Tarih: Sat Nov 05, 2005 3:23 pm Mesaj konusu: arkadaslar ben ekibimle birlikte 7 sene süren çalışmalar...
arkadaslar ben ekibimle birlikte 7 sene süren çalışmalar sonucu vasat bir oyun yaptık sitesinin adresi onlinetrainer.sitemynet.com eger bizimle birlik olmak isterseniz gorüşelim squnner@hotmail.com adresimiz ayrıca msn den de temasa geçebiliriz
Kayıt: Jul 20, 2005 Mesajlar: 78 Nereden: heavy metal aleminden
Tarih: Sat Nov 05, 2005 3:34 pm Mesaj konusu:
Alıntı:
Hoşgeldiniz burası tppcrpg yi turkiyede yaymak kaybolan pokemon ruhunu yeniden yasatmaktır tppcrpg bir online pokemon rpg sidir bu oyunda pokemonlarınızı yakalar egıtır savastırırsınız ayrıca pokemon yakalamak için çeşitli yerlere gider gezersiniz ve sıralamada yukselmeye çalışırsınız unutmayın oyun 581.007 rakibiniz var şimdilik oyun ingilizce ama harika ayrıca unutmayın tppcrpg bizim oyunumuz degıldır biz burada sadece onları tanıtmak amacıyla onların linklerini veriyor vede oynamanızı kolaylaştırmak için turkçe destek veriyoruz turkçe forumumuz yakında açılacaktır
Sitenin geri kalanını gezdim hiçbir anlam çıkartamadım açıkçası.
Yalnızca pokemon linki gördüm ona tıkladım, oda zaten resmi bir pokeman sitesinin linki.
Siz oyun mu yaptınız? yaptıysanız nerelerini yaptınız.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız