Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
lion
|
Tarih: Sat Nov 12, 2005 3:19 pm Mesaj konusu: Nihayet Çalıntıda Olsa Bir Oyun Yaptım Fakat... |
|
|
bir çocoğunuz Snk yani neogeonun dünyaca ünlü the king of fighters oyunu bilirsiniz. ben ve bir arkadaş kof 2002 serisinin oyunun romlarında oynama yaptık ve kendimize özgü hareketler ekledik kısacası çok zor oldu bir oyunu baştan yapsaydık belki bu kadar sinir olmazdık ve oyun bitti hazır şu an sesleri ve arka planlarıda sağdan soldan çalarak oyunu yaptık fakat Neoragex emulatörü hata veriyor biz bu ematüre göre yaptık yani emulatör çalıştırıyor oyunu fakat arka planları bozuk ama karakterler ne çıkıyor bilgisayarda test ettiğimizde oyun süper çalışıyor ama anlamadığımız nokta neden emulatörde çalışmıyor çünkü bu oyunu yapmadan önce bu emulatörde çok iyi çalışıyordu ama şimdi ne oldu bilmiyorum bilen kişiler varsa bize yardım ederse seviniriz akşam oyunu atacağım internette isteyen yükleyebilir... |
|
Başa dön |
|
|
m_polat
|
Tarih: Sat Nov 12, 2005 7:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
oyunun demosunu sabırsızlıkla bekliyorum çünki king of fighter 98 hasatasıyım ayrıca ustasıyım kolay gelsin 3 boyutlumu oyunun |
|
Başa dön |
|
|
lion
|
Tarih: Sat Nov 12, 2005 7:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyun kof 98 sistemi gibi güzel fakat ben hazır bir oyunu alıp değiştirdi şu an internette atıyorum zaten %50 felan bağlantı yavaş olduğu için ge iniyor. Oyun kof 2002 fakat ben bunu tümü ile değiştirmedim karakterlerin bazı hareketlerini ve artlanları değiştirdim 1 saatte kalmaz link veririm inşallah bir şansızlık çıkmaz tekrar |
|
Başa dön |
|
|
lion
|
|
Başa dön |
|
|
|