Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
TheCotanak
|
Tarih: Sat Oct 01, 2005 12:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aynstaynx demiş ki: |
gerçek film çekmek kısa ve fazla zahmet gerektirmez ama seneryo nasıl bir ortam gerektiriyorsa aynı ortamı ve karakter makyaj larını ii yapmak gerekir ki zevki II ye katlasın |
Fazla zahmet gerektirmez mi? Bu islerle ugrasmamissin anlasilan.. Tum ekibiyle, masrafıyla yorucu ve çok zaman alan bir şeydir çekim yapmak. Bir tane kamera ile yapılmıyor çekimler.. |
|
Başa dön |
|
|
Erdeminho
|
Tarih: Sat Oct 01, 2005 2:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
oyun konusu demissin baslikta ben sana bi tur tavsiye edecem bir kasabada gecsin olay rpg turu ama degil silah milah alicaksin birilerine sorarak gorev yapacaksin level filan atliycaksin(knight turevi) bazi ozel seyler olacak at yarisi gibi vs.... bunu ben hep yapmak istemisimdir ama olmamistir kolay gelsin yapmak istersen senaryo ile ugrasmadigimdan bu kadarini soledim |
|
Başa dön |
|
|
Aynstaynx
|
Tarih: Sat Oct 01, 2005 2:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
TheCotanak demiş ki:
Alıntı: |
Fazla zahmet gerektirmez mi? Bu islerle ugrasmamissin anlasilan.. Tum ekibiyle, masrafıyla yorucu ve çok zaman alan bir şeydir çekim yapmak. Bir tane kamera ile yapılmıyor çekimler.. |
eğer pro birşeyler yapacaksan sana katılıyorum ama formun başından beri vatandaşa verilen bilgiler doğrultusunda bizim vatandaşın yapacağı filim olaylar yaratmayacak sadece oyunun nasıl birşey olduğunu anlatacak
benim her zamanki tavsiyem 3DSMAX 6 ile CG film yapımı olacaktır.
Burada hem 3D bilgisi artar hem oyun için karakterler tasarlanmış olur.
|
|
Başa dön |
|
|
ahmetrasitbekar
|
Tarih: Sun Oct 02, 2005 7:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
erdeminho demiş ki
kasabada gecsin olay rpg turu ama degil silah milah alicaksin birilerine sorarak gorev yapacaksin level filan atliycaksin(knight turevi) bazi ozel seyler olacak at yarisi gibi |
ya arkadaşlar hepinizden özür dilerim ben size oyunu flashtan yapacağımı söylemedim.Sizde benden büyük şeyler beklediniz.Tekrar çok özür diliyorum |
|
Başa dön |
|
|
Erdeminho
|
Tarih: Sun Oct 02, 2005 9:57 am Mesaj konusu: |
|
|
tamam ya sen sunu sole de ama bunu flashla yapman yari mumkun 3d olmicak zaten heralde |
|
Başa dön |
|
|
berk
|
Tarih: Thu Oct 06, 2005 8:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
tamam movie maker ile video yapılmaz ok hemen kavga çıkarmayın relax olun relaxxx |
|
Başa dön |
|
|
Aynstaynx
|
Tarih: Fri Oct 07, 2005 12:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dreamwork "Madagaskar" için "HB Labs" den Linux üzerinde bağlantılı AMD Optern işlemcili 3.000 PC'den oluşan bir bilgisayar parkı kiraladı.
Böylece birsahnede 150.000 nesneyi ve aslan Alex'in üzerinde bulunan 1,7milyon tüyü canlandırmak mümkün oldu.
Filmin toplam veri miktarı yaklaşık 20 Terayte. Gerkli hesaplama zamanı ise toplam 11 milyon saat. |
|
Başa dön |
|
|
UzMaN
|
Tarih: Fri Oct 07, 2005 3:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
oyun konusu:
ayfer abla eve geliyor.evde kimse yokt. sonra banyoya giriyor.bir de ne görsün! musluklar çalışmıyor.
ayfer abla eve musluk tamircisi çağırır. musluk tamircisi 25 yaşlarında güçlü kuvvetli bir gençtir. sonra olaylar gelişir. |
|
Başa dön |
|
|
SoulOfSilent
|
Tarih: Fri Oct 07, 2005 4:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
UzMaN demiş ki: |
oyun konusu:
ayfer abla eve geliyor.evde kimse yokt. sonra banyoya giriyor.bir de ne görsün! musluklar çalışmıyor.
ayfer abla eve musluk tamircisi çağırır. musluk tamircisi 25 yaşlarında güçlü kuvvetli bir gençtir. sonra olaylar gelişir. |
bu oyun senaryosu değil fantazi olmuş be abi |
|
Başa dön |
|
|
ahmetrasitbekar
|
Tarih: Sat Oct 15, 2005 1:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar yine bir sorunla karşılaştım
bana .swf dosyasını nasıl .fla ya çevirebileceğimi söyler misiniz.yada böyle bir şey yapılabilirmi |
|
Başa dön |
|
|
|