Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
eakocaoglu
|
Tarih: Sun Oct 23, 2005 10:00 am Mesaj konusu: Visual C++ 6.0 Kurulumu |
|
|
XP ye kuramadım benim xp mi sorunlu yoksa win98 e dönüş mü yapıcaz. Yada xp de çalışan aynı işi görücek bi derleyici ama uyumsuzluk göstermemesi lazım şimdiden teşekkürler. |
|
Başa dön |
|
|
m_polat
|
|
Başa dön |
|
|
ebleda
|
Tarih: Sun Oct 23, 2005 10:11 am Mesaj konusu: |
|
|
XP home/pro sp2'de VC++ 6.0 sorunsuz calisiyor. |
|
Başa dön |
|
|
LocKman_HacKim
|
Tarih: Sun Oct 23, 2005 10:12 am Mesaj konusu: Re: Visual C++ 6.0 Kurulumu |
|
|
eakocaoglu demiş ki: |
XP ye kuramadım benim xp mi sorunlu yoksa win98 e dönüş mü yapıcaz. Yada xp de çalışan aynı işi görücek bi derleyici ama uyumsuzluk göstermemesi lazım şimdiden teşekkürler. |
Bende Visual Basic cd sinin içinde Visual C++ ta var.Eğer kurduğun cd de yoksa başka bi CD edin içinde Visual C++ olan.
Eğer CD imde var diyorsan dosyaların yapısı bozulmuş olabilir.Aklıma başka bişi gelmiyor.
m_polat arkadaşımızın dediğinide indirebilirsin ama anladığım kadarıyla senin istediğin şey benim bahsettiğin gibi.
Kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
|
eakocaoglu
|
Tarih: Sun Oct 23, 2005 12:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler herkeze
arkadaşın dediği gibi xp home/pro da service pack 2 ile çalışıyosa iyi ben service pack 2 yüklü satılan windowslar var alıp kurayım en iyisi. |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Sun Oct 23, 2005 1:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
eakocaoglu demiş ki: |
teşekkürler herkeze
arkadaşın dediği gibi xp home/pro da service pack 2 ile çalışıyosa iyi ben service pack 2 yüklü satılan windowslar var alıp kurayım en iyisi. |
Ebleda nın demek istediği tüm bu windows sürümlerinde çalışıyor. Windowsların sp2 kurulmuş hallerinde de vc++ 6 sorunsuz çalışıyor. Sorun başka yerde. Nerede sorun yaşıyorsun. |
|
Başa dön |
|
|
ferdemoncel
|
Tarih: Wed Oct 26, 2005 4:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Boş ver VC++'yi falan. VC++ 6 zaten oldukça sorunludur. Kuracaksan da VC++7 kur..
Hatta en iyisi git bunlara para verme. Emacs ile gcc'nin MinGW portunu ikisini beraber kullan. En azından bir 3-4 sene hem C++'yi hem de windows programlamayı öğrenene kadar MS amcaya para bayılmamış olursun..
Bak bende VC++7 de var. Ama Allah seni inandırsın Managed C++ kodu yazıyorum. Onu da VStudio'da değil ayrı bir pencere açıp Emacs ile yazıyorum
Sadece windoze ortamında şunları kurarak da canavar gibi bir geliştirme ortamına sahip olabilirsin:
Emacs Windows İçin Derlenmiş CVS Sürümü
MinGW 5.0
Örnek bir .emacs dosyası |
|
Başa dön |
|
|
ferdemoncel
|
|
Başa dön |
|
|
ebleda
|
Tarih: Wed Oct 26, 2005 7:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
VC++ 6 sorunlu mu!? Ilginc. Windows altinda program yazarken ben her zaman VC++ 6yi kullaniyorum. Sorunlu olan aslinda compileri. Onun icin Intel C++ compilerini kullaniyorum ki yeni standartlari gcc'den cok daha iyi destekliyor ve optimizasyonda cok daha basarili ve butun bunlara ek olarak VC++ 6 editorune integre edilebiliyor! Tabi sadece compiler $400 civarinda |
|
Başa dön |
|
|
ferdemoncel
|
Tarih: Thu Oct 27, 2005 10:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet haklısın ben de IDE'yi değil de vc++6 derleyicisini kasdetmiştim. Ben de Emacs ile g++ ya da VC++ Toolkit ile gelen optimize vc++7 derleyicisini kullanıyorum.. |
|
Başa dön |
|
|
|