Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
lucifer
|
Tarih: Fri Dec 09, 2005 8:59 am Mesaj konusu: Re: Oylama |
|
|
huzeyfecoskun demiş ki: |
oylamada geride kalma sebeplerinden biri,arabalar bu işte pek revaşta olan bir model tarzı değil,karakterler daha çok bi tutuluyor,yada fantastic şeyler ama tabi bu pekte bizi bağlamıyor,daha iyi daha sağlam çalışmamız lazım |
eger mekanik seyler yapmayi seviyorsan ve karakterler daha cok bi tutuluyorsa, soyle mech yada robot gibi seyler tasarlasan? Turk yapimi yerli robot kazim slx falan gibi...
guzel olmus tebrikler. |
|
Başa dön |
|
|
lodos2005
|
Tarih: Fri Dec 09, 2005 12:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
slm abi ben senle çalışmak isityorum bende bi yariş oyunu yapcam benzin menzin filan olcak belki hasarıda yapablirim yani güzel bi oyun olmasını umuyorum ikimiz çalışalım mı resmin çok güzel ilk resmini gerçek sandım |
|
Başa dön |
|
|
huzeyfecoskun
|
Tarih: Fri Dec 09, 2005 7:04 pm Mesaj konusu: slm |
|
|
öncelikle şunu sölemeliyim ki,oyun programlama işini bırakıp 3D Modelleme ve Rendering yapmaya başladım,hevesini kırmak istemem ama öle yarış oyunu yapacam demekle olmuyor malesef, önce bir kutuyu araba gibi reel bir şekilde sürdürmeyi başar sonra sana gerekirse araba yollarız ok ? önce bir kutuda hasar yap nebiliyim yap bişiler göster sonra sana gerekirse yardımcı olalım |
|
Başa dön |
|
|
spider_hip
|
Tarih: Fri Dec 09, 2005 11:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten modellemen süper,,çok kaliteli ve de profosyonelce.. Sitede böyle kaliteler görmek çok hoş, ellerine , emeklerine sağlık dostum... |
|
Başa dön |
|
|
ozmoz
|
Tarih: Sat Dec 10, 2005 2:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence mükemmel olmuş |
|
Başa dön |
|
|
ozan_1
|
Tarih: Sat Dec 10, 2005 4:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu mustangı modelleye nr helal olsun==)arkadaşlar c++ programını nerde bulabılırım |
|
Başa dön |
|
|
white_flame
|
Tarih: Sun Dec 11, 2005 12:57 am Mesaj konusu: |
|
|
emeğine sağlık arkadaşım. ben pek bu modelleme işinin içinde değilim ama bence mükemmel. diğer çalışmalarında da başarılar dilerim. |
|
Başa dön |
|
|
|