Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
SanAndreas
|
Tarih: Wed Nov 02, 2005 7:29 pm Mesaj konusu: Render işi |
|
|
ya arkadaşlar bende 3d game studio var nesneleri yapıyorum render yap yani bende build diyorum iki saat sürüyor sizde nasıl oluyor bu iş sizde kısa sürüyormu ben ilk başta kendi mahallemi yaptım ve render bir tıkladım 1-2 saat sürdü bu iş sizde nasıl oluyor sizdede uzun sürüyormu bu işin kısa yolu varmı adamı oyun yaptırmaktanda alı koyuyor bu iş bıktım yani yardımcı inşallah biri çıkar yanıtlarınızı bekliyorum habu arada bilgisayarım 256 ram celeron 2000 256 mb geforce |
|
Başa dön |
|
|
SanAndreas
|
Tarih: Wed Nov 02, 2005 8:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya neden kimse cevap yazmıyor tamam anlaşıldı yani sizden özür diliyende kabahat ha birde siteyi ben çökerttim sanıyorsunuz ama yanılıyor ve günahımı alıyorsunuz ben sitenizi çökertmedim ama çökertenleri biliyor tanımıyorum tammmı |
|
Başa dön |
|
|
DG
|
Tarih: Wed Nov 02, 2005 9:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
3DGScilerin uyku saati şimdi. Ondan cevap yazmamışlardır. Biraz sabırlı ol |
|
Başa dön |
|
|
SanAndreas
|
Tarih: Wed Nov 02, 2005 11:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya abi bırak ya beni kimse takmıyor bile |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Thu Nov 03, 2005 2:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadasim,
Ilk olarak, ilgili insanlar daha mesajini gormemis olabilirler dellenme hemen.
Bilgisayarin celeron islemci, ve celeron islemciler matematiksel islemlerde siklikla yavaslayabilir, ki bu cok cok normal bir durumdur. Ayrica render islemi -evet- yoran ve bekleten bir islemdir, ozet olarak boyle diyeyim. Tabii 3dgs de uygulama nasildir bilemem. |
|
Başa dön |
|
|
dealen
|
Tarih: Sat Nov 05, 2005 12:42 am Mesaj konusu: |
|
|
TheCotanak demiş ki: |
Arkadasim,
Ilk olarak, ilgili insanlar daha mesajini gormemis olabilirler dellenme hemen.
Bilgisayarin celeron islemci, ve celeron islemciler matematiksel islemlerde siklikla yavaslayabilir, ki bu cok cok normal bir durumdur. Ayrica render islemi -evet- yoran ve bekleten bir islemdir, ozet olarak boyle diyeyim. Tabii 3dgs de uygulama nasildir bilemem. |
katılıyorum bir an önce celeron işlemciden kurtul derim ram ini 512 yükselt derim yoksa sana hayırlı masa başında bekleşmeler dilerim |
|
Başa dön |
|
|
|