Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
malihsen
|
Tarih: Tue Dec 13, 2005 12:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
eftelyaa sen hiç amiral battı oynadım mı.Ah oynamadınsan . Bu kadar kişi yardım etse bile yapamazsın. Bir de yaptın çalışmayı görselleştirsen daha iyi görsün yoksa hiç almazsın. Çünkü beyinimizde kodları düşünmek biraz zorlar fakat gözünle örürsen iyi olur. |
|
Başa dön |
|
|
eftelyaa
|
Tarih: Wed Dec 14, 2005 6:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
tabiki de oynadım.ben tam bir aydır internetteki nerdeyse bütün amiral battı oyunlarını inceliyorum.arkadaşlar bilenler bana yardımcı olsun lütfen yapamıyorum |
|
Başa dön |
|
|
lucifer
|
Tarih: Wed Dec 14, 2005 7:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar merhaba ?!?!?!!!!!!!1111 ben bu oyunu bilemedim anlayamadim bunlari nasil yapicaz ???!!!?!?!?!111 nereye yazICAZ LUTUFEN COK AAAcCILL oodev verdie hoca pazarteside sinavlarim var!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aciiiiilll
bir de opelgl ile nasil ciziceeemm ??//
n000b OMGOMG OMGWTF LOLOLOLOOL!!!!!!!1111 1one1oneo one!
|
|
Başa dön |
|
|
eftelyaa
|
Tarih: Wed Dec 14, 2005 8:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar şimdi bana amiral battı oyununda döngü yazmam için yardım edecek varmı? |
|
Başa dön |
|
|
Hunturk
Kayıt: Jul 20, 2005 Mesajlar: 78 Nereden: heavy metal aleminden
|
Tarih: Wed Dec 14, 2005 8:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valla eftelyaa herkes sana yardım etmek için beynini şu ana kadar çalıştırmadığı kadar çalıştırdı ama sen kendi beynini çalıştırmaya üşeniyorsun. Bide oyun yapıp verseydiler bari. |
|
Başa dön |
|
|
eftelyaa
|
Tarih: Wed Dec 14, 2005 8:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
hunturk senden yardım isteyen yok.sen kendi işinle ilgilen.alakan olmayan şeylere burnunu sokma. |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Wed Dec 14, 2005 8:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende nedense Hunturk'u bu konuda hakli buluyorum... |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Wed Dec 14, 2005 8:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eftelyaa, Hunturk hakli. Odev icin verilmis bir konu uzerinde herkes yeterli hatta fazla bile yardimci oldu sana.. Ellerinden geleni yaptilar belkide, ama tamamen odev olmasi nedeniyle sadece yardim amacli olarak..
Sonucta orada birseyler ogrenmis olmalisin ki bizden yardim alabilesin.. Hic birsey bilmiyorsan da bu ufak debelenmelerin sana bir yardimi dokunmazki...
Bence biraz calis ve ondan sonra bir daha buradaki cevaplara bak. Sonra takildigin noktayi tam olarak sordugun anda sana cevap gelecektir. |
|
Başa dön |
|
|
|