Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
devreci
|
Tarih: Fri Sep 16, 2005 11:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben kıytırık modemimle bile izledim . Oyunun baya güzelmiş ben indirememiştim. |
|
Başa dön |
|
|
eraser
|
Tarih: Sat Sep 17, 2005 12:13 am Mesaj konusu: |
|
|
devreci demiş ki: |
ben kıytırık modemimle bile izledim . Oyunun baya güzelmiş ben indirememiştim. |
İzlediğin için sağolasın devreci.
Başka izleyen yok sanırım. Neyse.
Bu bizim için iyi bir tanıtım oldu diyebilirim.
Saygılarımla ve Sevgilerimle,
kovangames-mert |
|
Başa dön |
|
|
devreci
|
Tarih: Sat Sep 17, 2005 12:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Sesler kötü geliyordu . Sadece şunu anlayabildim "Arkadaşa teşekkürler"
|
|
Başa dön |
|
|
cuneytbnd
|
Tarih: Sat Sep 17, 2005 8:05 am Mesaj konusu: |
|
|
ben seyredemedim.
capture eden varsa upload etsinde seyredelim .
tebrikler.
|
|
Başa dön |
|
|
eraser
|
Tarih: Fri Sep 30, 2005 5:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten de o günkü programı kaydeden var mı ?
Varsa seyredelim. |
|
Başa dön |
|
|
The_JaCKaL
Kayıt: Oct 03, 2005 Mesajlar: 16 Nereden: cougar_zero@hotmail.com
|
Tarih: Mon Oct 03, 2005 6:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten oyunu gördüğümde bunun bi türk yapımı olduğuna inanamamıştım. elimizdeki imkanlara göre oldukca başarılı bir proje.. .tebrik ederim
hazır yapımcısını bulmuşken bu güzel oyunda gördüğüm bikaç eksiği de söyliyim
- Balta ekranın tamamını kaplıyo.. elimizde balta varken hiçbişi göremiyoruz ekranın tam ortasından geçiyo çünkü...
- Tabanca olması gerekenden oldukça eğik duruyo.... siz de mutlaka farketmişsinizdir ama silahı o durumda tutuyo olsaydık karşıyı değil tavanı vuruyo olurduk heralde....
- sesler biraz boğuk geldi...
- Jesuskane'in programda söylediği gibi oyun hakkatten de biraz zor olmuş... daha kolay olması bir çırpıda bitirmemizi sağlar belki ama save/load sıkıntısından da kurtulmuş oluruz ki bu da eğlenceyi katlar....
neyse bu kadar yeter.. bakmayın bu söylediklerimi oyun gerçekten güzel.. umarım en kısa zamanda bu eksiklikleri düzeltilir...
saygılarımla... |
|
Başa dön |
|
|
eraser
|
Tarih: Sun Nov 06, 2005 6:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kasım 2005 Level dergisinde Wail of Death 2 : The Hell Master'ın
incelenmesine bakabilir ve CD'li ve DVD'li versiyondan oyunu edinebilirsiniz. |
|
Başa dön |
|
|
eraser
|
|
Başa dön |
|
|
eraser
|
Tarih: Mon Nov 07, 2005 9:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
The_JaCKaL demiş ki: |
gerçekten oyunu gördüğümde bunun bi türk yapımı olduğuna inanamamıştım. elimizdeki imkanlara göre oldukca başarılı bir proje.. .tebrik ederim
hazır yapımcısını bulmuşken bu güzel oyunda gördüğüm bikaç eksiği de söyliyim
- Balta ekranın tamamını kaplıyo.. elimizde balta varken hiçbişi göremiyoruz ekranın tam ortasından geçiyo çünkü...
- Tabanca olması gerekenden oldukça eğik duruyo.... siz de mutlaka farketmişsinizdir ama silahı o durumda tutuyo olsaydık karşıyı değil tavanı vuruyo olurduk heralde....
- sesler biraz boğuk geldi...
- Jesuskane'in programda söylediği gibi oyun hakkatten de biraz zor olmuş... daha kolay olması bir çırpıda bitirmemizi sağlar belki ama save/load sıkıntısından da kurtulmuş oluruz ki bu da eğlenceyi katlar....
neyse bu kadar yeter.. bakmayın bu söylediklerimi oyun gerçekten güzel.. umarım en kısa zamanda bu eksiklikleri düzeltilir...
saygılarımla... |
Önerilerin için sağol.
- Balta ekranın tamamını kaplıyo.. elimizde balta varken hiçbişi göremiyoruz ekranın tam ortasından geçiyo çünkü... |
-Aslında öyle değil.Farklı bir görüş açısı olduğu için sana öyle gelmiş.
- Tabanca olması gerekenden oldukça eğik duruyo.... siz de mutlaka farketmişsinizdir ama silahı o durumda tutuyo olsaydık karşıyı değil tavanı vuruyo olurduk heralde... |
-Silah eğik değil,o yarım eğiklik sadece daha farklı ve estetiklik görüşü için öyle yapıldı.
- sesler biraz boğuk geldi... |
-Seslerin bazı yerleri öyle gelebilir.HL 1 motoruyla ses ancak bu kadar çıkar.
- Jesuskane'in programda söylediği gibi oyun hakkatten de biraz zor olmuş... daha kolay olması bir çırpıda bitirmemizi sağlar belki ama save/load sıkıntısından da kurtulmuş oluruz ki bu da eğlenceyi katlar.... |
-Oyun biraz zor.Ama zor olması zevkli olması açısından bence daha iyi. |
|
Başa dön |
|
|
HakanYuksel
|
Tarih: Sat Nov 12, 2005 1:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar,
8-10 gün önce Wod2 yi oynayıp bitirdim. Güzel bir mod olmuş.
Ortamda hakkaten ürkütücü bir hava var. Sesler ve ışıklandırma gerçekten gergin bi hava yaratıyor. Bölümler yapı olarak güzel, ancak biraz daha detay olsa fena olmazmış sanki. Gerçi Halflife 1 motoru ile ne kadar detaylı çalışılabiliyor bilmiyorum. Bir iki yere kırıklar veya daha ince borular ortamın boyutunu daha iyi algılamamızı sağlayabilirdi. Öncede programlamlanmış olaylar da güzeldi. Özellikle sonlara yakın bir bölümde hücrelerden birinin camının kırılıp canavarın serbest kalması güzel. Sonraki canavar için biraz daha büyük bir odada biraz daha kapışsaydık sanki daha iyi olurdu. Silah ve mermi konusunda sıkıntı yaşamadım(Gerçi kolay modda oynadım ben).
Son demoda kapının açılarak karakterin dışarı çıkması sahnesi güzel olmuş, hakkaten ürkütücü bir ortamdan rahat bi yere gidiyoruz hissi verdi bana.
Yapan arkadaşın eline sağlık...
Herkesin oynaması gereken bir mod bence...... |
|
Başa dön |
|
|
eraser
|
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Tue Nov 15, 2005 10:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tebrikler Ben senaryoyu İngilizceye çevirdim:
Alıntı: |
"A baby who clears the destruction and pain with his own blood; and watches the annihilation of the world with his bloody tears...
Angelic; who unintentionally started the energy that destroys the world with the ambush he felt into;
who watched the exhaustment of the last hope; who gets burned and drown in the ashes...
And then; a beam of light that radiates from the ashes, and the scream's arriving to the God during the second annihilation... And the resurrection of Angelic from the ashes.... The nightmare that doesn't leave Angelic's mind; who caused all these destruction and puts the evil inside the heads of the humankind: Nobe Evil.
Nobe Evil: The eternal evilness who owned the souls of humankind, and who is visible as the reflection of the mind's eye."
|
|
|
Başa dön |
|
|
eraser
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 7:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çevirdiğin için çok teşekkürler Gord10.
Hemen bunu kullanıcam.Güzel çevirmişsin. |
|
Başa dön |
|
|
eraser
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 7:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Küçük bir şey de ''scream'' değil de ''wail'' olucak,
Nobe Evil'i anlatan son kısımda ''evilness'' değil de ''evil'' olucak.
Böyle daha iyi anlatım açısından. |
|
Başa dön |
|
|
eraser
|
|
Başa dön |
|
|
|