Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
the_prodigy
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 5:43 am Mesaj konusu: kertenkele modelliye bilicek olan varmi? |
|
|
cok eskiden cizdigim bir resmi buldum. yumurta hirsizi saftirik kertengele gibi bir sey cizmisim. simdi kendim modellemeye kalkicam basaramayip bunuda yarida birakicam. onun icin sirf hayir icin birisi bu kertekeleyi modelliye bilirmi.
2B oyun yapmayi dusunuyorum.3B programlamada cok kastim olmadi onun icin basit bir oyun olucak. yumurta iyiyen bir ucube modelliyip icinne iskelet yerlestire bilirmisiniz. penguenler gibi yuruyucek. kollariyla yumurtayi tutup egilip yiyicek. 2.resimdeki gibi bir agzi iskelete bagli olursa iyi olur .3ds formatinda olursa iyi olur (3dmax3.1 var bende)
resimleri buyutmek icin uzerine tiklayin.
1
2
bu yaziyi "obj,3ds,x,mql,lwo model itina ile oluşturulur" yazacaktim ama orasida kufur dolmus. bu foruma yesilllik olsun kufur yazmayin. oyunla ilgili yaziya buradan devam etmeyi dusunuyorum...
bu sitede yayinlanan email adresim hacklenmis her halde acilmiyor. yardim edebilecek olan varsa buraya nickini biraksin. |
|
Başa dön |
|
|
m_polat
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 4:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
3dgame studiosunda yaparım ama bunu 3 maxta yapamam sanırım |
|
Başa dön |
|
|
OLAMAN
|
Tarih: Sat Nov 19, 2005 12:36 am Mesaj konusu: kolay gelsin |
|
|
slm kolay gelsin nasıl bişi istiyorsun? 2d mi yoksa mayada yada 3d maxtamı |
|
Başa dön |
|
|
the_prodigy
|
Tarih: Sat Nov 19, 2005 7:11 am Mesaj konusu: |
|
|
OLAMAM:
Alıntı: |
slm kolay gelsin nasıl bişi istiyorsun? 2d mi yoksa mayada yada 3d maxtamı |
slm bende max3.1 var yaptigin modeli .3ds formatli olarak kaydedip gondere bilirsen cok iyi olur bende maya yok. maxtan film olarak alip duzenleyip kodluyucagim. canli renkler kullanirsan iyi olur.
cok zor olmuyacaksa kisa kollu kirmizi(beyaz cicekli) bir gomlekte giydire bilirsin. 2Boyut bir oyun olucak bolca poligon kulanabilirsin senin hayal gucune kalmis. nasil kolayina geliyorsa.
Bu gunden itibaren 15 gunlugune istanbul disina cikiyorum herhalde geldigimde tamamlamis olursun. ilgilendigin icin cok tesekkur ederim.
m_polat:
Alıntı: |
3dgame studiosunda yaparım ama bunu 3 maxta yapamam sanırım |
.3ds formatli ve iskeletli komik tipte bir karakter aklina geliyorsa modelle ona gorede bir rol dusunurum. ilgilendigin icinde ayrica sanada tesekkur ederim.
Sunuda paylasmak istedim, cocuk boya kalemleri vardir kagidi boyarsin nokta nokta kabarak boyar. onunla butun bir kagidi farkli renklere boyayip tarayicidan gecirip maxta kaplama olarak kullandim cok hos durdu bir deneyin isterseniz baska projelerinizde |
|
Başa dön |
|
|
|