Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
lion
|
Tarih: Thu Nov 17, 2005 8:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
demek bazı arkadaşlarımız boş diyor bu derslere asıl o boş diyenler bence boştur benim verdiğim derslerin hepsi adamın işini kolaylaştırıyor. Tesla arkadaşımızda bu işin farkında fakat bazı sözde kendilerini oyun yapımcı sananlar ise kıskançlıktan ancak bu derslere boş ve yalan der ondan bakın Tesla arkadaşımızın işini kolaylaştırdı. Dediğim gibi her işi photo shoptan rahatlıkla yapamazsınız. Alalala Demek işe yaramayan dersler bazı arkadaşlarımın çok işine yarıyor. Bu oluyorki boş konuşmuyoruz o zaman ben susum siz ders verin bakım 2D olarak ne vereceksiniz. Tabiki bu sözlerim herkese değil o baoş kelimesi söyleyen kendini zeki sanan kişilere yöneliktir. Dediğim gibi ilk baştan beri siteye üye olduk çekemeyen çok ama her geçen gün sözlerini yutacaklar bundan eminim |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Thu Nov 17, 2005 10:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Peki madem bu kadar inatçısın burada takılmak konusunda;
Madem bu kadar kararlısın bunlarda dürüst olduğuna;
O zaman neden hulya ve bilo adlı 2 üyelik daha alarak forumu katletmeye çalışıyorsun? Biz yedik mi peki? Sence?
Muduriyet |
|
Başa dön |
|
|
SanAndreas
|
Tarih: Thu Nov 17, 2005 10:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
yahu arkadşlar şu siteye iki tane kız üye oluyor cillop gibi onları da konularınızla laflarınızla kaçırıyorsunuz yahu yapmayın kesmeyin kız ların önünü |
|
Başa dön |
|
|
SanAndreas
|
Tarih: Thu Nov 17, 2005 10:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
yani bu sitede hiç mi kız üye olmadı yada yok |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Thu Nov 17, 2005 11:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şu forumu sadece proje üreten ve ciddi yapımcılara ait daha küçük ama çok daha seviyeli bir yer yapsanız artık sayın müdüriyet.Eminim ki çok daha kaliteli insanları çekecektir...
(örn:tr3d) |
|
Başa dön |
|
|
lion
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 12:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu sitede Çok iftiracılar var hiç görmediğim insanları burada görüyorum utanın lan bizi bir oğlan etmediniz kalmadı onuda sonunda yaptınız ya helal olsun ben nereden tanıyorum bilo muş hulya mış kimlermiş banane kardeşim beni ilgilendirmez onlardan hem nereden biliyorsun benim olduğumu ip den mi geçin bu ayakları |
|
Başa dön |
|
|
Hunturk
Kayıt: Jul 20, 2005 Mesajlar: 78 Nereden: heavy metal aleminden
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 12:35 am Mesaj konusu: |
|
|
nomax, söylediklerine katılıyorum.
TR3D'de de bir takım zaafiyetler vardı fakat, forumları yöneten insanlar ve admin her nasılsa o işi kotarmayı başardılar.
Şimdi benim asıl korkum tr3d gibi birkaç yer daha var oralarda bozulmaya başlarsa ne yapacağız.
Hatta şu an bu yazılarımı lion, stephen, hulya, SanAndreas yada hakanfatih vs vs gibi insanların okuyup direk olarak o sitelere de hücum etmesinden korkuyorum.
Yöneticiler devamlı siteyi kolladığı sürece sitede herhangi bir şekilde aptalca işler olmuyor inanın bana. oyunyapimi.org'un tek hatası az ve oz elemanla işi goturmeye çalışması. Bazı durumlarda müdüriyetinde sapıttığı konular olabiliyor. Bunun da önüne geçilmesi lazım. Olay büyümeden mantıklı bir tavır sergilemek ve işin takipçisi olmak gerekiyor.
Ve ayrıca forumlarda mod. olan arkadaşlar "zamanım yok" bahanesine sığınamazlar. mod lar genelde bolca zamanı olan, her an siteyi kontrol altında tutabilecek insanlardan oluşturulur.
Neyse
Kolay Gelsin. |
|
Başa dön |
|
|
the_prodigy
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 7:00 am Mesaj konusu: |
|
|
tolga demiski:
Alıntı: |
Ellerine saglik, dökeman haline getirilmesi çok faydalı olur. Yoksa
forum sayfalarında kaybolmasın.
th_prodigy: +1 |
+1 diyeyek ne demeye calistigin anlayamadim. lafin banaysa ben aranizdaki
isareti anlamiyorsam bunu yapmanin ne anlami var. lafin banaysa direk soyle.
Bu arada lion'un dedigi programi indirdim. verdigi dersi ilk once hazir bir gif uyguladim. daha sonrada evin bos bir odasina gidip bir kac karate haraketi yapip bunu kameramla avi olarak kaydettim. lion''un verdigi ders ve program sayesinde mortalkombat''taki gibi dogus kendimin bulundugu transpart bir animasyonum oldu. hatta boyle bir dogus oyunuda yapmakla ugrasa bilirdim. Ama kertenkeleli bir oyunla ugrasicam.
bazi seyler cok gereksiz gorune bilir ama yaratici bakmayi bilirsen. cok sey cikara bilirsin |
|
Başa dön |
|
|
the_prodigy
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 7:11 am Mesaj konusu: |
|
|
simdi aklimdan oylesine gectide. Herkes beyaz zeminde mortal kombattaki gibi karate haraketleri cekip isin ehli bir programciya gondersin sen niye yapmaya calismiyorsun diyebilirsiniz ben daha grafik programlamada yeniyim. ben kendimin haraketlerimi cekerken kendimi biraz salak gibi hissettim ama izlerken hicte fena durmadigini farkettim yapilirsa guzel olabilecegini hayal ettim. ilglilenen varsa yazmaya devam edebilirim. |
|
Başa dön |
|
|
lion
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 9:10 am Mesaj konusu: |
|
|
the_prodigy ders işine yarağı için sevindim |
|
Başa dön |
|
|
mentat
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 9:19 am Mesaj konusu: |
|
|
bu tartışmada taraf olan üyelerden bir taraftakiler banlendiği için bu başlığın anlamı kalmamıştır, kilitliyorum.
yoğun bir dönemde olduğumdan bir süredir forumlarla yeteri kadar ilgilenemiyorum, herkesten kendi adıma özür.
imza: müdüriyet (sapık olan) |
|
Başa dön |
|
|
|