Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
cuneytbnd
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 11:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Calismalarina ornek gosterebilirmisin. Elestiriler yikici degil yapici olmali. Hazir program bile olsa her caba taktir edilmeli |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 1:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hazır oyun yapma programı demiş arkadaş.İyi de ben Blitz3d alıp "koşan adam ekle, paraları ekle, yaratık ekle kovalayan AI'si olsun." yazarak hop diye oyun mu yaptım? Bunun içinde dokuları, modellemesi, animasyonu falan da var.Evet mükemmel kalitede olmayabilir ama benim zaten hiçbir iddiam yok ki...
Ben demedim ki "bakın mükemmel site yaptım, içinde de yıllardır uğraştığım mükemmel oyunlarım var!".Kendi çapımda eğlenerek yaptığım projeleri sunuyorum işte.Gelip de bana "senin projelerin çok dandik" demenin benim için fazlaca anlamı yok.Tabii moralimi bozar ama ben zaten yaptıklarımı piyasa standartlarında oyunlarla karşılaştırmıyorum.
Bir de çamaşır makinesinin düğmesine basma örneği vermiş sevdalinka.O zaman al çamaşır makinasını vereyim ben sana.Bakalım tuşuna basıp çalıştırabiliyor musun, yoksa aval aval suratıma bakıp "Nasıl çalıştırılır bu makina" mı diyorsun.Allah bilir "bu makina dandik ben sana yenisini yapıp çalıştırayım" dersin...
Sitenin amacı projeleri sunmaktı, projelerin amacı ise gelişirken birşeyler ortaya koymak ve insanlarla paylaşmaktı...Yani bir iddiam yoktur.Beğenmeyebilirsin fakat yaptığın eleştri ukalalık boyutuna varırsa olumsuz tepkiler alırsın. |
|
Başa dön |
|
|
ahmetrasitbekar
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 1:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim sen moral bozmak için mi varsın.Adama moral ver ki kendini dahada geliştirsin.Yav sana dicek sözüm yok... |
|
Başa dön |
|
|
ahmetrasitbekar
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 1:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
yani bu sölerim sevdalinkayadır arkadaşlar yanlış anlamayın |
|
Başa dön |
|
|
Black_Knight
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 3:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevdalinka demiş ki: |
Yıldız bilgisayar mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim , karşındaki çocuk değil .
Bir de bırakın şu yıllar süren emeğiymiş de vesaireymiş de bilmem ne . Önemli olan sonuç , elimde dandik bir oyun var mı var gerisi de beni ilgilendirmez ,yapan demek ki yıllarını boşuna harcamış derim. |
Bence sen dört seneyi boşa harcamışsın. |
|
Başa dön |
|
|
DarkScythe
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 4:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
Yıldız bilgisayar mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim , karşındaki çocuk değil .
Bir de bırakın şu yıllar süren emeğiymiş de vesaireymiş de bilmem ne . Önemli olan sonuç , elimde dandik bir oyun var mı var gerisi de beni ilgilendirmez ,yapan demek ki yıllarını boşuna harcamış derim |
bende bilg. müh. öğrencisiyim ve mezun olupta beş para etmeyen ne adamlar gördüm , hiç bişey lafla olmuyo beyefendi , buaraya gelipte atıp tutmayacaksın , yaptığın şeyler senin yerine konuşacak |
|
Başa dön |
|
|
stroma
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 4:56 pm Mesaj konusu: susun! |
|
|
eğer karşınızdakini ukala, boş konuşan biri görüyorsanız o zaman niye konuşuyorsunuz? bırakın ne derse desin... bu gibi karşı çıkıp, olayı körükleyenler forumu daha fazla kirletiyor, kirlettiriyor..
ve bir ricam daha, forumu yorumdan çok bilgi almak için kullanın. 10 başlıktan 9 u ya duyurular bölümüne ya da konu dışı bölümüne... |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Tue Oct 25, 2005 9:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Badman sağ olsun isteğim üzerine bir karşılık almadan yeniden tasarladı siteyi.Şimdiki haline bir bakın isterseniz, umarım beğenirsiniz... |
|
Başa dön |
|
|
|