arkadaşlar ben daha üye olalı baya oluyor ama daha ilk kez bi cevap yazıyorum bu konuda çok haklısınız bencede türkiyede hep 2d kitap var.Hep ingilizce bilnler faydalınıyo.(Şu veleti tam olarak öğrenecem). www.kitapkurdu.com da sadece directx sadece bi kitap var oda ingilizce microsoft yayınevinin ingilizceme güvenip alamıyorum çünkü kitap baya bi para.türkiyede bu konu hakkında sadece ingilizcesi iyi olanlar faydalana biliyo bizde e-book indiriyoz neyse
IGDA Ankara'nın bir kitap projesi vardı. Sanırım OpenGL üzerine olacaktı kitap. Ne durumda bilmiyorum ama hala devam ediyordur çalışmaları herhalde. En iyisi kaynağına göz atmak ama şimdi linki yok elimde. Linki bilen birileri yazarsa göz atıp öğrenme şansımız olabilir. Olmadı direk mail atıp soru sorun cevap vereceklerdir.
Daha önce piyasaya çıkan iki oyun kitabı bence özelliklede sonuncusu M$'in reklam kampanyalarından biri. Fazla ciddiye almamak gerek. İşte C#+ gudik managed directx.
Tarih: Sun Nov 27, 2005 5:21 pm Mesaj konusu:
İntenet te yazılmış bir sürü ingilizce tütorial var. Ben bu ise başladım hem kendim yazıyorum, hemde başkalarının yazdıklarını çeviyorum. Şimdi ingilizce bilen arkadaşlar, bu işin için sağlam türkçe bir bilgi bankası oluşturalım.
Bu işin için ben 1ğb lik bir internet sitesi satın aldım. herkes bir kenarından tutsa ufak tefek bir şeyler çevirse. bu ise başlamız oluruz.
Bu işle uğraşanların sayısı arttarsa bu iş türkiyede profesyonel bir sektör haline gelir. Ben bu ise başladim, ve devam ettirmeye kararlıyım, ama bir elin nesi var iki elin sesi var.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız