Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
DG
|
Tarih: Wed Nov 30, 2005 10:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Utku7tepe:
19$'lık kitabı nereden 67$'a alıyorsun? Amazon Amerika'dan "Standard International Shipping" teslimi ile tek kitap alırsan taşıma için 9$ ödersin. Kitap için de gümrük vs.. ödemiyorsun. Belki daha ucuza getirtebileceğin yerler bile vardır. Araştırmak lazım.
Hunturk:
Google books'da çoğu kitabın içeriği de mevcut. Kitap içinde anahtar kelime aramaları ile bulabilirsin. Fakat kitabı korumak adına sadece ±2 sayfa gezinmene izin veriliyor. Diğer sayfaları görebilmek için başka bir anahtar kelime ile aratman gerekiyor. Yani birinin, bir kitabı okumak için baştan sona kasacağını düşünmüyorum. Sonuçta bu bir reklam sitesi; elden aldığımız kitapları nasıl kitapçılarda şöyle bir yoklayıp içeriğine göz gezdirebiliyorsak, google books da aynı amaçla var (Aslında biraz daha fazlası; telifi kalkmış/olmayan ve teknik içerik de barındırıyor) |
|
Başa dön |
|
|
traubleman
|
Tarih: Wed Nov 30, 2005 4:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hiçbir kitap 3d oyun programlamayı öğretmez öğretemez...
programlama ile ilgili örnekler verebilir ama 3d gibi bir ortamda imkansız
bu şuna benzer herkez size satranç oynamayı öğretebilr ama nasıl mat edeceğinizi öğretemez çünkü olasılıklar çok fazla her an bilgisayardilinde dediğimiz gibi bir interrupt çıkabilir buda öğretilemez demek.Kitaplar en fazla komutları ve basit yada karmaşık örnekleri verir fazlasını beklemeyin.Sonuçta iş öğrendikten sonra yaratıclık ve düşünceye kalıyor. |
|
Başa dön |
|
|
ozmoz
|
Tarih: Thu Dec 01, 2005 12:14 am Mesaj konusu: |
|
|
oyun programlama ile ilgili dark basic dokümanlarım var ama daha çeviriyi bitiremedim bitirince sizi haberdar ederim. |
|
Başa dön |
|
|
playmaker
|
Tarih: Thu Dec 01, 2005 5:40 pm Mesaj konusu: e-books |
|
|
Bu isin yasal boyutunu biraz inceledim.
Su yaziyi buldum.
http://www.visi.com/~tneu/pro-book.html
yaziyi okuduysaniz. Ben satin aldigim kitabi yada e-booku siteme
koyarim isteyende okur. kopyalamak sartiyla. |
|
Başa dön |
|
|
playmaker
|
Tarih: Thu Dec 01, 2005 5:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
google danimarka kutuphanesindki butun kitaplari scanlemeye basladi.
Zaten kutuphane bunu yapiyordu. su anda cogu e-kitabi www.bibliotek.dk
dan isteyebilirsiniz eger vatandaslik numraniz varsa , bu size bir email de link olarak geliyor. Linki tiklarsaniz direk e-book sayfada aciliyor. 60 gunluk odunc alma sureniz var. ayni seyler muzik cd leri icinde gecerli. |
|
Başa dön |
|
|
|