Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Ragnor
|
Tarih: Tue Nov 29, 2005 4:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geç olsunda güç olmasın değil mi?
İzledim gayet güzel olmuş tebrikler. Gerçi yorumlar yüzünden gözüm hep fps değerlerine gitti ama pek sorun yaşamadım en çok 14'e falan düştü ama o değerde bile performans iyi idi. Sadece şu farkı girişteki yazılar ekranın yarısına gidene kadar çok yavaştı sonra ise çok hızlı bilmiyorum bunu bilerek mi yaptın?
Kısa sürede ortaya konmuş birşey için gayet güzel. Demoscene'de senide görmek çok hoş. Keşke benimde aklıma kodlayacak bir demo fikri gelse ama yok, gelmiyo bir türlü . |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Tue Nov 29, 2005 4:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet ortaya gelene kadar bir zamanlama hesabi yapmak istedim ama sanirim FPS ye gore o zamanlama berbat etmis olayi :)Bu bir bug ..
yani sorunsu Delta *Delta ile carpmisim oraya gelene kadar...
pos = hiz*delta*delta; bu yuzden fpsden etkileniyor...
Digerlerinde serbest birakmistim...
Evet kisa surede yaptim ama aklimda tonlarca demo geliyor korktum bu demo isinden beni icine cekiyor democu olcam boyle giderse :S |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Tue Nov 29, 2005 4:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
@ragnor : +olarak sunu diyeyim eger butun isleri sen organize edersen bir demo grubu kurabiliriz ...
Ne bilim grafik ,ses v.s. diger grup uyeleri felan bulursan bir demo grubu kurabiliriz ben bunlarla ugrasamam ama kodlama kismini ustlenebilirim ne dersin? |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Sun Dec 04, 2005 6:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Buyrun bakalim 5 saatlik bir calismam...
Bu sefer demo mantigini kullandim Yani senaryo degilde mantik..
GEYIK LAND:
ADRES:
http://mosengine.inativa.com/dosya/geyik.zip
RESIM:
|
|
Başa dön |
|
|
|