkez.. allah allahhh allahh gibi şeylermi yoksa 2,3 koyda hani sözden öteye geçmiş olsun.. |
|
Başa dön |
|
|
cocacolaman
|
Tarih: Fri Apr 09, 2004 10:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Daha çok bomba vs. sesleri tamamlandı. İnsan sesleri konusunda ses tasarımcımız çalışmalarını sürdürüyor. Sonra koyarız!! |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Fri Apr 09, 2004 10:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
yanliz o menu cok fena.. |
|
Başa dön |
|
|
akyalcingames
|
Tarih: Sat Apr 10, 2004 3:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Selam
tebrikler başarılarınızın devamını dilerim.
ben bu sitede bu yapay zeka konusu için çok şey söyledim
kimi dinledi kimi olmayacak cevaplar verdi herneyse
Eksik olan seyler düsman askerlerinin yapay zekasi ve kullanilacak silahlar toplar ve tabi ki bölümler'
en önemliside bunlar daha doğrusu adamlar ve yapay zeka
ben bir oyun yapayım dedim ve başladım grafikler sesler falan filan
bide son olarak kameranın önüne bir silah tamam dedim nerdeyse oyunu yaptım
şimdi sıra geldi adamlara deyince orda kaldım
çünkü yapay zeka ve adamlar en önemli ve en baş konu
sadete geleyim önce yapay zeka kısmını hazırlamam daha sonrada o yapay zeka uygun bir şekilde bir grafik ortamı hazırlamam gerektiğini anladım.Neyse bu söylediklerim pek bişeyifade etmeye bilir ama yapay zeka olayına başladığınızda ne demek istediğimi anlarsınız.
Eğer ileri matematik biliyorsanız hemen kolları sıvayın derim yapay zeka olayına girin.
bilmiyorsanız mutlaka matematik konusunda çok bilgili birinden yardım alın..
Başarılar bolşanslar.. |
|
Başa dön |
|
|
HANCAN
|
Tarih: Sat Apr 10, 2004 12:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
yapay zekanin önemli oldugu kesin..Aklimizda biseyler war..Ve zaten konuyu daha fazla uzatmadan yapay zeka isine geçtik..Tavsiyelerin için saol...
Sith, menü çok fena derken ne demek istedin Anladım kötü durmuş diyosun ama nasıl değişiklikler yapmalıyız? |
|
Başa dön |
|
|
Olcaytocarlos
|
Tarih: Sat Apr 10, 2004 7:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Menü hakikaten de çok kötü olmuş ne yalan söyliyeyim. Kalite tarif edilemez, yapılır diye kendimi aşarak süper bir laf ederim ve sizi düşündürmeye sevk ederim böyle bir durumda bilmem anlatabildim mi.. Yani profesyonelce tasarlamak gerek kısaca menüyü, ne bileyim butonlar olabilir, arka planda oyun içinden minik bir video olabilir (Battlefield Vietnam ve Far Cry diyeyim) Olur da olur yani, ama böyle olmasın da ne olursa olsun Başarılar tekrardan |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Sat Apr 10, 2004 7:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence sitede iş yok.. yazı fontları encoding hataları... ya tasarımcınız kendisini geliştirsin site yapsın yada yeni bir tasarımcı daha alın 2 tasarımcıyla.. sunuş çok önemlidir...
olcaytacarlos bab msn e girsene.. |
|
Başa dön |
|
|
HANCAN
|
Tarih: Sat Apr 10, 2004 8:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar menüyü ben hazirladim ve kime sorarsam begenmedi..Kro olmus diyenler bile çikti.. Soka ugradim... Neyse tavisyeleriniz için sagolun, menüyü hemen degistiriyoruz...
[ Bu mesajı düzenleyen: HANCAN _FIL 10-04-2004 21:12 ] |
|
Başa dön |
|
|
Olcaytocarlos
|
Tarih: Sat Apr 10, 2004 10:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Feritjim bende msn yok kine Yalnız hancan, Game Maker ile sadece 1 dll kullanarak nasıl 3D oyun yapabildiğinizi açıklayamaz mısın? Hayır yani o dll ücretsizse açıklamamanın mantığı nedir |
|
Başa dön |
|
|
HANCAN
|
Tarih: Sun Apr 11, 2004 10:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Olcaytocarlos, niye açiklamayim ki? Haberlerde açikladim...Ama eger yorumlara bakmadiysan görmemissindir...Motor Xtreme.... |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Tue Apr 13, 2004 10:06 am Mesaj konusu: |
|
|
ilk motoru yazın sonra yapay zekaya gecin aynı su anda yaptıgınız gibi.. yapay zeka oyuna gore gelisir dedigim gibi ortada oyun olmadan nasıl yapay zeka diye tanımlanan şey yazılabilirki? bu arada menuye simdi hic bakmayın, oyun bitsin en son aşama arabirimdir.. |
|
Başa dön |
|
|
HANCAN
|
Tarih: Sat Apr 24, 2004 12:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Menü pek beğenilmemişti..Değiştirdik..Şimdi nasıl olmuş?..Bazı yeni ekrangörüntüleri de ekledik ancak biraz küçükler..Siteye upload edince sitemizden büyük hallerini bulabilirsiniz...
|
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Sat Apr 24, 2004 1:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
abi bi daha resim koyarken internete BMP koyma.. internete zaten BMP Formatı koymak tamamen acemi bir kullanıcı oldğunu gösterir.. En basit programlarla bile artik BMP'leri jpeg yapabilirsin. MS paint (xp'deki) jpeg de yapiyor gif de.. acdsee'di ile de yaparsin picaviewlede... |
|
Başa dön |
|
|
HANCAN
|
Tarih: Sat Apr 24, 2004 1:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
İyi tamam da ben bunları acele ile hazırladım ondan..Ve de menü nasıl bişey söylemicek misin? |
|
Başa dön |
|
|
|