Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
lion
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 5:06 am Mesaj konusu: Fakir fukaraya yardım |
|
|
Arkadaşlar yeni bir kampanya başlattım kendi adıma resmen 2D karakter isteyen arkadaşlara duyurulur her türlü karakter ve çizimlerinize yardım edebilirim ben animasyonlar gibi çizebiliyorum isteyen arkadaşlara hiç bir karşılık vermeden yardım edebilirim
[/img]http://www39.websamba.com/kofimx/derslerim/1/5.gif[img]
[/img]http://www39.websamba.com/kofimx/derslerim/1/6.gif[img]
[/img]http://www39.websamba.com/kofimx/derslerim/1/7.gif[img][/img] |
|
Başa dön |
|
|
m_polat
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 11:48 am Mesaj konusu: |
|
|
süper olmuş ama inşallah senin eserindir klay gelsin |
|
Başa dön |
|
|
DG
|
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 1:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bana bir mumya çizebilir misin? Animasyonu olmayacak sadece uzanacak tabut içinde.Hani vatikan müzesindeki mumya gibi... |
|
Başa dön |
|
|
Redeemer
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 1:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Lion senin hırsızlıklarını burada sergilemekten biz sıkıldık sen hırsızlık yapmaktan sıkılmadın. Sokaktaki sidicilerden bulduğun sidileri alıp "kimsede bunlar yoktur gösterir ben yaptım derim" mantığın beni iyice baydı.
Yaptığın hareketler ve yazı yazma biçiminden yaşının maksimum 10 olduğuna karar verdim. Daha yüksekse kendinden utan at kendini camdan |
|
Başa dön |
|
|
directxgame
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 1:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
vayyy be birtane daha çıktı |
|
Başa dön |
|
|
lion
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 1:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
hiç kusura bakma ben demedimki bunları ben çizmişim oku yazıyı sonra bana söyle ilk yazdığım yazıda ne diyor bunlar gibi çizebiliyorum isteyen arkadaşlara çizebilirim yazmıştım demişmiyim ben bu tankları çizdim diye hem o kadar da salak değilim bu oyunları atari salounlarında çok kişi oynuyor o kadar mal değiliz her halde diyelim biz yaptık diye Redeemer bir şeyi okumadan adam gibi anlamadan kimseye hırsız kelimesi edemezsin nomax sa gelirse ne istiyorsun söyle çizim kardeş |
|
Başa dön |
|
|
lion
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 1:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya siz beni çekemiyorsunuz yada bana öyle geliyor ilk başta ne yazdığımı okuyun sonra gelin bana başkan yerden çalıyorsunuz diyin |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 2:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Büyü de gel çocuk büyü de geeeel.... |
|
Başa dön |
|
|
Ragnor
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 2:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Madem ki onlar senin çizimin değil peki ben çizerim sizede yardımcı olurum derken niye onları sergiliyorsun? Salak mı sanıyorsun yoksa buradaki insanları?
Niye yahu? Redemeer haklı, eğer yaşın 16'dan büyükse ciddiyim at kendini aşağıya.
Sen bizi salak sanarak bu sitedeki insanları yeteri kadar aşağıladın.
Bir kez kovuldun (iddia ediyorsun o olmadığın konusunda ama ben inanmıyorum), yine geldin aynı şeyleri yapıyorsun. Biraz zeka belirtisi gösterebilsen susardın zaten.
Çizim yaparım 2d diye geçiniyorsun ama daha kendi çizimin hiçbirşeyi göstermedin? Üstüne üstlük hep birilerinden çaldın yakalanınca da ben size bunlar benim mi dedim dedin. Yeter yahu, sıktın artık. Git yine ban yemeden bu sefer sen biraz akıllanda git ya da en azından kapa çeneni otur bir kenarda. Bırakta söyleyecek birşeyleri olanlar konuşsun. Zaten ülke senin gibi adamlarla dolu kaçıp böyle vahalara sığınıyordum eskiden, artık oda yaramıyor vahalarıma da dadandınız. Yeter yahu!!!
Hatta Sayın mod'lar bu adam BAN istiyorum (kan istiyorum der gibi oldu ama aynı şey sayılır bir bakıma bu durumda). Yeter artık, biz kendi kendimize yeteri kadar sorunuz birde böyle adamlarla nereye kadar! Lütfen BANLAYIN şunu!!!!!
Aksi takdirda bu adam böyle bir 10 mesaj daha atacak iyice sinirler gerilecek.
not: Bu yazı boyunca inanılmaz bir zorlukla aptal, salaki gerzek vb. hakaretleri kullanmamak için direndim. Ama yinede otosansürümden kaçmış olabilir bazıları. Önemli değil. Bu notuda siz benim yerime okurken ekleyin diye yazıyorum. |
|
Başa dön |
|
|
lion
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 2:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
beni banlamalarına gerek yok ben şu an gidiyorum bunu unutmayınki sizler beni yalancı olarak bile bilirsiniz fakat ben hiç yalan atmadım size po mumyaya gelirsek tamam mem benim çizimim bu 2D lere gelirsek te ben yaptım demedim suçsuz yere beni suçlayacaksınız o zaman boynum büküp neyse abartmanın zamannı değil gidiyorum herkes işine ha bunuda unutmayınki atamalarımısın bir sözü vardı iyi olan her zaman kovulur eminmki nomaxi, Ragnor ve Redeemer denilen şahırlar sizlermi türkiyeyi kurtaracaksınız bir iki amatör oyun yapmışsınız diye sanmayın çok iyiyiz diye iyi olan bellidir zaten oke ben lafı uzatmayacağım. Benim bu foruma gelmemim sebebi belki bir şeyler öğrenip bir şeyler öğretiriz amacıyla üye oldum fakat anladımki çekemeyen insanlar çok peki o zaman öyle diyorsanız öyle olsun neyse görüşmemek üzere herkese başarılar umarım dünyada bir ilke imza atan aranızdan çıkar |
|
Başa dön |
|
|
mentat
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 3:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
kilit!
lion ban'e üye olduktan sonra en hızlı ulaşan kişi olma konusunda azimle ilerliyor. diğer üyeleri sakinliğe davet ediyorum, ne ilk ne son vaka bu malesef. alışın artık, uzatmayın meseleleri. lütfen.
imza: müdüriyet. |
|
Başa dön |
|
|
|