Tarih: Thu Nov 17, 2005 11:12 pm Mesaj konusu:
Emacs kullanmak cok zor. Bir programciya emacs kullan vi kullan demek bence acimasizlik, sadistlik, kendini bilmezlik, adam sendecilik, boyle bir bana dokunmayan yilan bin yasasincilik, ak akce kara gun icindircilik, su icene yilan bile dokunmazcilik, boyle birsey.
VC'ye iyice alistiktan sonra linux'ta Protel kodlari yazmaya baslayinca unix editorleri beni hayal kirikligina ugratti, gemacs/xemacs ikilisini bayagi bir kurcaladim, vi kullandim biraz (vi cok karisik be..) hatta pine'nin editoru vardi dandik birsey, pico diye, onu kullandim, joe, jed, hede, hodo... Ha, gedit, kate, editpad, kwrite, hepsiyle kod yazmayi denedim.... Bence en guzel text editoru nedit (BENCE dedim bak.. IMHO yani). Hem kullanmasi kolay (CTRL+C default olarak COPY, SHIFT+DEL default olarak CUT - ki bence bu ikisi cok onemli) hem de kendi macro dili ile bayagi guclu. Notepad gibi salak bir editor olarak kullanabildigin gibi, vim gibi saglam bir alet olarak da kullanabiliyorsun. Windows'da yok ama cygwin portu ile calisiyo.
Tarih: Fri Nov 18, 2005 1:01 pm Mesaj konusu:
Valla Teyzeyi öylesine söyledim hülya .Bende 18 yaşındayım o zaman sen abla oluyon.
Bak türk erkekleri genelde (ben hariç) bir kız görsün "of one be" diye kelimeler kullanır fakat ben şu düşüncedeyim ."Dünyada okadar çok kız varken ben niye ilk gördüm kıza bakayım" hemde İsveçreli kızlar sapsarı Hem kızlar oyun yapımcıların baş düşmanı bence çünkü
;Ay can boşwer programlamayı biraz dolaşalım
;Can Beni Bilgisayardan çok seviyorsun
;Can c++ ile yat bu gece benle uyuma
;Can Bu akşamda bilgisayarının yanında yimede gel dışarıda yiyelim
Yani Bir kızla ilişki yaşayacaksan senin gibi meslekdaş olaması daha iyi olur.
Fakat lise dönemimde yani meslek lisesinde okulda saddece 5 kız olması nedeni ile bende arkadaşlarım gibi sapık gibi olmadım
Okulda adınıda veriyorum 100 Yıl Endüstiri Meslek Lisesi Balıkesir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız