Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
linkin-park
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 12:39 am Mesaj konusu: yardım |
|
|
arkadaslar işinize yaran bir site buldum asp php nuke 3d max photoshop klip video müzik yabancı turkey hack programları vs gibi şeyler bulunuyor
URL kaldırıldı, müdüriyet |
|
Başa dön |
|
|
linkin-park
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 12:40 am Mesaj konusu: site benım |
|
|
site benımdir reklam amaçlı değildir bilgi vermek amaçlıdır |
|
Başa dön |
|
|
DarkScythe
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 1:44 am Mesaj konusu: |
|
|
yaw biri bi butona bassın da şu ateri salonundan çıkma KOFcular bi kaybolsun , 1 değil 2 değil bunlar doluştular buraya adam "yardım" die başlık açmış !bize yaran! site duyurmuş , forumun her yerinde saçma sapan muhabbetler oluştu bunlar yüzünden , güzelim site lamer mekanına dönüşmesin birileri bişeyler yapsın |
|
Başa dön |
|
|
linkin-park
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 1:54 am Mesaj konusu: arkadasim |
|
|
insanlarımıza yardım etmek zorundayız berki adamın bunlara ihtiyacı var sen çaktırmadan da bana lamber diyemezsin güzelim formda sana kalmması kusura bakma ben bu tarz konumaları sevmem ama sen benı mecbur bırakıyorsun sana ne diyim bir de benim oyunuma laf söyletmem kim the king of fightercise beni ilgilendirmez bana laf atamazsın o kadar |
|
Başa dön |
|
|
DarkScythe
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 2:08 am Mesaj konusu: |
|
|
stephen,lion,bilo,hulya,linkin-park muhtemelen hepsi aynı çocuk
*Hepsinin yazımında benzer bi aksan var (uzun kopuk cümleler,arada çocukca saçmalamalar,bolca imla hatası vb.) |
|
Başa dön |
|
|
linkin-park
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 3:03 am Mesaj konusu: ya yapma bea |
|
|
ya bence senın sorunların var sana yardımcı olamam kusara bakma sen benı diğerleri ile bir tutamazsın kardeş
ben diğerleri gibi yalan söylemem yani ne biliyorsam paylarısım ordan alıp çalmam yani lion gibi |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 3:05 am Mesaj konusu: |
|
|
benim takıldığım nokta daha bu adamlar programlama dili bile öğrenmeden, hadi onu geçtim html bilmeden web sitesi açıp ben şunu yapıyorum diye bitiyor, hekmiş mekmiş. trojanle oynayan adamın ben bir ÜSTAD'ım(bkz. üstad felsefesi) diye gezinmesine takmış durumdayım. bu arada bu velet kimse, milletin mailinin şifresini kıran, icqsunu çalan, bilgisayarına izinsin erişim kuran bir üstad değil sadece ezik kendi egosunu tatmin etmeye çalışan kişilik sahibi olamamış bir bireydir. böyle günümüzde trend olmuş forumlardan açarak matah bir iş yaptığını sanıyorsan hiç aldanma, ve son olarak bırakın şu saçma işleride ne yapmak istediğinize karar verin, eğer oyun geliştirici olmak istiyosan bütün olay budur:
1. Oku
2. Okuduğunu anla
3. Anladığını uygula
eğer bunları yaptıktan sonra bir çözüme varamazsan ondan sonra gel ben şunu yaptım ama bu hatayı aldım de ondan sonra birilerinin sana yardım etmesini bekle, burası herhangi bir geyik forumu değil eğer öyle bir yer arıyorsan, günümüzün trend forumlarına takılabilir ve bizi rahat bırakabilirsin, olmadı ben hacker olucam diyosan(ki senin anladığın hackerla normal hacker arasında fark vardır, senin bildiğin hacker değil crackerdır. üstadlara hacker denir ve hackerlar zarar amaçlı çalışmazlar, beyaz şapkalı siyah şapkalı yalanına aldanma)undernette bir sürü cracker ve lamer kanalı var oraya defolabilirsin.
eğer bir üstad olacaksan çok çalışman lazım...
To follow the path:
Look to the master,
Follow the master,
Walk with the master,
See through the master,
Become the master. |
|
Başa dön |
|
|
linkin-park
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 3:11 am Mesaj konusu: ya sende kimsinm |
|
|
ben sana dedimmi ben şöyle biriyim o kadar yazı neden yazdın ileride oyun yapma yerine roman yazmayı denersin bence sen ne tür bir vurgu yapmak istedin yada kendini bana şu şekilde mi tanıttın kısacası ne isem oyun kimseyi ilgilendirmez |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 3:23 am Mesaj konusu: Re: ya sende kimsinm |
|
|
genel davranışlarını ölçüp tartarsan anlarsın |
|
Başa dön |
|
|
linkin-park
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 3:37 am Mesaj konusu: iyi |
|
|
bensce ben senle tartısmayayım senin problemlerin var kesin yazık bea |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 3:42 am Mesaj konusu: |
|
|
benim tek problemim sitedeki sizin gibileri sevmeyen diğerleri gibi olmam. uzun uzun anlatmadım kısa ve öz bir cümle oldu umarım anlayabilecek kapasiten vardır. |
|
Başa dön |
|
|
linkin-park
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 4:06 am Mesaj konusu: vay |
|
|
sen başlaı başına bence bir problemsin sana yardımcı asla olmam yani o na göre heskez duysun millet ben herkeze çizim yaparım ama bu adama yapmam |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 4:11 am Mesaj konusu: |
|
|
linkin-park madem oyun yapımı ile ilgilenmeye zerre kadar niyetin yok niye buralarda takılıyorsun. Bu forumun amacının ne olduğunu bilmiyormusun. OYUNYAPIMI.ORG amatör türk oyun yapımı sitesi" yazıyor koca harflarle" okuman yazman yok mu? Linkini verdiğin konular ile bu sitede konuşulan konular ap ayrı. O türdeki bilgiye ihtiyacı olan ilgili yerleri bulacaktır zaten. Onun için sende oraya git. Burası sana göre değil. |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 4:26 am Mesaj konusu: |
|
|
3ddreams demiş ki: |
linkin-park madem oyun yapımı ile ilgilenmeye zerre kadar niyetin yok niye buralarda takılıyorsun. Bu forumun amacının ne olduğunu bilmiyormusun. OYUNYAPIMI.ORG amatör türk oyun yapımı sitesi" yazıyor koca harflarle" okuman yazman yok mu? Linkini verdiğin konular ile bu sitede konuşulan konular ap ayrı. O türdeki bilgiye ihtiyacı olan ilgili yerleri bulacaktır zaten. Onun için sende oraya git. Burası sana göre değil. |
oh be saol 3ddreams düşüncelerime tercüman oldun, fazla yüz-göz olmayayım diyorum bunlarla artık ellemem zaten yeterince açıklama yapmışsın, saol |
|
Başa dön |
|
|
linkin-park
|
Tarih: Fri Nov 18, 2005 5:03 am Mesaj konusu: |
|
|
3ddreams demiş ki: |
bak güzel kardeşim ben bu siteye uye oldum isem ki oldum seni ilgilendirmez bir ikincisi ise ben uye olduguma göre bilgilerimi paylasmak ve bişiler kapmak istiyorum anlıyormusun ki anlamıyorsun sende de bi sakatlık var sana ne diyeyım sizin gibileri beni yıldıramaz |
|
Başa dön |
|
|
|