Ana Menü
· Ana Sayfa
· Dosyalar
· Dökümanlar
· Forum
· Günün Resmi
· Haber Arşivi
· WWW Linkleri
· Üye Listesi

Forumlar

strncpy ve strncpy_s
 Konu adi : Borland c++ Builder ile Amiral Batti
 Rady10 - YerliOyun
 Kabusta Kaybolmak
 Konsol da programı bekletmek
 Oyun programlama icin hangi programlama dilli ?
 flash! şanlıurfa bilgisayar oyununda(no rapid)
 Sevgilim Olur musun?
 Directx'e başlamak isteyenler bi bakın
 PSP programlama
 Flash tan php
 Bilgisyr oyunu yapmam için üniverstde hangi bölüme girmeliym
 www.arshiv.gen.ms
 Cimg.h ilgilenenler icin
 müttefik oyunu

Konu Disi
 Emraah
 Yeni sitemiz açıldı
 Kalp krizi durumunda ne yapılmalı?
 Oyun sektöründe hangi görevde çalışmak isterdiniz?
 Takım arkadaşı sorunu
 msn de renklı nıck
 pc hata veriyor ! YARDIM!!
 Gülmek isteyenler Buraya
 İnanılmaz hl 2 modu görüntüsü
 Computer Languages History

[ Forumlara Git ]

oyunyapimi.org: Forums

www.oyunyapimi.org :: Başlığı Görüntüle - OYUN PROGRAMLAMA ÇALIŞMA GRUBU KATILMAK İSTEYEN
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   LoginLogin 

OYUN PROGRAMLAMA ÇALIŞMA GRUBU KATILMAK İSTEYEN

Bu forum kilitlenmiştir, yeni bir başlık açamazsınız, cevap gönderebilir ya da mesajları değiştirebilirsiniz   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    www.oyunyapimi.org Forum Ana Sayfası -> OyunYapımı
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tonymontana

Nereden: ist

MesajTarih: Fri Apr 16, 2004 12:32 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar;

Ben c/c++ dili kullanarak oyun programlamayla ilgilenen benim bilgi seviyemdeki arkadaşlarla bir grup kurmayı düşünüyorum.Oyun grubunun amacı bi proje üstünde çalışmak değil kendimizi geliştirmek olucak.Elimizdeki imkan ve bilgileri paylaşıcağız,
sonra yeni bir konuya(ör: artificial intelligence ,directx collision detection...)beraber geçip
çalışmaya devam edeceğiz.Dayanışma ve rekabetin öğrenme hızımızı arttıracağı kanaatindeyim.Kısacası Beraber Bir ÇALIŞMA GRUBU oluşturacağız ve böylece
birbirimizle bilgi paylaşımında bulunacağız(DAYANIŞMA) ayrıca birbirmizden geri kalmamak
içinde çalışarak (REKABET) daha hızlı ilerleyeceğiz.Bu bizim daha hızlı öğrenmemizi sağlarken bir taraftanda önümüzü daha raht görmemize sebep olucaktır.
Grup gerçek hayattada buluşacaktır...
internetteki haberleşmemizi ise bu site( www.oyunyapimi.org ) adresinden yapıcağız..

Gruba katılmak isteyen arkadaşlar en azından şu şartları karşılamalı

1-) c/c++ dilinin EN AZ TEMELLERİNİ bilmeli(Kimsenin taa BAŞTAN bir programlama dilini öğrenmesini bekleyemeyiz....

-----> BU YÜZDEN DAHA BİR PROGRAMLAMA DİLİ HAKKINDA HİÇBİRŞEY BİLMEYEN
ARKADAŞLAR LÜTFEN GRUBA GİRMEK İSTEMESİN...

2-) Elinde hiçbir Kaynak olmıyan paylaşıcak hiçbirşeyi olmıyan arkdaşlar lütfen girmek
istemesin(KAYNAK= ingilizce türkçe kitap,ebook ,döküman...)

---->BU YÜZDEN ELİNDE HİÇBİR KAYNAK OLMIYAN KİMSEYE BİR YARARI OLMADAN
SADECE OLUŞACAK İMKANLARDAN YARARLANMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR(ki onlar
arkadaş bile olamaz) ) SİZDE LÜTFEN GRUBA KATILMAYIN çünkü GRUP BİR PAYLAŞIM
ORTAMI OLACAK BİRİLERİNİN ASALAKLIK YAPIP DİĞERLERİNİ SÖMÜRDÜĞÜ BİR ORTAM DEĞİL.....

3-) Grup KESİNLİKLE gerçek hayatta temas içinde olucaktır.Yani internette birbirini görmeden sadece konuşan insanlar topluluğu değil.Bu yüzden Gruba en azından şimdilik
sadece İSTANBUL'da oturan arkadaşları üye ediceğiz....

----->AMAÇ HIZLI KİŞİSEL GELİŞİMİ SAĞLAYACAK BİR ORTAM KURMAK OLDUĞU İÇİN
İNTERNETTE KONUŞMAKTAN DAHA FAZLA OLUCAK ŞEKİLDE BİRARAYA GELİP BULUŞMAK VE TABİKİ ÇALIŞMAK ŞARTTIR.Bu yüzden bizim amacımız İŞ YAPMAK olucak
LAF KALABALIĞI değil.BUNUN TEK İMKANIDA GERÇEK HAYATTA BİREBİR BİRBİRİMİZİ
TANIYIP.Bildiklerimizi Paylaşmaktır.

Gruba C/C++ DİLİNİN TEMMELLERİNİ BİLEN İSTANBULDA OTURAN PAYLAŞICAK BİRŞEYLERİ OLAN VE PAYLAŞIMA AÇIK OLAN ve GERÇEK HAYATTA YÜZYÜZE GÖRÜŞÜP BERABER ÇALIŞABİLECEK HERKES KATILABİLİR...

GRUP BİR ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK DERSHANESİ GİBİ OLUCAK ama hazırlanılan şey
KAPSAMLI BİR OYUN YAPABİLECEK DÜZEYDE BİLGİYE SAHİP İNSANLAR YETİŞTİRMEK
OLUCAKTIR....

NOT:Lütfen Bu maile Yukarıdaki gereklilikleri sağlayan ve Ciddi olan insanlar MAİL atsın...
Mail : tonymontanaofcyberspace@hotmail.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder
ferit

Nereden: Jandarma

MesajTarih: Fri Apr 16, 2004 12:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hay allaim yarabbim sen bana sabir ver...

ben bu okuduklarimdan anladigim kadariyla senden geri ve senden ileri birilerini istemiyorsun etrfata..

valla biz burada gördüğün gibi herşeyi paylaşıyoruz burda olanüstü bi rekabette var.. ben bu rekabette cok sey öğrendim. neden kapali bi grup kurmak yerine burada herşeyi paylaşmıyorsun.. madem elinde kaynak var o zaman sen bana model(md2,md3,mdl) yolla bende sana 3 cd lik oyun yapımı ile ilgili araçlar dokumanlar oyun motorlari (hepsini kendim indirdim) yolluyayim...

söylediğin şeyler son derece saçmaüstü geldi..

dip not: insanların kişilikleri, bilgileri ve yaşları ne olursa olsun saygı duymak lazım. eğer birisi öğrenmek istiyor ve eğer sen ona öğretmek istemiyorsan başkasınında sana öğretmesini beklemek lazım...

[ Bu mesajı düzenleyen: ferit _FIL 16-04-2004 13:53 ]
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
tonymontana

Nereden: ist

MesajTarih: Fri Apr 16, 2004 1:05 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ferit Lütfen konuyla alaksasız bir şey yazıyorsun...Ben Gerçek hayatta bir araya gelebilecek
insanlardan oluşan bir çalışma grubu kurmak istiyorum.Benden ileride insanlarda olabilir
tabiyki ama Andre La Mothe tarzı birinin bize katılıp ÖĞRETMENlik yapmasını beklemek biraz fazla iyimser olmaz mıydı? Her halikarda benden daha ileride insanlar gelip gruba tabiyki GİREBİLİR...Ben zaten daha çook başlardayım...(Tricks of the Windows game programing Gurus ) ...O yüzden saçma şeyler söylemiyorum..Yanlış anlama ..
Ama Grup gayet ciddi bir Gelişim ortamı olucak ...Bir Dershane gibi O yüzden katılmayı düşünmüyorsan lütfen Maille haberleşelim Bu mesaja rica ediyourm cevap yazma.
Bende 780 mb e-book var (çoğunluğu gam programming,programming gerisi system programming,network programmig vb...)İstersen bunları paylaşabiliriz...
Mail:tonymontanaofcyberspace@hotmail.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder
Norman

MesajTarih: Fri Apr 16, 2004 2:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amacın güzel ama bulursan tabii... edgy felan vardı buralarda...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
Mesajları göster:   
Bu forum kilitlenmiştir, yeni bir başlık açamazsınız, cevap gönderebilir ya da mesajları değiştirebilirsiniz   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    www.oyunyapimi.org Forum Ana Sayfası -> OyunYapımı Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız