Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
bilimci
|
Tarih: Sun Nov 13, 2005 3:31 pm Mesaj konusu: Ben de oyun yapmak istiyorum |
|
|
Ben de oyun yapmak istiyorum. Hatta da bir kere kendi kahramanımı yapmıştım. |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Sun Nov 13, 2005 3:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba.
O zaman sana forumlarda bu konuyu aramanı ve kendini bilgilendirmeni söyleyebilirim.
Nasıl oyun yapılabileceği, neyin neye yaradığı gibi konular sık sık anlatıldı forumlarda, farklı konularda..
Arayıp istediklerine ulaşabilirsin.
Sonra takıldığın noktalarda mesaj atarsan biz yrdımcı oluruz muhtemelen zaten. |
|
Başa dön |
|
|
the_prodigy
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 1:01 am Mesaj konusu: |
|
|
hala yerindeyse bu oyunu oynamani tavsiye ederim.
http://rapidshare.de/files/5021985/oyunyapimi.rar.html
hatta bu oy.org macerasina yeni atilanlarin basina gelebilecek oylari daha onceden similasyonunu gormesi cok iyi olur.
ben daha bir oyun bile yapmisligim yok(hep buyuk oyunlar yapma hevesinden) ama umarim sen basarirsin.
kolay gelsin. |
|
Başa dön |
|
|
ozmoz
|
Tarih: Wed Nov 16, 2005 10:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sana ilginç gelebilir ama bu konu hakkında ülkemizdeki tek akedemik çalışma Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Teknik Eğitim Fakültesinde Cuma günleri saat 17.45 te başlayan oyun programlama seçmeli dersi yakınlardaysan katılabilirsin. |
|
Başa dön |
|
|
white_flame
|
Tarih: Thu Nov 17, 2005 5:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
ozmoz demiş ki: |
Sana ilginç gelebilir ama bu konu hakkında ülkemizdeki tek akedemik çalışma Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Teknik Eğitim Fakültesinde Cuma günleri saat 17.45 te başlayan oyun programlama seçmeli dersi yakınlardaysan katılabilirsin. |
merhaba ozmoz. dediklerin cok ilgimi çekti çünkü ben de oyun yapmayı çok isteyen ; makine mühendisliğinde okuyan bir Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi öğrencisiyim. o derse katılabilmeyi çok isterim. isteyen gelebiliyor mu? yani hoca açısından veya herhangi bir sebepten sorun olur mu? eğer bir sorun yoksa mükemmel olur. |
|
Başa dön |
|
|
ozy
|
Tarih: Thu Nov 17, 2005 8:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
AAAaaa.Ben de Eskişehir'de oturuom.Ama maalesef C++ hakkında bişi biilmiom.Örenmek istiom.Onun için hangi program gerekir we nerden bulcam? |
|
Başa dön |
|
|
frztxs
|
Tarih: Sun Nov 27, 2005 9:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende osmangazi endüstri mühendisliğinde okuyorum ama böle bişeyi olduğunu hiç duymadım. Bu dersi her isteyen alabiliyormu? ?? |
|
Başa dön |
|
|
_Oyuncu_
|
Tarih: Tue Nov 29, 2005 10:38 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar c++ bir anda geçmek baya bir zor onun için c yi öneriyorum ben mesala pascal da başladım sonra visual basic şuanda da c ye devam ediyorum sizede c yi öneririm |
|
Başa dön |
|
|
ozmoz
|
Tarih: Thu Dec 01, 2005 3:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet arkadaşlar bu konuyla ilgilenenle gelebilir dersi ben veriyorum.Bu hafta oyun menüleri ve aktif menü tasarımını anlatacağım cuma saat 17.45 te ordayım.gelen olursa görüşeklim sizlerle tanışmak hoş olur yaptığınız çalışmalar varsa beraber inceleriz. |
|
Başa dön |
|
|
|