Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Sat Oct 15, 2005 3:56 pm Mesaj konusu: Mortiis Games sitesi yenilendi. |
|
|
http://www.geocities.com/mortiisgames/ adresinden ulaşabileceğiniz sitemizi basitleştirdim ve eski projelerimi ekledim.İsteyen bir göz atsın... |
|
Başa dön |
|
|
LocKman_HacKim
|
Tarih: Sat Oct 15, 2005 5:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nomax oyun çok harika olmuş adam sağ sola yürürken biraz tuhaf yürüyor.Ama olsun Oyun gerçekten çok güzel olmuş.Sis ve kar yağması ise ayrı bir güzellik.
Sonraki versiyonlarınıda bekleriz.
Kolay gelsin.
İyi çalışmalar. |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
|
Tarih: Sat Oct 15, 2005 5:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sağol.Soğuk Kabus'dan bahsediyorsun herhalde... |
|
Başa dön |
|
|
hakanfatih
|
Tarih: Sat Oct 15, 2005 6:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
çevre güzel ama adamın üzerinde biraz uğraşşan iyi olur |
|
Başa dön |
|
|
LocKman_HacKim
|
Tarih: Sat Oct 15, 2005 7:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nomax demiş ki: |
Sağol.Soğuk Kabus'dan bahsediyorsun herhalde... |
evet hocam! Sonraki versiyonlarında alanı biraz daha da açabiliriz. Hatta şöyle evler filan olsa fena olmaz.
Daha Eğlenceli olur. |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
|
Tarih: Sat Oct 15, 2005 7:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
soğuk kabus tamamlandı ve o sayfa kapandı.Artık ikincisine geçtik. |
|
Başa dön |
|
|
sevdalinka
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 25 Nereden: İstanbul / Şişli
|
Tarih: Sat Oct 15, 2005 10:48 pm Mesaj konusu: O kadar çok yenilenmiş ki... |
|
|
Bence ismini mortiis games 2 diye değiştirseniz daha yi olur |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 1:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Anlamadım, ne demek mortiis games 2 diye değiştirmek? Neden böyle birşey yapalım ki bu grubun adı... |
|
Başa dön |
|
|
sevdalinka
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 2:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Moralin bozulmasın ama site çok vasat bir görüntü arzediyor . Yani yenilenmiş kısmı bu ise eskisi heralde taş devrinde filan geçiyordu.İyiki eski halini görmemişim .
Sen en iyisi sitenin ismini " mortiis games 2 :the lost era " gibi havalı bir isim yap da sitenin tarihi hakkında yorum yapmayalım. |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 2:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben siteyi güzelleştirmek için değiştirmedim, webmaster da değilim.Amacım sadece projelerin indirilebildiği ve olabildiğince sade gözüken bir site yapmaktı.Önemli olan projeler, site değil.Keşke onlara yorum yapsaydın.Bu kadar ukala yorumlar da yapmasaydın... |
|
Başa dön |
|
|
sevdalinka
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 4:24 am Mesaj konusu: |
|
|
İyi ki projelerin için yorum yapmadım yoksa çok daha fazla moralin bozulurdu . O zaman ukala demez , gerçekçi olduğumu anlardın. .Eleştirenlere sakın ukala deme sonra kendini tartamaz olursun. |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 4:52 am Mesaj konusu: |
|
|
sevdalinka demiş ki: |
İyi ki projelerin için yorum yapmadım yoksa çok daha fazla moralin bozulurdu . O zaman ukala demez , gerçekçi olduğumu anlardın. .Eleştirenlere sakın ukala deme sonra kendini tartamaz olursun. |
Hem bu işlerden zerre kadar anlamıyorsun hemde eleştirmeye kalkışıyorsun. Anlayan biri olsan zaten böyle konuşmazdın. Orada beğenmediğin bu tarz çalışmaları yapabilmek için yıllar süren bir bilgi birikimi ve aylar süren geceli gündüzlü bir süreçten geçmek gerekir. Anlamadığın konulara tartışma girme. Öğrenmek istiyorsanda uslu dur. |
|
Başa dön |
|
|
sevdalinka
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 5:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Yıldız bilgisayar mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim , karşındaki çocuk değil .
Bir de bırakın şu yıllar süren emeğiymiş de vesaireymiş de bilmem ne . Önemli olan sonuç , elimde dandik bir oyun var mı var gerisi de beni ilgilendirmez ,yapan demek ki yıllarını boşuna harcamış derim. |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 6:02 am Mesaj konusu: |
|
|
sevdalinka demiş ki: |
Yıldız bilgisayar mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim , karşındaki çocuk değil .
Bir de bırakın şu yıllar süren emeğiymiş de vesaireymiş de bilmem ne . Önemli olan sonuç , elimde dandik bir oyun var mı var gerisi de beni ilgilendirmez ,yapan demek ki yıllarını boşuna harcamış derim. |
pekala, madem öyle sen 2 günde bana bi doom3 veya halflife2 kalitesinde bi iş çıkarsana allah aşkına? programlamayı veya modellemeyi herneyse ne kadar zaman zarfında öğrendin? birkaç saniyedemi? madem çocuk değilsin madem üniversitede okuyosun bunu neden konuşmalarından sezemiyoruz? madem bu kadar mükemmelsin bana yazıyla değil işle cevap ver, bekliyorum o müthiş engin bilginin çıkaracağı meyveyi
Saygılar. |
|
Başa dön |
|
|
sevdalinka
|
Tarih: Sun Oct 16, 2005 6:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Bakıyorum da hazır oyun geliştirme programlarına çakılıp kalmışsınız.Bir de gelip hava yapmaları yok mu ? Yaptığınız hava çamaşır makinesi kullanmayı bilmeyen birisine " bak ben başlat düğmesine ( çamaşır makinesinin ) nasıl basıyorum , ben bunu yıllardır yapıyorum " demekten farklı değil .
Bize okulda çamaşır makinesinin nasıl kullanılacağı değil , nasıl yapılacağı anlatılıyor .
Sizlerin oyun yapımı konusunda benden daha tecrübeli olduğunuzu kabul ediyorum.Benim hedefim sizin kullandığınız o hazır programlara dalmadan daha temel şeyler yapmak , umarım birbirimize yardımcı da oluruz .
Sadece o oyun hakkındaki ( Soğuk Kabus ) kanaatimi ifade etmiştim , bu kadar alıngan olacağınızı nereden bileyim . Tamam bir daha fikirlerim hep " oh oh ne kadar güzel yapmışşınız , 2 günde half life mı yapılır " demekten ibaret olacak , siz de kendi kendinize atıp tutun. |
|
Başa dön |
|
|
|