Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
MoneyMoney
|
|
Başa dön |
|
|
DarkScythe
|
Tarih: Thu Dec 01, 2005 11:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
bir beta sürümü böyle olmamalı bu kadarlık birşey ancak bir çalışma diye gösterilebilinir bence bilmem siz ne düşünüyorsunuz |
|
Başa dön |
|
|
traubleman
|
Tarih: Fri Dec 02, 2005 12:16 am Mesaj konusu: |
|
|
çok iyi ben beğendim ama bootları canavar şeklinde yapsalar kameranın yanına geldiğinde ölüm modu filan olsa daha iyi olurdu. |
|
Başa dön |
|
|
Autostic
|
Tarih: Fri Dec 02, 2005 12:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence Beta değil Alfa olmuş. Fena problemler var. Oyun menüsünde arka fonda sadece beyaz gördüm. Menüde aşağı yukarı yaptıkça bir bembeyaz ekran bir yazıların bulunduğu ekranı görüyorum. Seçenek değiştikce ekran şekli değişiyor. Hangi seçenekte olduğunu seçemiyorum. Oyunda mermi bitince çıkmıyor öyle boş bir şekilde ortalıkta gezmeye devam ediyoruz. Yazıları sanırım buffer'a falan atmıyorsunuz, yazılar ekranda titriyor ve iyi belli oluyor. Oynama sırasında WASD tuşları yerine ok tuşları olması bence iyi olmamış aynı zamanda bu tuşlarıda desteklemenizi isterim. Ayrıca oyuna girmek ve çıkmak ayrı bir dert aşırı kasıyor giriş ve çıkışta.
Şİmdilik bu kadar. Bence alfa olmuş, daha beta aşamasına var.
Yeni versiyondan mutlaka bizi haberdar edin. |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Fri Dec 02, 2005 4:21 am Mesaj konusu: |
|
|
BU OYUN ÇALINTIDIR Bu oyunu daha önce www.Planet-source-code.com da görmüştüm daha önceden başka biri de yutturmaya çalışmıştı bu oyunu ben yaptım diye. Ve işin ilginci oyunu yüklememle Norton Antivirüsümün onlarca virüs uyarısı vermesi bir oldu. Allah bunu yapanı bildiği gibi yapsın başka bişi demiyorum. |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Fri Dec 02, 2005 10:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada oyun virüslü değilmiş . Nortonumun da onca visüse uyanması uzun hikaye. Ama oyunun çalıntı olduğu kesin. |
|
Başa dön |
|
|
MoneyMoney
|
Tarih: Fri Dec 02, 2005 11:15 am Mesaj konusu: |
|
|
iyide oyunu ben yapmadımki zaten erkal soft yazıyor adım erkal değil ben sadece bir türk oyunu çıkmış buraya haber vereyim dedim yahu bu türkler hiç akıllanmıycak herhalde adamlar yabancı oyunları türkçe yamasını yapıp millete yutturuyor sırf sitede para kazanabilmek için |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Fri Dec 02, 2005 8:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
MoneyMoney: İyi de kimse "Aha sen suçlusun, bu oyunu sen çalıp da kendin yaptığını iddia ettin" demedi ki. |
|
Başa dön |
|
|
malihsen
|
Tarih: Sat Dec 03, 2005 2:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
oyunu bunla yapacak ise en azında haritayı değiştirir. Tabii programlama bilgisi menü türkçeleştirmeye yetmiş. |
|
Başa dön |
|
|
ozmoz
|
Tarih: Mon Dec 05, 2005 8:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar oyun yapmak ciddi bir iştir bir oyunu alıp sadece videolarını vs. değiştirerek benim denmesiyle adamın televizyonunu çalmak arasında hiç bir fark yok benim elimde yaklaşık 1000 veya daha çok amatör oyun var bunlar gerçekten binbir zorluklarla yapılıyor.Oyunun çok kötü hatta kötü ötesi olabilir ama senin olması çok önemli sene 1990 da yaptığım zehirli duvarlar adlı iki boyutlu oyun çok kötüydü ama o zaman çok sevilmişti çünkü farklıydı bulunduğum sistemde olupta oynamayan yoktur.Önemli olan oyunun çok iyi olması değil farklı bir fikir ortaya çıkarmasıdır. |
|
Başa dön |
|
|
MungaBunga
|
Tarih: Wed Dec 07, 2005 11:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet bunun gibi planetsource'de 2-3 adet FPS demosu var. Ama adam direkt sadece türkçeleştirme ile yetinmiş.. İnsan biraz modellemesinide yapar.. |
|
Başa dön |
|
|
|