Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
SanAndreas
|
Tarih: Wed Nov 02, 2005 3:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
abi yapma bırak ya olmuyor zaten 3d game studio yo ya aktardığım zaman nesneler simsiyah oluyor yapmana gerek yok gerçi yapacakmıydın bilmiyorumda |
|
Başa dön |
|
|
ozgurcocuk1987
|
Tarih: Sat Nov 05, 2005 4:43 pm Mesaj konusu: MODEL |
|
|
tamam yapmaya çalışırım şu sıralar çok model isteği var da uğracağım |
|
Başa dön |
|
|
SanAndreas
|
Tarih: Sat Nov 05, 2005 6:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaş gerek yok 3d game studio yo ya attığım zaman kap kapkara oluyor gerek yok saol |
|
Başa dön |
|
|
GARYOSAVAN
|
Tarih: Sat Nov 05, 2005 9:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
proximity demiş ki: |
Hobi olsun diye insanlara istedikleri modelleri çizmek. Bu nasıl bir motivasyondur, bu nasıl bir iyi niyettir helal olsun |
Abicim benim tanıdığım bu tür şeyler yapan birkaç kişi var. Hepsinin işi gücü çok sağlam. Akşamları stres atmak için 3D model çiziyorlar. Onlar için bu şekilde model çizmek resim yapmak gibi stres atmak için birebir bir olay. Hele birde modelleri oyunlarda kullanılınca daha da bir haz alıyorlar. Düşünsene senin çok iyi bir işin ve gelirin var. 3D Modellemeyide çok iyi biliyorsun ve başkalarının senin modellerine hayat vermesi için bir imkan var. Sen olsan aynı şeyi yapmaz mıydın? Ben olsam yapardım. Heleki bazı tanıdıklarım her istediğini sadece fotosuna bakarak maksimum 1 saatte çizebiliyor. Birde öyle düşün yani... |
|
Başa dön |
|
|
ozgurcocuk1987
|
Tarih: Mon Nov 07, 2005 4:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
SanAndreas demiş ki: |
abi yapma bırak ya olmuyor zaten 3d game studio yo ya aktardığım zaman nesneler simsiyah oluyor yapmana gerek yok gerçi yapacakmıydın bilmiyorumda |
senin dediğin modeller için uğraşmaya başlamıştım kendin bilirsin son cümlene kırıldım |
|
Başa dön |
|
|
halil
|
Tarih: Mon Nov 07, 2005 5:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
eger benim böyle bir yetenegim olsa önce basitten başlayan ve kısa süren, daha sonra ise belki piyasadaki pixar in shrek , buz devri gibi animasyon filmleri kadar kaliteli olmasa da kabul görülebilecek animasyonlar hazirlamayi düşünürdüm. Sonuçta sadece bu sitede gördüğüm bazı modeller bile dudak uçuklatacak kadar güzel demek ki bu ülkede de çok iyi modelleyiciler varmış (ayrıca mesela GORA filmindeki modellere de hayran oldum -kim çizdiyse eline sağlık-). Bence biraz kendine güven, yeterince çalışma ve iyi bir organizasyon ile yapılamayacak şey yok.
Başarilar... |
|
Başa dön |
|
|
draxus
|
Tarih: Mon Nov 07, 2005 7:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
mesaji neden sildiğinizi anlamadim? amaç insanlarin bosubosuna emek vermesi ise eyvallah... 14 yas ortalamali bilgisiz, hayalperest gençlik ve bunlar karşısında 1-2model göstererek ego tatmin eden 1-2 harika grafiker!!! ve eyyamci adminler .. elveda..
accountum silinsin lütfen! |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Tue Nov 08, 2005 8:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben gruptaki grafiker arkadaşı (redeemer) benzer bir durum sonucu buldum.Eğer yaptığı işleri '14 yaşındaki bilgisiz hayalperest' gençliğe sergilemeseydi benim onun varlığından pek haberim olmazdı.Demek istediğim hiçbir emek boşuna değildir.
Adam yapmak ister yapar, birilerinin işine yarar veya yaramaz.Fakat senin yapacağın moral bozucu yorum kesinlikle hiçbir işe yaramaz.
ozgurcocuk1987, para kazanmak istediğini fakat Aksaray'da imkan olmadığını söylüyorsun.Elinin altında mis gibi internet var, yabancılar bir adet low poly modeli 1-20 dolar arası fiyatlara satabiliyorlar kalitesine göre.Gerçekten piyasada low poly modellere bir açlık var.İnternette işe yarar fazla low poly model bulamazsınız.Eğer para kazanmak istiyorsan ve modellerim kaliteli diyebiliyorsan bu yolu deneyebilirsin.Bu işle uğraşan büyük sitelerden biri de turbosquid.Bi bak derim.
www.turbosquid.com
Kolay gelsin
Sarper Şoher
www.geocities.com/mortiisgames |
|
Başa dön |
|
|
ozgurcocuk1987
|
|
Başa dön |
|
|
ozgurcocuk1987
|
|
Başa dön |
|
|
ozgurcocuk1987
|
Tarih: Sat Nov 12, 2005 3:42 pm Mesaj konusu: winrar |
|
|
bu arada bu dosyalar için winrar lazım |
|
Başa dön |
|
|
Aynstaynx
|
Tarih: Sat Nov 12, 2005 4:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
İlgine Teşekürler |
|
Başa dön |
|
|
CrX
|
Tarih: Sat Nov 12, 2005 4:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
draxus demiş ki: |
mesaji neden sildiğinizi anlamadim? amaç insanlarin bosubosuna emek vermesi ise eyvallah... 14 yas ortalamali bilgisiz, hayalperest gençlik ve bunlar karşısında 1-2model göstererek ego tatmin eden 1-2 harika grafiker!!! ve eyyamci adminler .. elveda..
accountum silinsin lütfen! |
ulan şerefsiz sen uğraşmıyorsun bari uraşan insanlarla dalga geçme.milletin elinden gelen bu sen daha iyisini yapabiliryorsan yap göster.hem bi b.k yapamazsınız hemde böle sağda solda ukala ukala konuşup yok accountum silinsin yok banlansın diye caka satarsınız.alda g.tüne sok accountunu!!!!! |
|
Başa dön |
|
|
CrX
|
Tarih: Sat Nov 12, 2005 4:57 pm Mesaj konusu: Re: winrar |
|
|
ozgurcocuk1987 demiş ki: |
bu arada bu dosyalar için winrar lazım |
arkadaşım bu arada ellerine sağlık.inşallah bir gün kadrini kıymetini bilecek bir grup bulur hem sevdiğin işi yapar hemde bundan para kazanırsın.kolay gelsin... |
|
Başa dön |
|
|
ozgurcocuk1987
|
Tarih: Sun Nov 13, 2005 1:57 pm Mesaj konusu: tartışma |
|
|
arkadaşlar modeller biraz zaman alabiliyor. bana özeldende model istekleri geldiğinden gecikiyorum kusura bakmayın. ilgi göstermek istemeseydim bu başlığı açmazdım.kadrimi kıymetimi bilmeyen gruplar olduğu gibi kadrimi kıymetimi fazlasıyla bilen forum arkadaşlarım var.
Crx beni savunuyorsa sadece beni değil ben bir sembolüm, tüm genç yetenekleri savunuyor.
isteklerinizi bekliyorum... |
|
Başa dön |
|
|
|