Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
sinan
|
Tarih: Sat Oct 08, 2005 3:43 pm Mesaj konusu: Spaint yine G-MAX |
|
|
Alın size benim çizim programım Spaint.Tekrarlanması yüzlerce olan desenleri bırakın o çizsin.Sürükle-bırak yöntemi ile süper şeyler çıkıyo ortaya.Kullanmada zorluk çeken,
sinanmaster2@hotmail.com
http://www.megaupload.com/?d=8LJYCN52
alın bakiym hayırlı olsun. |
|
Başa dön |
|
|
sinan
|
Tarih: Sat Oct 08, 2005 3:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pardon içinde örneklerin olduğunu söölemeyi unuttum.İnceleyin.
Kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
|
korkirsoft
|
Tarih: Sat Oct 08, 2005 3:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben bunu daha önce biliodum bana yollamıştın iyi güzel program hayırlı olsun |
|
Başa dön |
|
|
sinan
|
Tarih: Mon Oct 10, 2005 2:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
eee kimse indirmedi mi? |
|
Başa dön |
|
|
oktaypocan
|
Tarih: Mon Oct 10, 2005 4:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Program iyi güzel de, intro öldürdü beni... Çizim programına girerken yıldırım sesi bekmiyrodum hiç... Bir de renkler biraz fazlaca canlı, karışık görünüyor arabirim.
Eski Turtle grafikleri hatırlattı bana programın. Fraktal felan çizidirlebilir bununla... Bu arada bu mesajı yazarken dikkatimi çekti; SPaint açıkken (play demeden ama) sistem aşırı yavaştı, Windows Task Manager'den bir baktım ki SPaint'in CPU kullanımı %49, bi hata var programda, loop içinde bekletme felan var galiba... |
|
Başa dön |
|
|
sinan
|
Tarih: Thu Oct 13, 2005 1:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
oktaypocan demiş ki: |
Program iyi güzel de, intro öldürdü beni... Çizim programına girerken yıldırım sesi bekmiyrodum hiç... Bir de renkler biraz fazlaca canlı, karışık görünüyor arabirim.
Eski Turtle grafikleri hatırlattı bana programın. Fraktal felan çizidirlebilir bununla... Bu arada bu mesajı yazarken dikkatimi çekti; SPaint açıkken (play demeden ama) sistem aşırı yavaştı, Windows Task Manager'den bir baktım ki SPaint'in CPU kullanımı %49, bi hata var programda, loop içinde bekletme felan var galiba... |
Walla ben exstradan farklı şeyler yapmadım.Bi de intromun güzel olduğunu sanıyordum. |
|
Başa dön |
|
|
|