Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
nameless
|
Tarih: Tue Dec 06, 2005 12:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
edvençır usatası tebrik ederim seni :p
mayıs ayını iple çekiyorum
@ragnor: abi senin fikrini de bi değerlendirmek lazım hatta bi değerlendiren çıkar |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Fri Dec 09, 2005 4:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
SoulOfSilent demiş ki: |
proximity demiş ki: |
...Full oyunun boyutunun ise 1 CD'ye yani 750 MB'a sığabilmesi için dua etmeye başladım çünkü dağıtımcı firmalar oyunun 1 CD olması konusunda biraz hassas davranıyorlar. |
abi ben buraya takıldım? neden kısıtlıyorlarki seni? yani nedir ben 5 cd oyun yapsam mesela adam bana tek cd yap bunu yoksa çıkarmam piyasayamı dicek? bana saçma geldi ama yinede tebrik ederim güzel, süprizleri bekliyoruz kolay gelsin proximity |
Malesef aynen dediğin gibi Soul. Piyasada kendini henüz ispatlamamış yapımcıların karşısına bu sorun çıkıyor. Ama mesela ben bu oyunu tek CD'ye sığdırıp da iyi bir satış grafiği yakalayabilirsem bundan sonra özgür olurum. Gelecekte yapacağım oyun 5 CD bile olsa dağıtımcı firmalar sorun çıkarmazlar. Çünkü backgroundum belli yani oyunun satacağını düşünürler. Ben kendi adıma konuştum ama bu herkes için geçerli tabii. |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Fri Dec 09, 2005 4:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
nameless demiş ki: |
edvençır usatası tebrik ederim seni :p
mayıs ayını iple çekiyorum
@ragnor: abi senin fikrini de bi değerlendirmek lazım hatta bi değerlendiren çıkar |
Mayıs ayını iple çekme Aralık ayının sonunda demo versiyonu yayınlıycam. Oyun hakkında daha iyi fikir edinebilirsin bu demoyla. |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Wed Dec 14, 2005 3:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yeni ekran görüntüleri:
|
|
Başa dön |
|
|
devreci
|
Tarih: Wed Dec 14, 2005 3:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Grafik işini baya geliştirmissin, ticari olunca yetenekler çoşuyor heralde eline sağlık harikalar. Bence öyle bi oyun olsun ki GTA gibi
hot coffe modunda ceza alsın hehehe |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Wed Dec 14, 2005 3:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eyvallah devreci kardeş, para insanın gözünü böyle döndürüyor işte Oyuna RPG öğeleri de katmayı düşünüyorum. Nasıl olur sizce ? |
|
Başa dön |
|
|
|